Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobiejaijaijaijaija

facet odwieczny problem

Polecane posty

Witam. Chciałabym poznac wasze opinie. Wczoraj pokłóciłam się z chłopakiem. O co? zapytałam sie go czy da mi na bilet powrotny od niego(poniewaz mieszkamy daleko od siebie). ja w tym momencie nie pracuje bo prace zaczynam za tydzien i ciezko mi z pieniedzmi zwłaszcza ze tydzien temu byłam u niego na własny koszt całkowity. teraz chciałam tylko na powrotny bilet(15 zł). on oczywiscie stwierdził ze mu bardziej zalezy na spotkaniach bo on traci na nie pieniadze. zrobił ze mnie materialistke i wmówił sobie ze niby ja uwazam ze on załuje na mnie pieniadze(nic takiego nie powiedziałam). on zarabia bardzo duzo pieniedzy i moze nie powinnam ale powiedziałam ze zarabiasz 15 tys prawie a załujesz głupie 15 zł. To tylko uaktywniło bombe. o dniu kobiet moge zapomniec:( myslicie ze warto angazowac sie w zwiazek w którym mezczyzna nie próbuje sie postawic w sytuacji kobiety? aha i nie biore od niego pieniedzy tak czesto. to był chyba trzeci raz jak go poprosiłam na bilet a jestesmy ze soba prawie rok

Gość gość
Gdyby jemu bardziej zależało na spotkaniach, jeździłby do Ciebie, nie narażając Cie na dodatkowe koszty. Albo przyjeżdżałby po Ciebie i odwoził, o ile ma samochód. Egoista i tyle. Przytulam i kwiatka masz ode mnie w dzień kobiet :) 🌼

Gość gość
Zapomnij o nim odrazu bo to kretyn i egoista.:( po co sie z takim durniem zadajesz ?

Gość gość
To co on myslal ze na gape bedziesz jezdzic ? Daj sobie spokoj z takim sknera bo tylko zmarnuje Ci najlepsze lata Niech sobie idzie na dziffki :P bedzie wiedzial ile kosztuje :D

Gość gość
Pod latarnię idź a nie ciągnij od partnera :D

Gość gość
Ma pod latarnia zarobic zeby miec na bilet do faceta? :( Walnij sie w arbuza cwaniaku:P Sam idz pod latarnie i tam sobie szukaj milosci zbuku :P

Gość stciviony
Jestem zdania goscia z 11:00. Olej go. Z****** sknera.

Gość gość
dziewczyna nie chciala dac mi na powrotny bilet, czy mam olac taka sknere?

Gość stciviony
bezapelacyjnie

Gość gość
kradnie 15 tys miesięcznie a nie możecie razem zamieszkac, kupic mieszkanie, wynając, nie wiem, śmieszna prowokacja.

Dziękuje za odpowiedzi:))) jestescie kochani:)) problem w tym tylko, ze go bardzo kocham a ta sytuacja tylko pokazuje ze moge miec duzy problem w kwestii mieszkania z nim bo wiadomo ze dziewczyna tyle co facet nie zarobi a pewnie on bedzie sie chciał do wszystkiego dokładac po równo. Apropo prowokazji to to nie prowokacja. mielismy plan wyjazdu za granice tylko ze ja jak narazie jeszcze szkole jezyk i dlatego nie mieszkamy razem.

Gość gość
odlot. 15 zl ci zalowal? I to na przyjazd do niego? Gdzie pewnie spedziliscie mile chwile w lozku? To wyobraz sobie jak bedzie gdy zachorujesz, stracisz prace itd. chcesz robic za darmowa d**e do *******a? To pchaj sie w to dalej.