Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Według mnie faceci z długimi włosami wyglądają zniewieściale

Polecane posty

Gość gość

Tak wiem, w czasach kamienia łupanego wszyscy mieli długie ALE wtedy faceci wygladali jak faceci (tak mysle), duzi i umiesnieni jak byki, takiego ''tarzana'' to i ja bym chetnie przygarnęla. Ci obecni ? Są chudzi, zgarbione patyczaki, metalowcy, jak ktos tutaj juz zauwazyl kojarzą mi się ci kolesie z calym tym GENDER, takie zniewieściałe chłoptasie :( Wy tez macie takie skojarzenia ? Mdli mnie na widok faceta z kucykiem po prostu :(

Gość gość
możesz mieć swoje zdanie, uwielbiam mojego faceta z dłuższymi włosami. nie takimi do połowy pleców i w gumce, ale takimi przed ramiona. jest mu w nich cudnie, do tego te zielone oczy, można w nich zatonąć, ech..

Gość gość
Ja jakos od dawna nie widzialam faceta z dlugimi wlosami, nawet nie pamietam kiedy to bylo z pare lat temu :D

Gość gość
zgadzam sie z tobą, długie kudły u faceta są obrzydliwe :o a chłop z takimi zazwyczaj leczy jakis kompleks niespelnionego muzyka rockowego. Kelly Family i tyle. Wstyd jak beret isc z takim ulica :o

Gość gość
takich z dlugimi włosami czesto zaczepiają, to łatwy cel by go okrasc i pobic :P

Gość gość
jesli mezczyzna jest wysoki, dobrze zbudowany, ma ladne rysy i ma dlugie wlosy...to moze to byc cos niesamowicie ekscytujacego. Owsze. Mezczyzna chudy, bez masy miesniowej, z przetluszczonymi dlugimi wlosami nie zyskuje a trci!

Gość ta co się zna
Uwielbiam mężczyzn z długimi włosami. Są mega seksowni. Tylko jeden warunek - włosy muszą być czyste :) Jak ktoś jest męski, to i w długich włosach taki pozostanie. Jak ktoś jest zniewieściały, to nawet krótkie włosy nie pomogą, hehe

Gość gość
a dla mnie są atrakcyjni, no nie każdy jeden oczywiście ale prawie zawsze się za takim obejrzę - nie za nastolatkiem bo takie dzieci mnie juz od dawna nie interesują ale lubię dorosłych długowlosych mężczyzn ... ostatnio na koncercie byłam metalowym i oczy mi latały dokoła głowy

Gość MarthaC
szarpała bym jak ....

Gość gość
jeśli ma też zarost i posturę wikinga to nie wygląda zniewieściale :) ale reszta faktycznie

Gość MarthaC
no, Garrett ma 191cm no to spory, hoduje mały zarost sądzę, ze dlatego, ze jest za ładny do kobiety podobny...

Gość MarthaC
tak, artyście to pasuje, ale jak widzę takiego na ulicy to słyszę jak mi nożyce w pracowni krawieckiej szczękają

Gość gość
ale wiocha, nigdy bym sie z takim pajacem nie umowila :D

Gość gość
cudowni !!!!! męscy

Gość gość
dluzsze wlosy owszem , ale nie moga to byc jakies straki u lysiejacego gościa , powinny byc geste i zdrowe. No i wskazana odpowiednia sylwetka, chudy nie powinien , bo wtedy jeszcze uwydatnia swoją chudość

Gość gość
do gościa z 10:31: nie musisz, będzie więcej dla nas :D