Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągle myślę o koledze ze studiów

Polecane posty

Gość gość

Minęło już prawie pół roku, odkąd ostatni raz się widzieliśmy, a ja wciąż nie potrafię o nim zapomnieć. Tak mi przykro, że nic z tego nie będzie, przecież mogłam mu tyle dać...

Gość polubiłem sobie
dobrze że ja o nikim takim nie myślę. :)

Gość stciviony
Tyle chciałem Ci dać, deszczem kwiatów okryć Cię. Czasem porwał mnie wiatr, chciałem siebie odnaleźć, lecz nie ma mnie. Tyle chciałam Ci dać ubrać miłość w spokój snu. Gdzieś byłeś, a ja___ Twoich dłoni szukałam i Twoich ust. Bo ja, przez Ciebie zginę, bo ja, przez Ciebie nawet nie wiem jak żyć. Sto lat niech chociaż minie, nim spotkam Cię znów, proszę Cię___ zostaw już. Wiem, że byłem leniem, wszystko na Twojej głowie. Nie wiedziałem, że chcesz ___ przecież mogłaś pogadać a tu tylko „cześć“____ Mogę zmienić swój świat, byleś ze mną była znów. Będę kochał Cię tak, jak to było, gdy miałem 19 lat. Bo ja, bez Ciebie zginę, bo ja, bez Ciebie nawet nie wiem jak żyć. Sto lat być może minie, nim spotkam Cię znów, proszę Cię___ , błagam wróć ! Przecież wiesz jak jest, kochałam Cię ___ Wierzyłam w to co mówiłeś, chociaż czułam dziwny lęk. Przecież wiesz jak jest nie, nie___ innym rytmem dziś, gra muzyka naszych serc. Tyle chciałem Ci dać