Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszystkiego fikuśnego

fikuśna

Polecane posty

Gość gość
czyli szukasz dobrego ale ma byc piekny bogaty z kontem ,bez matki,z domem,sluzba, i zeby nie przyp*****lal sie ze brzydkie perfumy kupilas na allegro :D

Bez przesady, mam jakieś aspiracje, ale odpuściłam w starciu z rzeczywistością, stałam się realistką. --- ma być niczym z wenezuelskiej telenoweli 🖐️

Gość gość
pisac o brunetach jeszcze ci tu pozwalam ale twoj czas zakonczony stara krowo po 60 wszystko sie kiedys kaczy,nie tylko twoja zabawa na kafe

Gość gość
hmmm, zawsze mnie zastanawialo jak to jest, ze ktos o kims zaklada temat i osoba ktorej temat dotyczy NATYCHMIAST odpisuje, a w tym przypadku po MINUCIE :D

"hmmm, zawsze mnie zastanawialo jak to jest, ze ktos o kims zaklada temat i osoba ktorej temat dotyczy NATYCHMIAST odpisuje, a w tym przypadku po MINUCIE smiech.gif" x ojojoj napisz do bravo ze takie cuda na kiju sie dzieja :P

Gość gość
Fiku miku to przykre, że cały dzień kobiet spędziłaś na kafeterii. Przykre także, ża sama sobie składałaś życzenia. Może czas skończyć tę kompromitację i iść spać?

Gość gość
Nie lubię gierek nie rozumiem.

Gość gość
"Salut niezalogowany "hmmm, zawsze mnie zastanawialo jak to jest, ze ktos o kims zaklada temat i osoba ktorej temat dotyczy NATYCHMIAST odpisuje, a w tym przypadku po MINUCIE smiech.gif" x ojojoj napisz do bravo ze takie cuda na kiju sie dzieja jezyk.gif " ­ w zadne cuda i kije nie wierze, wiec zostane w "nieswiadomosci" :D

Gość gość
ja w nic nie wierze, wiec czy warto czy tez nie, nie przekonam sie :P :D

Gość gość
Niczego mi nie podrzucaj, niezyjacym nie warto:P Piszesz o sobie ad. tego bota?

Gość gość
" "chryzanteme ci podrzuce jakby co jezyk.gif" ­ [zgłoś do usunięcia] Salut niezalogowany o bocikowa juz chryzantemy rozsyla smiech.gif " ­ i kto tu ma klopoty z czytaniem?

Gość gość
:D