Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki wózek wybrać 3w1? verdi sonic? baby merc? black white emjot?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jestem właśnie w 6 miesiącu ciąży z drugim dzieciaczkiem,niestety jeszcze nie znamy płci ale już rozglądamy się za wózeczkiem :) Dla pierwszego synka zakupiłam mało używany wózek firmy ADAMEX- model Quatro Makalu 4 - kompletna porażka, stelaż 3 razy musiałam oddać to spawania bo pękał, alusy na kołach z plastiku strasznie się rysowały, torba pod wózkiem na zakupy haczyła o krawężniki i się przecierała, spacerówki nie szło rozebrać do prania- nie wspominając o bardzo ciężkim do wyczyszczenia materiale... ;/ z fotelika byłam zadowolona, służył nam aż 9 miesięcy, gondola też nie miała minusów. Ale wracając do tematu szukam nowego wózka najlepiej w kwocie 800-1500zł ,koniecznie 3w1 Podobają mi się modele Baby Merc: One (nowość 2014) , QVIPO oraz Q7-X (te trzy modele są z Baby Merc) a także wózek VERDI SONIC - chociaż nie przekonał mnie żaden kolor oraz firmy EMJOT wózek Black&White Czy któraś z mam posiadała te wózki i mogłaby się wypowiedzieć? Znalazłam mnóstwo interesujących wózków jednak przy pięknej gondoli oferują tak nie zgrabną spacerówkę ,że aż w oczy kole... ostatnio oglądalam piękny wózek CONECO ELMO ,jednak jak zobaczyłam spacerówkę to nogi mi się ugieły... budka przekładana z gondoli, siedzisko bardzo nisko usytuowane i wysunięte w przód... nie spodobał mi się ;/ Z racji tego,że przy pierwszym dziecku bardzo często używałam stelaża wraz z fotelikiem ,ponieważ gdy dziecko usnęło w foteliku w aucie bez budzenia mogłam przenosić dzieciaczka w foteliku i wpinać go w stelaż co dla mnie było rewelacyjnym wyjściem, więc wózek musi być 3w1 :)

Gość gość
Droga Sylwio, niestety to nie ten przedział cenowy. Nie stać mnie na taki wózek.

Gość gość
Za 1650 Tako City Move. Mam i polecam.

Gość gość
ja mam emjota hitreec, ogólnie dosc solidny bo mam go dwa lata i trzyma ale równiez ma wady, tapicerka już w gondoli to niewypał bo żeby ją zdjąć do prania trzeba rozkręcic, do tego wciąż się sciągała, hamulce niestety nie działają do tego cięzko się składa.

Gość gość
Kup 2w1 i porządny fotelik.

Gość gość
A Sylwia to reklamuje tutaj wszystkie produkty maxi cosi. Dzięki niej juz nigdy nie kupię nic od nich

Gość gość
czemu? Duzo osób chwali sobie wózki tej firmy? Gościu czy ty sie na nich zawiodłeś/aś?

Gość gość
zaden z ktorych wymienilas nie bede polecac drogich ale w cenie emjota kupisz navingtona cadeta,roan marita,x-lander na tosia.pl lub dolozyc i mutsy evo

Gość gość
widzialam na allegro nowe coneco za 700 chyba ale coneco nie jest zbyt polecane chyba ze mialas i c***asuje

Gość gość
c***asuje ze spacja mialo byc ;)