Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego, gdy pojawia się temat o religii to zawsze piszą te same osoby ?

Polecane posty

Gość gość

Allium _Iftar i pare innych mam wrazenie, ze sami zakladają te tematy zeby potem sie wypowiadac :O

Gość gość
jak patrzę na to forum to tu w ogóle jakby wypowiadały się te same osoby. parę osób - "gości" a tak to ludzie już nawet personalnie się potrafią obrażać, bez względu na temat. w sumie zastanawiało mnie to na początku czy się znają osobiście czy co?

Gość gość
no wlasnie tez to zauwazylam, jakby 90% wypowiedzi to była grupa kilkunastu max 30 osob. Na zmiane, o roznych porach. Podobne tematy, podobne wypowiedzi

Gość gość
bo to ci sami

Gość gość
bo nawiedzeni ludzie tak maja, osobscie odbieraja jak atak na nich samych kazda watpliwosc co do wiary,przekladu biblii itp.

Gość gość
Czy macie na myśli osoby które piszą ciągle obelżywe pełne wyzwisk komenty pod adresem religii,zwł katolicyzmu,ludzi wierzących itd? Ja tez mam wrażenie że to jest wąska grupka antyklerykałów,zwł sądząc po stylu pisania najbardziej aktywna jest jedna osoba,ma charakterystyczny -paranoiczny-styl wypowiadania się,głównie bluzgi i jakieś chorobliwe niestworzone wizje nt katolicyzmu wziete rodem z Ponhy Pytona.Pojawia sie w każdym temacie i ciska sie jak wesz na tyłku,produkując masowo komenty jeden pod drugim

Gość gość
bo na kafe pisze tylko 5 osób w ogóle:classic_cool: