Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ma juz nowego faceta?

Polecane posty

Gość gość

Chcialem sie spotkac z moja byla, z ktora rozstalem sie 3 tygodnie temu. Pod pretekstem oddania rzeczy, myslalem, ze tez dojdzie do rozmowy i moze powrotu? w kazdym razie odpisala mi zebym nie zawracal sobie glowy i ze zreszta nie bedzie miala czasu. Dziwne bo kiedy sie spotykalismy zawsze go dla mnie miala, pomyslalem ze pewnie szybko mnie zastapila kims nowym, ktory zajmuje jej caly wolny czas...

Gość gość
ktos sie wypowie? nie wiem czy ona po prostu juz wczesniej, kiedy bylismy razem zaczela sie z innym spotykac. dziwne ze tak szybko by miala nowego.

Gość gość
ktos cos powpowie?:)

Gość Szczerość i Zaufanie
A co tutaj dopowiadac? Tak malo informacji. A nie mozesz po prostu sprobowac zyc bez niej?

Gość gość
probuje, ale jeszcze tli sie nadzieja, ze moze wrocimy. Jak przeczytalem ten tekst o braku czasu to pomyslalem ze chciala grzecznie mi dac do zrozumienia, ze juz kogos ma. Ja sam nie chce sie osmieszac tekstami o powrocie w takim wypadku. dlatego ktoras z was moze wie co u kobiet znaczy taki tekst o braku czasu

Gość majonez po sniadaniu
autorze jeżeli chcesz ja odzyskać nigdy ale to nigdy się przed nią nie płaszcz ,nigdy o nic nie proś nie okazuj jej jakiej kolwiek okazji .Pokaż się na mieście z inną dziewczyną i świetnie się baw .Pokaż jej że bez niej żyje ci się lepiej -a może tak nawet się stanie.Kobiety lubią dominujących facetów takich którzy zawsze maja rację .Gdy o cos ją prosisz ,gdy dzwonisz i mówisz jak ci źle bez niej ,stajesz się w jej oczach lalusiem,a takich wprost nienawidzą.

Gość gość
Jeśli rozstaliście się z twojej winy jej brak czasu może oznaczać tylko to że pewnie chce ci dać odczuć co straciłeś. Chce pokazać że bez ciebie umie żyć i dawać radę..większość dziewczyn tak robi ale mało która się przyzna..jeśli zaś rozstaliscie się ze względów nie dopasowania itp to raczej poprostu jest w tracie zapominania o tobie i zaczyna układać sobie poprostu życie..

Gość gość
A tyy z nią zerwales czy ona z tobą? I jak wasze rozstanie wygladalo?

Gość majonez po sniadaniu
A to co teraz czujesz to tylko hormony ,zaślepiają ci zdrowy rozsądek.Nie widzisz tego że ona cię nie szanuje ,nie widzisz tego że woli innego,nie widzisz tego że może innne lepsze wolą ciebie . rób co chcesz ,ale pod żadnym pozorem nie okazuj że ci jej brakuje ,

Gość gość
Gosc wyżej ma racje,ona chce o tobie zapomniec, a to ze nie ma ochoty z tobą sie spotykać nie musi zaraz oznaczac ze ma innego. Daj jej spokoj najwidoczniej woli juz calkiem zakończyć znajomosc

Gość gość
Rozstalismy sie z mojej winy, ze tak to ujme, byla klotnia i po niej juz sie wiecej nie spotkalismy. Nie odzywala sie, ja tez nie wiec stwierdzilem ze lepiej to jakos wyjasnic, szczegolnie, ze jest u mnie troche jej rzeczy. A ona odpisala to co wyzej. Ja nie pisalem do niej w miedzy czasie, na pewno sie tez nie osmieszalem i nie plaszczylem. Ale nie umiem o niej zapomniec, dlatego chciales wybadac sytuacje, a tu tekst o braku czasu. czyli juz dac se spokoj? a moze wlasnie czeka na to, ze bede walczyl o te znajomosc? nie wiem czy to byla wymowka ze jak ktos wyzej napisal, chce o mnie zapomniec jednak, czy uklada se zycie. ale nigdy nie grala w gierki, wiec to ze chce w ten sposob mi cos udowodnic nie pasuje do niej.

Gość ta ktora odeszla
Autorze bzdury ci tutaj radzą. Ja tylko dlatego,ze mój chlopak nie odpuszczal wracalam do niego! A gdyby mnie olal , pokazywał z nową to w ogóle bym już sobie nim glowy nie zawracała . boże,co za bzdury ci ludzie tutaj piszą, pewnie dlatego tu tylu sfrustrowanych samotników.

Gość ta ktora odeszla
Daj jej czas, ale nie odpuszczaj. Jak jej zależy to podchwyci twoje starania wcześniej czy później. Zależy tylko jak wam się ukladalo, przemyśl to od swojej strony i pokarz,ze rozumiesz swoje bledy, ze chcialbys to wyjasnic, zmienić itp. Ale dopiero za jakiś czas, niech i ona swoje przemysli i zatęskni. I nie rob nic na sile, nie pisz bzdur ,nic nie udawaj. Powodzenia!

Gość Szczerość i Zaufanie
Przedewszystkim... OBOJOĘTNOŚĆ! Tylko i wyłącznie. Jeśli teraz spotyka się z kimś, to zdecydowanie jest to Zapchaj dziura. Koleś który będzie pokrywał Twoje wady swoimi zaletami... Kobiety wkońcu zawsze boją się samotności. A Ty pokaż, że dobrze się bawisz. I nie wierz, że ona np teraz dobrze sie bawi i korzysta z życia. To bzdury i napewno też jest jej źle także głowa do góry. Poznawaj życie i nie przejmuj się. Po prostu żyj dalej. Morda uśmiechnięta, głowa do góry!

Gość gość
dokladnie co to ma znaczyc pokazac sie znowa dziewczyną takie rady to w gimnazjum trzeba walczyć i czasem sie ponizyć bo jesli tego sie nie zrobi to ktos inny przejmie pałeczkę wiadomo jak to działa dziewczyna zostaje sama to i adoratorów przybywa, trzeba wyrazic swoje uczucie i czekać

Gość gość
nie wiem kto ci radzi żebyś ją olał i się bawił, ale to są nieskuteczne rady :o mieliśmy kryzys z moim facetem, on przyjął taką taktykę, nie wytrzymał do końca, wrócił mnie przepraszać, ja dziwiłam się, bo myślałam że mu totalnie nie zależy skoro tak łatwo odpuścił, on stwierdził że myślał że to zadziała, ale wróci kiedy zdał sobie sprawę że tylko coraz bardziej się odsuwam każda dziewczyna która się szanuje przecież nie będzie płaszczyć się przed gościem który ją rzucił jeśli jej na tobie zależy to czeka aż przyjedziesz z kwiatami/czekoladkami/czymkolwiek ją przeprosić, aż pokażesz że tobie zależy