Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Eptimus Tczew

Polecane posty

Gość gość

czy ktos zna ta firme? a moze pracuje? czym oni sie zajmuja? w necie nic konkretnego nie ma.

Gość gość
halloooi

Gość gość
zna ktos

Gość gość
też właśnie szukam...i nic. Wiem tylko że praca w CALL CENTER sprzedaż i kontakt z klientem biznesowym

Gość gość
Firma Eptimus jest niby zarejestrowana w Warszawie na ulicy Nowogrodzkiej 31. Adres wskazany jest adresem wirtualnym, który można wykupić na stronie mlokal.pl. Firma Eptimus próbuje w ten sposób zbudować wiarygodność dużej firmy z Warszawy. Nie ma żadnych konkretnych informacji o tej firmie w internecie co dodatkowo jest podejrzane, a sama firma została założona w czerwcu 2013r.. Zdecydowanie bym uważał na pracę tam, gdyż nie wygląda to wiarygodnie.

Gość 1234tz
Dla mnie to firma krzak, która próbuje oszukać ludzi. jeśli zakładasz działalność oni dają możliwość zakupu w określonej cenie, adres firmy. Także takim oto sposobem może być wielu przedsiębiorców, firm zarejestrowanych rzekomo zgodnie z prawem pod tym samym adresem. Wszystko na temat. Nie zdecydowałabym sie na prace w tej firmie. Jeszcze jedna rzecz mnie zainteresowała, a mianowicie kwota wynagrodzeń...hmm daje do myślenia.