Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onamama

Poznam mamy Lublin i okolice;)

Polecane posty

Gość onamama

Witam wszystkie mamy:) z checia poznam mamusie z Lublina i okolic ;) Z ktorymi moglabym sie spotkac porozmawiac i zaprzyjaznic;) Ja w czerwcu zostane mama;) zapraszam mamusie :)te przyszle i obecne;) pozdrawiam:*

Gość gość
hej:) ja także mam termin na czerwiec:)

Gość gość
i oczywiscie mieszkam w lublinie:)

bardzo chętnie:) na kiedy dokładnie masz termin? Ja końcówka czerwca chociaż z ostatniego usg wychodzi mi troszke wczesniej na 20:) to moje pierwsze dziecko, mam 24 lata. A ty?

Ja mam termin na 10 czerwca tez to jest moje pierwsze dziecko:) i mam 23 lata a wiesz co bedziesz miala?? Coreczke czy synka?? U mnie najprawdopodobniej corcia:) a w jakim szpitalu bedziesz rodzic?? Moze podasz mi meila to lepiej bedzie nam sie kontaktowac

Gość gość
hej! i ja jestem z lublina, z tym że mam już synka :) rodziłam w listopadzie :)

Gość gość24
zaraz założę maila czasowego to podam tutaj:) tylko piszcie od razu bo jest czynny chyba godzine

Ok to podaj maila to potem na jakis komunikator przejdziemy;)jesli bd chciala

Gość gość24
aa założyłam wkońcu stałe to jakby ktoś chciał później dołączyć to też sprawdze:) kafekonto@interia.pl

Gość gość24
listopadowa mamusiu- ty też pisz :D

Ja tez zaraz podam swojego meila to bedzie mozna do mnie pisac:)

Gość gość24
jak ktoś chce poznać inne mamy aby wymienić się poglądami na temat ciąży i dzieci to chyba ma takie prawo, czyż nie:P zawsze możesz założyć swój temat albo napisać normalnie pod innym nikiem a nie głupio atakować.

Nie atakuje, po prostu dziwie się dlaczego akurat szuka mam. Tak jakby jedynie to definiowały kobiety. A przecież jest mnóstwo kobiet na świecie interesujących, które mamami się są, ale za to świetnym materiałem na przyjaciółki. Rozwaliła mnie ten tytuł, tyle, dlatego zapytałam.

Gość gość24
no to spoko:) autorka ci już w sumie odpowiedziała że nie trzeba mieć koniecznie dzieci:) zresztą nie o to chodzi bo nieraz jak sie chce nawet pogadac na temat dzieci to dużo normalniejsze są rozmowy kobietkami które dzieci nie mają niż z mamusiami:)

Gość gość
nawojka co sie tak nakrecasz? chyba chodzilo o kobiety ktore sa mamami, zeby np pogadac o dzieciach i sprawach z nimi zwiazanymi...

Mi w sumie chodzilo zeby porozmawiac i zapoznac mamy ale jesli znajdzie sie jakas kobietka bez dzieciaczkow to tez ja z checia poznam i nie trzeba sie nakrecac nie potrzebnie:p

Gość listopadowa1111
tak z mailem to ja sie wstrzymam narazie :) zdecydowanie łatwiej wejść mi tutaj :) gdzie zmierzacie rodzić? nie tak dawno sama stresowalam sie wszytskim a juz mam 3miesiecznego synka :)

Gość gość
Ja na jaczewskiego a ty gdzie rodzilas jak synek ma na imie

Gość gość
ja tez jestem z lublina,mam synka 2 latka. Ja rodzilam na jaczewskiego i powiem,ze suuper,tyljo polozne srednio pomagaly potem

Aha no ja planuje tam rodzic bo lekarz moj jest z jaczewskiego:) lezalam tam tydz w szpitalu na ginekologii i opieka super byla i lekarze bardzo wyrozumiali zawsze wysluchali i pomogli;)

Gość listopadowa1111
ja rodziłam na lubartowskiej :) ogólnie nie narzekam :) a syn ma na imię Jaś :)

Gość gość
ale juz ze mna chyba nie chcecie pisac,bo wy mlode mamuski,zaraz dzieciatka sie urodza.A ja...30lat...

Aha no to dobrze;) znajoma tez na lubartowskiej rodzila i nie narzeka;) A Jas grzeczny??

Dlaczego mamy nie chciec pisac?? Dla mnie wiek nie ma znaczenia;)) chyba ze Ci przeszkadza ze ja mlodsza jestem mam 23 l;) z checia Cie poznam jesli chcesz to mozesz na meila sie odezwac;)

Gość gość
nie,nie jestes za mloda.Myslalam,ze szukasz raczej w swiim wieku mamusiek. A gdzie zamierzasZ rodzic?teraz moja siostra tez bedzie rodzila.Termin ma na poczatek lipca i na jaczewskieg.