Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak poznałyście waszych mężów partnerów

Polecane posty

Gość gość

bo ja męża poznałam na czacie hehe, o roku spotkalismy sie w realu i tak już zostało :D

Gość gość
na urodzinach u koleżanki ze studiów

Gość gość
mieszkaliśmy w jednym akademiku

Gość gość
W takim jednym pubie którego już nie ma niestety... Byłam ze znajomymi, przedstawili mi chłopaka który szukał ludzi do swojego stowarzyszenia, potem podszedł kolega tego chłopaka i już zostało. Znajomość potoczyła się błyskawicznie :)

Gość gość
a ja jak stalam na drodze. bym moim klientem.

Gość gość
na siłowni

Gość gość
Chyba mało kobiet poznało kogoś na dyskotece, a właśnie to sugeruję się osobom szukającym partnera :P

Gość gość
Dobre gościu, masz szczęście że cię chciał bo ja się brzydze takimi d******i

Gość gość
Mojego męża poznałam na wakacjach. Był tak z******ty, że nawet przez myśl mi w tedy nie przeszło, że mógłby ze mną być. Niedługo pęknie 20 lat razem.tak się mnie uczepił :)

Gość gość
wynajmowaliśmy pokoje obok siebie

Gość gość
impreza plenerowa w Krk mieliśmy wspólną koleżankę i ona go zabrała ze sobą

Gość gość
Na portalu przeznaczeni

Gość gość
na dyskotece:) w sylwrstra 5 min przed polnoca:)

Gość gość
umówiłam się kilka razy z kolesiem poznanym przez neta a moim jedynym okazał się jego kumpel

Gość gość
Na czacie regionalnym :) Gadalismy ze soba chyba z pol roku az nastal dzien spotkania,iskrzylo juz wczesniej nawet nie wiedzielismy jak wygladamy,bo fotkami sie nie wymienilismy iskrzylo z samych rozmow.Obecnie jestesmy 8 lat po slubie a znamy sie 10 lat

Gość gość
na sympatii

Gość gość
Spotkalismy się na imprezie, jakies 30 min wcześniej olałam byłą wieeelką miłośc i obiecałam sobie, że pójdę do łózka z pierwszym kozakiem, którego spotkam. To mój mąż do dziś, he.

Gość gość
Jak stałam na przystanku czekając na autobus to się zatrzymał samochodem i pytał o drogę, autobus się spóźnił a nasza rozmowa super się rozwijała,

Gość gość
W klubie metalowym studenckim, w listopadzie 2003 :)

Gość gość
w pracy, byłam wtedy 8 msc po ślubie z kimś innym :D jesteśmy małżeństwem 9 lat i mamy 2 dzieci :)

Gość gość
na kolonii wakacyjnej. czepil się mnie a ja dla świętego spokoju mówiłam się z nim po kolonie. pokochałam go po pierwszym spotkaniu po kolonii.

Gość bkt
pokłociłam się z moim facetem i wyszłam na dwór na ławkę przed pólnoca żeby ochłonąć, siedziałam na ławce, ryczałam i paliłam ostatnią fajkę... podszedł do mnie i zapytał o papierosa:) nie miałam a że płakałam zrobiło mu się mnie żal, kupiliśmy paczkę i siedzieliśmy do 3 na ławce:) to było 7 lat temu:)

Gość ex_debill_konkubina
jednego eksia poznałam na dyskotece - ale studenckiej, parę koleżanek też tak spotkało mężów/partnerów

Gość gość
ja na dyskotece, akurat mial przepustke z wojska, powiedzialam, ze bede czekac na niego, nie uwierzyl, a ja poczekalam :) jestesmy juz 10 lat razem

Gość Korzuch
Poznalismy sie w pracy

Gość gość
ja też na czacie

Gość gość
Na jednej z najgrubszych imprez w moim życiu, po kilku godzinach znajomosci sypał mi koks na cycki, na początku nie wiedzialam czy jestem zakochana czy naćpana, ale ten haj trwa już 8 lat :D Dzieciom raczej tego nie opowiemy.

Gość gość
Mon obecny maż był w drugiej klasie technikum gdy ja zaczęłam naukę w tej szkole w liceum. Ale poznaliśmy się na portalu spolecznosciowym. Podobno zobaczył mnie na korytarzu w szkole a później znalazł na tym portalu i skomentował zdjęcie. Ja pewnie nigdy bym się do niego nie odezwała bo uważam że był dla mnie za przystojny. On wysoki (obecnie 202 cm), wysportowany, dobrze ubrany. Ja średniego wzrostu, z lekka nadwagą i bez gustu jeżeli chodzi o ubiór (teraz wyglądam lepiej ale patrząc na stare zdjęcia aż mi wstyd). Na początku było burzliwie i gdyby nie jego upór to nigdy nie bylibyśmy razem. Nadal jesteśmy dość burzliwa parą, przynajmniej nie jest nudno. Ale kochamy się mocno, mamy małego synka który jest dla nas całym światem a mój maz jest dla mnie jeszcze przystojniejszy i nadal traktuje mnie jak kobietę która właśnie zdobywa. Tylko ta jego matka - wredna flądra, cóż nie może być idealnie. Pisze o niej tutaj bo nasz ślub stal pod znakiem zapytania właśnie przez nią, niby bierzesz ślub z mężczyzna ale jednak wiążesz się też z jego rodzina. Pozdrowienia