Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czuje sie beznadziejnie

czuje sie beznadziejnie i niekobieco

Polecane posty

Gość czuje sie beznadziejnie

jeestem w 8 miesiacu ciazy od tygodnia jestem na l4 czuje sie brzydka, zaniedbana, jak wieloryb chcialabym móc poczuć się kobietą, założyć szpilki, ładną bieliznę do tego mój wspaniały mąż chodzi i non stop pierdzi czym doprowadza mnie do szału mam dość, mam dość, mam dość chce wrócić do pracy! do ludzi! pomocy Do tego chce nowe buty, najlepiej balerinki! czemu wszystkie kosztują powyżej 200zł?

Gość gość
to wroc do roboty jak tak kochasz z*********ć! Idz do fryzjera, kosmetyczki

Gość malgorzatauufrd
nie karm piersia bo bedziesz sie czula jeszcze gorzej

Gość gość
ale ty jesteś chamska autorko :O dobraliście się idealnie - ty i twój pierdzący prostak :O

Gość wiosennamama25
Ja czułam się tak samo pod koniec ciąży 9 mc to praktycznie leżalam i płakałam nawet mi sie umyć nie chciało. W końcu zbierałam się i szłam a długą kąpiel wychodziłam szykowałam sie gdzieś wracałam i znowu dołek :D

Gość gość
Autorko zaraz po urodzeniu jak bedziesz karmila piersia dwa miesiace i wrocisz do wczesniejszej figury i wtedy ladna bielizne sobie kupisz wlosy zrobisz ale powiem ci ze balerinki to 70 zl kosztuja w dajszmanie no chyba ze ty ponizej 200 nie patrzysz nawet, a co do pracy to ty chyba wiesz czego chcialas i teraz nie jest czas na myslenie o powrocie do pracy tylko w pelni oddanie sie maluszkowi wiec zapomnij o wlasnych przyjemnosciach bo maluszek bedzie na ciebie liczyl non stop

Gość wiosennamama25
Zresztą autorko nic nie stoi na przeszkodzie żebyś poszła do kosmetyczki czy fryzjera kup sobie coś nowego humor się zawsze poprawi.

Gość wiosennamama25
Normalnie przypomniałam sobie siebie samą hehe. Spokojnie to wszystko mija, ale jak pomyslę ze włóczyłam sie w dresie, bywało ze w nieumytych włosach nie zrobionych paznokciach bo nie się nie chciało, wiecznie zaryczana, zmeczona ból pleców duży brzuch to cholera mnie bierze. Wierz mi że po 2/3 tyg po porodzie dojdziesz do siebie, jeśli bedziesz karmić do szybko zgubisz wagę. Ja też przytyłam 13 kg, i 3 tyg po już ważyłam tyle co przed porodem. Autorko dasz radę zrób coś dla siebie to od razu się lepiej poczujesz:)wyjdz do ludzi to dużo daje.

Gość gość
Ty przytylas 13 kg to piekny wynik marze o takim ja jestem w 12 tygodniu i juz przytylam 3 lub wiecej jem jak swinia i nie umiem sie opanowac, musze szybko przestac bo inaczej + 30 bedzie :)

Gość gość
gościu powyżej nie martw się;) ja na początku ciąży tez tyłam jak dzika (1 tr chyba z 6 kg), a potem waga unormowała sie i teraz w połowie 8 mies mam niecałe 10 na plusie:)

Gość gość
ja mialam tak samo hehh na poczatku ciazy jadlam bez opamietania!! pod koniec I trymestru mialam 3kg na plusie a potem dlugo dlugo nic. teraz jestem w 5 msc i dalej waga stoi. nie mart sie:)

Gość Motylem będę
Droga autorko. Rowniez jestem w 8 miesiacu, rozwniez ma wahania nastrojów, zero energii i caly czas chodzę glodna. No cóż zycie... mysle ze hormony tak na nas dzialaja i pocieszam sie tym ze juz niedlugo to wszystko przejdzie i bedziemy w sloneczku spacerowac z naszymi maleństwami :) Szczęsliwego rozwiazania!

Gość uciekajacapannastara
ja również 8 miesiąc. Laski, nie załamujcie się bo i ja się załamię :D ja też sobie wieczorami podpłakuje czasem to hormony, strach przed nową sytuacją, normalka ;-) jeszcze trochę i będziemy się tu mobilizować do zrzucania wagi po ciąży! i będziemy miały z tego frajdę ;P ja tak czasem pragnę żeby nie stać się taką matką polką typową z rozlazłym brzuchem, adidasach prawie bez podeszwy, jeansowej niemodnej kurtce, tłustych włosach zaniedbaną... :( bo już zaczynam się przystosowywać do tej roli jakby podświadomie, dres i do przodu przez świat :D (z pokoju do kibelka... ;P)

Gość wiosennamama25
z pokoju do kibełka i po drodze do lodówki :D a potem na kanapę hehe normalka pod koniec ciąży

Gość uciekajacapannastara
WIOSENNAMAMA25 - lodówke to ja z kuchni przynosze na stolik przy łóżku haha :D zapas na cały wieczór, woda na noc pod ręką i rano tylko odpadki do kuchni spowrotem :D w zasadzie to lodówka mogłaby pełnić rolę szafki nocnej... ;P ale podjadam zdrowe rzeczy na szczęście ;P