Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obwisła skóra

Polecane posty

Gość gość

Witam.Mam taki problem jestem ponad rok po ciąży zgubiłam już ok 10 kg ale nie wiem co zrobić z brzuchem smarowałam różnymi kremami, ćwiczyłam ale mój brzuch nadal jest okropny gruby z obwisłom skórą, rozstępami i rozciągniętym pępkiem.Chciałabym się dowiedzieć co mam zrobić,czy idzie mi jakoś pomuc?Jak było u was?Zgóry dziękuje za rade. http://img.szafa.pl/forum/0/files_db/5cf/afa/066/bee/ad0/8c2/55c/c9f/18a/e5d/789687

Gość gość
raczej nie da się pomuc ale spróbuj różnych kremów,poćwicz trochę.

Gość gość
Brzuszek masz jeszcze ładny w porównaniu z innymi, nie przejmuj się inne kobiety mają gorszy.

Gość gość
Czemu nosisz kolczyk w pępku skoro twój brzuch tak wygląda?

Gość gość
masz gorszy brzuch od mojej 57 letniej mamy po 2 ciązach, ale najbardziej obleśny jest ten kolczyk

Gość gość
kolczyk jak u takiej pani z filmow dla doroslych... tego kolczyka sie powinnas wstydzic jak u prostytutki, a nie brzucha

Gość gość
Nosze bo mój pępek w dodatku z dziurą wygląda strasznie lepiej z kolczykiem.

Gość jolka gość
ja po ciąży jakieś pół roku po kupiłam sobie taki gumowy pas zapinany na rzepy. smarowałam brzuch oliwką albo kremem na brzuch i owijałam mocno na wydechu. i tak chodziłam całymi dniemi bo w nocy się wstydziłam go zakładać bo mąż. teraz jestem 3 lata po ciąży, brzuch jest chudszy (dieta też była) skóra może nie jest tak napięta jak przed ciąża ale nie wisi, tylko po pępku widać trochę. polecam taki pas albo folię streczową

Gość gość
Ja rano smarowałam się oliwką,oraz kremem ujędrniającym po czym zakładałam pas strasznie mnie dusił ale wyglądałam lepiej bez pasa brzuch mi wisiał i pępek był wypukły.

Gość jolka gość
no właśnie