Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda że aby być kochanką trzeba być bardzo silną psychicznie

Polecane posty

Gość gość

Czy to prawda? Jakie jest wasze zdanie?

Gość bhanita
całkiem odwrotnie.Silna psychicznie osoba nie da się wymanewrować w bycie tą trzecią na lata.

Gość gość
Trzeba byc glupia.

Gość gość
myślę, że tak. Taka kochanka musi być nie tylko silna psychicznie, ale i bystrzejsza! od żony. Właściwie to taka ma wszystko, spełniane zachcianki, pieniądze, sex, miłość, a żona? cóż... naiwna bidulka :)

Gość bhanita
:/Czy ja wiem,czy te ochłapy są czymś?Jeśli kto lubi resztki...

Gość gość
Bez honoru i z niska samoocena

Gość gość
może i nie mają honoru, ale radości więcej od żony :)

Gość bhanita
Radości?Raczej niepewności i omamiania.Co kto lubi. Acha i stratę czasu.

Gość gość
taka żonka tylko do jednego przywiązana, bo wyjścia nie ma, kochanka może mieć ich więcej i niepewność jej nie grozi, jednego spławia i następny w kolejce :)

Gość gość
Gdy facet ma kochankę to ochłapy zostają niestety dla żony. Bo z kochanką jest ogień i pożądanie :P

Gość bhanita
Ale jednak nie odchodzi od żony.Dziwne.... ;)

Gość gość
nie odchodzi bo po co? zużyty towar do zutylizowania, chyba że jeszcze ktoś skorzysta, np. żona :)

Gość gość
Dla mnie to nie była strata czasu tylko 2 lata dobrej zabawy i bezstresowego wydawania pieniędzy na moje przyjemności oraz podróże i odpowiednie kontakty. Kiedy panu zachciało się wspólnego życia na poważnie, musieliśmy się pożegnać.

Gość gość
bhanita Radości?Raczej niepewności i omamiania.Co kto lubi. Acha i stratę czasu. ...... a to zależy- jeśli kochanka jest durna i myśli że facet sie rozwiedzie to masz rację, ale jeśli traktuje to jako rozrywkę tylko seks i przyjemności- to ma więcej radości

Gość bhanita
Anie,jeśli to ma byc tylko rozrywka,to jak mowie,co kto lubi.Dla mnie za mało.Gorzej jak się czeka na pana latami i siwieje....

Gość gość
taaaa, moja koleżanka tak się bawiła przez kilka lat....i też ją to bawiło otrzeźwiałą dziś w wieku 40 lat gdy uświadomiła sobie że nie ma faceta, własnego domu ani dzieci..... tyle na temat

Gość gość
bo kochanka nie będzie prała brudnych gaci i skarpet, kochanka może popieścić, poprzytulać i wysłuchać, generalnie kochanka uzupełnia leniwą żonę :D

Gość gość
oj tam, za to ma wspomnienia:P

Gość gość
leniwą w łóżku oczywiście :P

Gość gość
Co za frajer, ja nigdy kochankom nie dałem się naciągnąć na poważniejsza kasę, zawsze było tak, żeby to one czuły mi się coś winne. To zwykłe k***y.

Gość gość
"Ale jednak nie odchodzi od żony.Dziwne...." | To cudownie. Nadal możesz prać jego gacie, gotować mu obiadki i myśleć o tym, jak posuwa inną. Pogratulować.

Gość gość
Bardzo dziwne nie ?

Gość gość
Kochanki to są osoby chore psychicznie, to kobiety z reguły stare panny lub rozwódki. Kobiety życiowo mało zaradne, liczące na czyiś dorobek, kobiety z dziećmi nie wiadomego pochodzenia. Kobiety nie mające odwagi, tchórze, nie umiejące walczyć o miłość, ukrywające się za plecami facetów. Kobiety puste. Nadużywające alkoholu, środków psychotropowych i wszelkiej maści leków różnego pochodzenia. Najczęściej po przejściach chorób wenerycznych. Kobiety udające orgazmy, zakłamane i obłudne itp.itd....Sooorryy jeżeli kogoś mocno uraziłam.Ale niestety taka prawda. Faceci nazywają je k....y lup ci.. y.

Gość gość
jak to były k***y to by znaczyło że ty k/u/r/w/i/a/r/z :D

Gość gość
Czy to prawda że aby być kochanką trzeba być bardzo silną psychicznie xxxxxxxxxxxx trzeba tylko dawac doopy gdy pad gwizdnie na suke wtedy kiedy akurat on ma czas:D

Gość gość
". Kobiety udające orgazmy, zakłamane i obłudne itp" x To samo można powiedzieć o ŻONACH, które wychodzą za mąż bez miłości, bo inny się nie trafił, dla kasy faceta, bo same na siebie zarobić nie umieją 🖐️

Gość gość
Ciekawe, jaką ułomną i potłuczoną żonką trzeba być, żeby cieszyć się z tego, że mąż dyma inną, a potem wraca do domciu na obiadek?

Gość gość
haaaaa, dokładnie tak jest ! trafiłaś w punkt, jeszcze bym mógł coś dodać, ale to już by była żenada całkowita. Ale w sumie to szkoda ich trochę.

Gość gość
gość z 17:53 jesteś laik do kwadratu !!!