Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci szybko się zakochują

Polecane posty

Gość gość

Ile im potrzeba czasu? Jak szybko to się dzieje?>

Gość gość
Jeśli poczują to"coś", to bardzo szybko. Uwierz mi. Co prawda zdarza się to bardzo rzadko, ale się zdarza.

Gość Szymuś Szymuś
To zależy od jakości zaokrągleń na kobiecym ciele.

Gość gość
A kiedy czują to "coś"? Po pierwszej rozmowie, pocałunku, sexie???

Gość gość
Kiedy poczują to "coś"? To coś się czuje właściwie od razu. Jak grom z jasnego nieba. Motyle, bicie serca, te sprawy. kto tego nigdy nie poczuł, nie zrozumie.

Gość gość
No to znaczy że to coś czuje się od pierwszego spotkania????? Nawet bez pocałunku?????

Całuje się kogoś do kogo się coś czuje, dokładniej pożądanie, więc wpierw się czuje, potem całuje, śpi , ....

Gość gość
chemia (motyle, zakochanie) nigdy nie pojawia się z czasem, jak jest to od poczatku albo wogóle jej nie ma! To "coś" co pojawia się później, a niektórzy zwykli nazywać "chemią" to zwykłe przywiązanie.

Gość gość
Hehe, tak moja droga. Nawet bez pocałunku. Zwłaszcza bez pocałunku. Jeśli to jest naprawdę to, uwierz mi, nie trzeba niczego więcej oprócz spojrzenia w oczy tej drugiej osoby.

Gość gość
Moj maz zakochal sie gdy zobaczyl moje zdjecie u wspolnych znajomych, zrobil wszystko zeby mnie poznac I przyjechal do mnie do Irlandii.

Gość gość
znaczy twój maz to był wzrokowiec.Tak od pierwszego wejrzenia-te motylki- to panienki się w aktorach kochaly albo piosenkarzach- i to chyba zostało.

Gość gość
Nie, to znaczy, że nic nie wiesz o zakochaniu, zauroczeniu, miłości. Czasem jedno spojrzenie wystarczy. Naiwne? Pewnie tak, ale takie rzeczy się zdarzają.

Gość gość
Poznański kwiatku, zdaje mi się, że oprócz tego że jesteśmy z tych samych okolic to jeszcze nadajemy na podobnych falach. Fajnie było poznać. Pozdrawiam.

Gość gość
ja niestety też potwierdzam :(

Gość gość
Hmm, ale tym bardziej fajny i intrygujący nick. Widać na Podkarpaciu też są interesujące i inteligentne dziewczyny. Trzymaj się Polny kwiatku.

Gość gość
Dzięki kwiatuszku. Wracając do tematu, to pewnie w takich kobietach jak Ty to faceci bardzo szybko się zakochują. "Czasem jedno spojrzenie, jeden gest, czy to jest aż tak wiele, chyba jest.."

hmm.. szczerze to faktycznie z reguly bardzo szybko moi byli zakochiwali sie, czy tam zauraczali. dalas/es mi do myslenia... nawet wczesniej nie zdawalam sobie z tego sprawy, a teraz to widze.. i nie chodzilo im nawet o seks, po prostu tracili glowe.. najczesciej mowili ze podoba im sie to, ze jestem taka "normalna", wierzaca i dobra.. ale widzisz, cos bylo nie tak bo koniec koncow i tak mnie ranili.. moze dlatego ze ja widzac ich zaangazowanie zaczynalam byc "za dobra".. coz, nie potrafie byc wyniosla i zimna, nawet jesli mi nie zalezy.. to slowa z jakiejs piosenki?? :)

Gość gość
Bracia "Po drugiej stronie chmur". To bardzo dobrze, że nie potrafisz być zimna. To świadczy o twojej wrażliwości. Skoro potrafisz w sobie rozkochać faceta to już połowa sukcesu. Skoro oni Ciebie ranili to znaczy, że nie są Ciebie warci. Kiedyś spotkasz tego prawdziwego, jedynego. Zobaczysz. Serce Ci to podpowie.

Gość gość
uuu

Gość gość
aaaaaaa

Gość tata szarika
Jakieś 5 sekund...statystycznie,tyle potrzeba do wiecznosci...

ahh lubie ich piosenki ale jakos ta do mnie nie przemowila :) wlasnie wiesz ja teraz kogos poznalam.. problemem jest tylko odleglosc.. no i to ze ja jakos juz zaczynam sie bac ze cos pojdzie nie tak dlatego boje sie pokazac ze mi zalezy :(

Gość gość
Jeśli mogę Ci coś poradzić kwiatuszku, to nie bój się okazywać tego co czujesz. Wręcz błagam Cię o to. Pamiętaj, że po drugiej stronie jest ktoś, kto może nie mieć pojęcia o tym co do niego czujesz i z otwartym sercem przyjmie Twoje uczucie. Mówię Ci to z własnego doświadczenia. Powodzenia moja droga:)

dzis mu napisalam, bo zyczyl mi spelnienia marzen poczawszy od tych najskrytszych, ze mam jedno marzenie ale wazne i ze mam nadzieje a wlasciwie wierze, ze sie spelni. odpisal "spelni sie Aniu, to bardziej niz pewne :) to ja wierze w to razem z Toba :) " marzenie jest zwiazane posrednio z nim, pisze posrednio gdyz nie wiadomo co bedzie, ale marze o mezczyznie ktory pokocha mnie i moje dziecko.. dobrym, odpowiedzialnym, czulym.