Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onamama

Poznam mamy Lublin i okolice;)

Polecane posty

Hejj pewnie ze mozesz sie przylaczyc jesli chcesz to mozesz odezwac sie na meila do mnie:)) onamama2014@wp.pl

Gość gość
szczerze odradzam lubartowską .chyba że ktoś lubi klimaty z PRL-u.sale 8 osobowe + 8 maluszków + 8 tatusiów razem...normalny cyrk.zupelnie zdrowe dziecko przez tydzień szpikowali mi antybiotykiem.ot tak .profilaktycznie.

Gość Sylwia Szymańska
Witam wszystkie przyszłe i obecne mamy :) Jeśli jeszcze tego nie zrobiłyście lub w ogóle się nad tym nie zatanawiałyście- chciałabym teraz serdecznie zachęcić was do sesji fotograficznych- zarówno ciążowych jak i noworodkowych. To wspaniała pamiątka, dla Was- rodziców i dla Waszych dzieci. Ręczę, że będziecie zachwycone :) Fotografuję w Świdniku, Lublinie i okolicach. Szczegóły na stronie. www.szymanska-fotografia.pl Zapraszam także do obejrzenia galerii :) Naprawdę warto! Pamiętajcie, że te chwile już nigdy nie wrócą. Pozdrawiam Sylwia Szymańska

Gość gość
Nikogo juz tu nie ma???

Jestem jestem jesli ktoras z mam chce prosze pisac na mojego @@ onamama2014@wp.pl niedlugo dzidzius przyjdzie na swiat wiec super by bylo poznac przyjacioleczke z dzieckiem:))

Gość gość
Wpisz w dowolną wyszukiwarkę „Mebelmania” i wybierz zakładkę „meble dziecięce i młodzieżowe” - znajdziesz tu świetne meble dla dziecka i nie tylko. Polecam głównie ze względu na cenę system Bajka (pięknie urządzony cały pokój za niecałe 1900zł – w skład zestawu wchodzą łóżko, szafa ubraniowa, regał i komoda - wszystko osobno wycenione, więc można zamówić pojedyncze elementy) a dla ceniących przede wszystkim bardzo wysoką jakość polecam system bajkowych antresoli z systemu Zamek, całej kolekcji z systemu Princess oraz wiele innych cudnych mebli dla Twojego dziecka. Zapraszam serdecznie po spełnienie marzeń Twojej pociechy! Pozdrawiam Mebelmania