Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GOŚĆ010010

SZANSE NA CIĄŻĘ PROSZĘ O POMOC

Polecane posty

Gość GOŚĆ010010

Dziewczyny, mam problem. Cała historia: ostatni okres z odstawienia miałam w dniach 22-25 stycznia. Przestałam brać tabletki. Od tego czasu strasznie rozregulował mi się cykl (jestem umówiona do ginekologa) i nie mam okresu. W ostatnią niedzielę, 2 marca, uprawiałam seks bez zabezpieczenia, oczywiście nie skończył we mnie (niestety, zdarza się, zostałam o braku prezerwatywy poinformowana dopiero wczoraj..). W związku z tym mam pytanie - jakie są ewentualne szanse na ciążę? Mam nadzieję, że żadne..

Gość gość
Żadne szanse to mają Ci co nie uprawiają seksu. Jeżeli masz rozregulowany cykl to owulacja mogła być akurat w trakcie tamtego stosunku. poza tym, skoro partner nie powiedział Ci,że stosunek był bez prezerwatywy ( jak to możliwe,że nie widziałaś?) tylko dopiero teraz, to równe dobrze mógł skończyć w środku.

Gość GOŚĆ010010
Może to głupio zabrzmi, ale kompletnie nie czuję prezerwatywy... A jej brak wynikł z totalnego nieporozumienia komunikacyjnego, no cóż, bywa... Wiem, że na 100% nie skończył we mnie. Kiedy mogę wykonać test żeby był wiarygodny, w takim wypadku?

Gość GOŚĆ010010
Może ktoś pomóc?

Gość gość
3 tyg po stosunku rób test.

Gość GOŚĆ010010
cholera, to jeszcze dwa... szybciej nie wykryje?