Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem załamana:(

Polecane posty

Gość gość

Pomóżcie bo ja nie wyrabiam .Moja 5 miesięczna córka nie chce jeść pić no nic jakaś makabra jest dzisiaj. Ogólnie lichutko je od 3 dni dostawała antybiotyk Azitrolek do dziś bo miała zmiany w oskrzelach katar i gorączkę . Niby to ustąpiło już wczoraj ale o ile wczoraj coś jadła to dziś nie da jej się do buzi włożyć nic nawet nie mogę jej tam zajrzeć taki płacz mało je mało pije podejrzewam że idą jej zęby noc tragiczna prawie nie spałam a w dzień nie lepiej :(. Co robić jak jej pomóc ?

Gość gość
up

Gość gość
a probiotyk dajesz?

Gość gość
a dostała osłonę przy antybiotyku? mogły się zrobić afty w buzi może to byc po antybiotyku dziecko MUSI chociaż pić, takie dzieci szybko się odwadniają ja proponuję wizytę u lekarza, z takimi maluchami żartów nie ma

Gość gość
Wrzuć na luz, pilnuj tylko żeby piła- dawaj jej cokolwiek lubi, nawet jakby to słodkie było, typu herbatka z granulek. Organizm po chorobie musi się zregenerować, trawienie go obciąża, nie wciskaj jej na siłę jedzenia, sama czuje ile potrzebuje...

Gość gość
sprawdz buzie, moze ma afty i ja poprostu boli, a jak nie to dopajaj,mojjak nie chcial pic to mu wode ze sztrzykawki dawalam, zawsze cos

Gość gość
Tak dostaje oslone . Odwodniona nie jest bo moczy pieluszki wciskam jej picie wody i herbatek wypila jakies 500 ml i ze 3 butelki mleka po ok 100 ml ale nie tobi tego chetnie musze jej wciskac na sile i picie i jedzenie :( Do buzi zajrzec sobie nie da zaciska wargi