Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

30lat 100tys

Polecane posty

Gość gość

w wieku 30 lat stan mojego konta 100tys(bez kredytow,pozyczek) ciezka praca, zaznacze ze jestem samotna kobieta wychowujaca dziecko mam tylko 300 zł alimentow mysle ze to dobry wynik,ale mam żal do rodzicow oprocz życia nie dostałam od nich nic na start,dlatego tak ciezko pracuje czasem kosztem dziecka z eby potem ono cos miało i dostało ode mnie na start,jestem z siebie dumna ale jest mi przykro że nie mam poparcia w rodzinie(oni nie znaja mojego stanu kont) ale widza jak daje sobie rade, czemu tak jets czemu matka nigdy nie powiedziała ze mnie kocha i jest ze mnie dumna nic jej nie zrobiłam(nie posłuchałam wybierajac męża) macie podobna sytuacje ,myślicie ze to zazdrość Boze zebym tak nie skonczyła, przykre to jest mam nadzieje ze zawsze bede dumna ze swego dziecka i ono ze mnie

Gość gość
niezły wynik,gratulacje podziwiam jestes prostytutka?

Gość gość
a z czego być dumnym? z córki dupodajki nie myślącej o zabezpieczeniu i samotnej matki WSTYD DLA RODZINY

Gość gość
nie jestem prostytutka,idioci

Gość jolka gość
może dlatego nie pracuj tyle, żeby twoje dziecko nie powiedziało kiedyś że oprócz pieniędzy nie dostało od ciebie nic bo ciągle byłaś w pracy. spasuj trochę, naprawdę pieniądze to nie wszystko pobądz z dzieckiem i okaż miłość

Gość gość
przez 2 lata pracowała ciezko po 12h bo zbierałam na mieszkanie teraz zwolniłam tempo mam jedna zasade zawsze na wekend robimy cos razem góry ,morze(mieszkamy w miejscowosci gdzie mozna w 4,5 h dojechac) poza tym basen,kino,łyzwy,zoo ale dzieki za podpowiedz(tylko wiesz jakie czasy bez kasy ani rusz) do IDIOTY Z GÓRY dupodajka to Cie zrobiła,pewnie siedzisz na utrzymaniu rodziców nienawidze takich nieudacznikow życiowych p.s czytaj ze zrozumieniem,a potem oceniaj

Gość jolka gość
ale skąd wiecie, że jest dupodajką? mówi przecież ze dużo pracuje, nawet kosztem dziecka, pewnie na 2 etaty, przez powiedzmy te 10 lat mogła sobie odłożyć tyle nie wiemy kim jest, może jakąś prezeska?

Gość jolka gość
rozumiem, że pieniądze są ważne ale naucz curkę czy syna? ze trzeba je dobrze wykorzystać, że ktoś bez pieniędy wcale nie jest gorszy.

Gość gość
bo ma bachora PRZECIEŻ NIE JEST WIATROPYLNA

Gość gość
nie jestem prezeska,ale chciałabym::) po liceum wyjechałam do De na poczatku na garach,potem kelnerka (miałam napiwki dla siebie,kiedys Euro stało wysoko) nie chodzi o majatek bardziej zastanawiałam sie jak to jest z ta moja rodzina od 5 lat mieszkam w Pl(tez duzo pracuje-zreszta chyba kazdy z nas) i nie potrafie zrozumiec tej zawiści mam znajomych naprawde z duza kasą(nie zawsze uczciwa) ale nie zazdroszcze im(pewnei ze tez bym chciała)ale nie az tak bardzo,żeby obgadywac,nie pomóc,robic im cos na złosc

Gość jolka gość
no nie wiem co ci poradzić, co ci rodzice powiedzieli? rozmawiałaś z nimi? nie chcą się z wnukiem widywać?

Gość gość
autorko nie przejmuj sie tutaj wiekszosc to niedojdy zyciowe ktore jedyne co umieja to obrazac innych za ich madrosc, spryt, zaradnosc i pracowitosc. ja mam 32 lata i juz od 4 lat mam wlasne mieszkanie dwupoziomowe bez kredytu, dobry samochod i zyje spokojnie. gratuluje ci bo wioem ile sie trzeba napracowac zeby cos zarobic

Gość gość
idioto powtorze jescze raz czytaj ze zrozumieniem!!! miałam męża takiego jak TY nieudacznika na ktorego musiałam pracowac i to spowodowałao ze kopnęłam go w d**e i obiecałam sobie że udowodnie że WY (nie wszyscy, obecny partner jest ok)nie jestescie nam aż tak potrzebni1 dzis jestem z siebie dumna,bo udowodniłam sobie że nawet samotna kobieta-rozwódka(dla idioty) z dzieckiem (najukochanszym na świecie) -dla idioty da sobie rade ,to był kopniak który pomógł mi osiagnac to ,co mam i za to jestem wdzieczna EX:)

Gość gość
nie przejmuj sie debilami mam podobna do ciebie sytuacje tez mam kase dwa auta mieszkanie wlasnosciowe i odkladam na dom procz tego uwielbiam podrozowac teraz mam zamiar kupic sobie kabrioleta :) rodzina mi nigdy nie pomagalam i nie pomogla ale i tak daje sobie rade wszystko co mam zawdzieczam sobie i ciezkiej pracy oraz dazeniu do celu ! podzrawiam

Gość gość
ale daje alimenty więc taki nieudacznik nie jest

Gość gość
widuja,ale jak potrzebuje pomocy przy opiece( mam dodatkowa prace na wekendy) to musze im płacić,ze zostana na pare godzin:( wiem że to żałosne,ale ja bym dała kase ale wkurza mnie że oni sie sami dopominają rozumiem zeby nie mieli co jeść,ale dają rade a ja może taka naiwna jestem? a dobra rozpisałam sie,uciekam koleżanko wyżej gratuluje mieszkanko dwup. oj moje marzenie ale chyba dopiero jako 40 latka:) uciekam ,trzymajcie sie

Gość gość
taaa tu wszyscy mają dom na florydzie 3 mercedesy i kilka milionów na koncie

Gość gość
trzymaj sie ! i nie dawaj wykorzystywac !

Póki nie kupiłam na pół mieszkania stan konta był podobny, tylko że mnie spłacił ojciec, wieloletni migacz alimentacyjny, resztę dozbierałam pracą i stypendiami.

Gość gość
wieczorami i tylko czasem ta praca