Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onamama

Poznam mamy Lublin i okolice;)

Polecane posty

Gość listopadowa1111
Jaś, nie zapeszając grzeczny :) chociaż zależy jaki ma dzień :) Gościu, mnie wiek nie przeszkadza :) jestem nie wiele młodsza do ciebie :) a o lubartowskiej słyszałam wiele negatywnych opinii, ale ja jakoś źle nie trafiłam :)

Ja na jaczewskiego chce rodzic;) gosciu mi nie przeszkadza wiek mamy moga byc i starsze a masz dzieci??

Gość gość
tak.Mam synka jak pisalam wczesniej.Ma 2latka:-) lobuziak maly.Jest terar na etapie buntownika.Wszystko na ,,nie,,. i druga rzec...wszystko sam chc robic...eehhh A ty jak sie czujesz?bo termin masz na czerwiec?

Teraz ogolnie moze byc na początku ciazy masakra wymioty orzez 11 tyg mnie meczyly codziennie 3 razy w szpitalu bylam dlugo by odpowiadać;/ w nocy najgorzej jest bo mam straszne skurcze wprawdzie biore dopochwowo lek ktory doktor przypisal w dzien jest ok a w nocy jest nieraz tak ze strasznie boli:/ w srode ide do lekarza wiec zobaczy co i jak jest bo u mnie moze byc tak ze urodze orzed terminem przez te skurcze:/ no ale zobaczymy najlepiej zeby dzidzius byl jak najdluzej w brzuszku wtedy jest dla niego najlepiej;)

Witam miluskaaa ;) i co bedzie u ciebie synek czy coreczka;) u mnie prawdopodobnie corcia;) ale w tym tyg moze bd usg wiec sie dowiem co bedzie na 100 ;) a gdzie rodzisz ktorym szpitalu;)??

Ja będę miała córeczkę, planuję rodzić na lubartowskiej, czytałam trochę nieciekawych opinii na temat tego szpitala ale staram się nie nakręcać. Wcześniej myślałam o staszica bo miałam stamtąd lekarkę, ale musiałam zmienić w 26 tc. No zobaczymy jak to będzie w każdym razie o każdym szpitalu są dobre i złe opinie :P Dodam jeszcze, że w pod koniec roku skończę 24lata

Gość gość24
zebrało nas się trochę:) fajnie:)

To ja mlodsza jestem bo niedlugo bede miala 23 lata a dokladnie w maju :))imie dla corci jest juz? To w ktorym jestes tyg teraz ja koniec 26 tyg

Gość gość
takie mlode i juz w ciazy... a kiedy czas na zdobycie dobrego wykształcenia, pracy albo chociaz odrobienie stażu. Pozniej tylko czyta sie topiki placzacych mamus na kafe ze nie ma mieszkania, pieniedzy na podstawowe zakupy albo ze dobija monotonnia bo o wczasach czy innych rozrywkach tylko pomazyc mozna z dochodami np 2500zl na rodzine. BEZ KITU NIE ROZUMIEM JAK MOZNA SOBIE STRZELAC SAMOBÓJA NA STARCIE ...

Gość gość
super gosciu, ze znasz nas i nasze zycie na wylot, dziekujemy, za wyrażenie swojej jakże wartościowej opinii, nastepnym razem w przypływie chęci wyrażenia swojego zdania omiń ten temat, a teraz spadaj stąd w podskokach!

A imię Alicja. Szkoda, że nie można tu zrobić jakiegoś zamkniętego forum, ewentualnie jak się więcej osób nazbiera to możnaby coś pomyśleć :P chodzicie do szkoły rodzenia?

Aha no ladne imie;) ja nie chodze do szkoly rodzenia zreszta mam zagrozona ciaze wiec lazic nie moge lekarz nie pozwala a ty chodzisz do szkoky rodzenia ja musze przeczekac troche jeszcze przynajmniej do 30 tyg zeby niebezpieczenstwo minelo

Tak ja chodze już od stycznia, na początku nastawiona byłam na anty, ale stwierdziłam, że skoro za darmo to co mi szkodzi, jak się nie spodoba to nie będzie szkoda. A okazało się całkiem spoko. I dużo przydatnych rzeczy mówią. Współczuję, że masz zagrożoną ciążę :( ale już tyle za Tobą, że wytrzymasz. Ja mam anemię, łykam żelazo.

Niom pewnie jak za darmo to chodzic mozna i jak tam jest fajnie???duzo kobietek pewnie troche mam poznalas??i gdzie ta szkola jest

Gość gość24
a tak wogóle to które szkoły rodzenia są darmowe w Lublinie a które płatne? Ja chce iść ale jeszcze nie wiem gdzie. Myślałam o staszica bo tam chce rodzić albo jaczewskiego.. I orientujecie sie w jakich godzinach odbywają sie zajecia w szkole rodzenia?? Fajnie by było wyciągnąć tatusia :P

A tak wogole od ktorego tyg mozna chodzic do szkoly rodzenia???? Bo ja sie nie orientuje:/ niewiem czy mam sie niepokoic ale zauwazylam ze liczba limfocytow mi spadla bardzo jak przegladalam wyniki na necie a do lekarza ide w srode to normalne czy nie??

Gość gość24
chyba od 25 tyg. Ale prawda jest taka ze im pozniej tym lepiej bo wiecej ma sie na świeżo:) a masz wyniki dużo poniżej normy? bo jeśli poprostu w dolnych granicach to raczej nic niepokojącego:)

Chodzę do szkoły na czechowie, zajęcia w godzinach popołudniowych i wieczornych, tzn. 17.30 a później 19. No chodzi trochę mamusiek ale jakoś za specjalnie z nimi nie rozmawiam :D nie ma kiedy, zresztą chodzimy tam z moją kumpelą. Pierwsze spotkanie miałam około 26 tygodnia, jutro zaczynam 35 i zajęcia są nadal. Wcześniej o porodzie, znieczuleniach itp. A teraz o pielęgnacji maleństwa jest :) Nie wiem które jeszcze są darmowe, pewnie jakieś przy szpitalach.

Gość gość
ja jestem z Zamościa

Gosc z zamoscia w ciazy jeetes czy masz juz dzieciaczki??czy moze nie ja jestem z okolic lublina

Gość gość
mam córkę 1,5 roku

Gość gość
tak w Zamościu, 30 lat

Gość gość
to ja gość z Zamościa

Witam was kobietki w piekny i sloneczny dzien;) co tam u was?? Juz po spacerku z dzieciaczkami czy dopiero zamierzacie sie wybrac;))??

Gość gość
nie mozna nie ma na to sposbpw mow ze to nie ty i tyle :) www.youtube.com/watch?v=G4uoOwny5Uo

Witam. Mogę się przyłaczyć? Mieszkam w lublinie, dokładnie Bazylianówka i mam prawie 4 letniego Łobuziaka