Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zle zabkowanie pomocy

Polecane posty

Gość gość

Mojemu synowi wyrasta górna dwójka Rośnie ona tak jakby nad linia dziąseł czy to normalne? Wydawało mi sie ze zeby powinny być na lini dziąseł

Gość gość
No mojemu synowi wszystkie rowno w rzadku sie wyzynaly.nie jest to raczej prawidlowe.najlepiej isc do stomatologa i skonsultowac. A w jakim wieku jest synek?

Gość gość
Chyba ze jeszcze caly nie wyszedl i optycznie to wyglada tak jakby nad linia dziasel.

Gość gość
Nie wyszedł cały ale widać go dobrze i tak jakby wychodził z dziąsła na gorze. Martwię sie trochę... Syn ma 9,5 m

Gość gość
Autorko poczekaj troche jak wyjdzie caly bo teraz sobie przypominam ze synek tez mial kawalek jakby nad dziaslem a teraz ma wszystkie rowne. Jezeli zabek bedzie szedl dalej za linie dziasel to i tak bedzie trzeba poczekac az wyjda wszystkie i dopiero aparat zalozyc do wyrownania bo potem moga byc problemy z trzonowymi. Narazie bym sie nie zamartwiala tylko poczekala.

Gość gość
Dzięki na mleczaki zakłada sie aparat? Myslalam ze dopiero jak stałe wyjdą .. Ehh nic nie wiem

Gość gość
To tak wyglada. Tez myslalam ze ida jakos dziwnie. Jakby wychodzily nad krawedzia dziasla.

Gość gość
Dzięki i tak nie mogę nic zrobic chyba poczekam zobaczymy co dalej