Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla matka

dzisiaj na obiad byly zupki chinskie a na sniadanie mcdonald czy jestem zla

Polecane posty

Gość zla matka

.. matka? mam gorszy dzien i nic mi sie nie chce :( na kolacje zamowie pizze a dzieci od rana lataja do sklepu po slodycze i pija pepsi a teraz mnie zlinczujce

Gość gość
Chyba już nikt nie da się nabrać na te nudne prowokacje:O

Gość gość
e już jak mc donald to nie zupki chińskie, na jedno się zdecyduj :P

Gość gość
Spyrdalaj półinteligentko z tym nieudanym Provo.

Gość zla matka
ale to nie jest zadna prowokacja :D mcdonald byl dlatego ze wracalismy pociagiem w nocy i rano dotarlismy na dworzec i poszlismy tam do mc na sniadanie.... bo jak sobie pomyslalam ze po takiej podrozy mam jeszcze dzieciom w domu kanapki robic a wczesniej jeszcze zakupy bo lodowka pusta to mi sie odechcialo wszystkiego.

Gość zla matka
a napisalam zeby troche sie wyzalic i usprawiedliwic przed sama soba bo normalnie sie u nas w domu az tak niezdrowo nie jada ale stwierdzilam ze dzis w sumie dzien kobiet to moge sobie pozwolic na lenistwo i niech dzieci maja frajde :)

Gość zla matka
a napisalam zeby troche sie wyzalic i usprawiedliwic przed sama soba bo normalnie sie u nas w domu az tak niezdrowo nie jada ale stwierdzilam ze dzis w sumie dzien kobiet to moge sobie pozwolic na lenistwo i niech dzieci maja frajde :)

Gość gość
w donaldzie są całkiem niezłe śniadania, co za róznica czy jajko ci tam usmażą czy ty sama w domu, a od zupki chińskiej raz na miesiąc jeszcze nikt nie umarł;)

Gość gość
raz na jakis czas taki niezdrowy dzien da sie wybaczyc. najwazniejsze aby nie za czesto. moze daj im jakis owoc w ciagu dnia aby podreperowac dzisiejsza diete?

Gość zla matka
mam banany w domu i zjadly juz po jednym albo po dwa wiec moze nie jest tak zle :D ale wyrownaly to duza iloscia czekolady batonow i pepsi :D

Gość gość
Prowo na miarę 12 latka. Dość infantylne. Każde kolejne zdanie mówi o tym że nie umiesz pisać prowo czyli "wyżalać się " ;)