Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy facet uwaza ze jest przystojny ?

Polecane posty

Gość gość

jak widze zdjecia panow wg mnie brzydkich, a czytam "jestem przystojny" zaczynam sie zastanawiac dlaczego facet mowi tak o sobie

Gość Pogromca cepów
Facebook i nk to portale spolecznościowe, czyt. grzecznościowe. Nasłuchali się komplementów od takich samych babsztyli.

Gość gość
ja nie jestem piekna, ladna ani nie mam samych zalet, a mowie o mezczyznach zamieszczajacych ogloszenia anonse szukacy zwiazkow partnerki milosci itp nie na nk czy fb ale roznych portalach, nie rozumiem, bo zamieszczaja zdjecia dalece od pieknosci a pisza tak jakby mieli wysokie mniemanie o sobie albo nie potrafili spojrzec na siebie obiektywnie, wiec nie wiec co facetom daje sadzic, ze sa przystojni, zaznaczam, ze to nie tylko moja opinia ale wiecej kobiet uwaza podobnie co ja

Gość monikamonikamonikamonikamonika
bo mama im tak powtarzala i uwierzyli

Gość gość
Jestem facetem I zgadzam sie z toba

grunt to pewność siebie i dobre mniemanie o sobie, zazdroszczę facetom, że potrafią o sobie powiedzieć - jestem przystojny... ja nie umiem powiedzieć, że jestem ładna, choć nieraz mi to faceci mówili

to zdrowe podejscie ale po co komus ujmowac bo tak o osobie pisze ? niech sobie pisze przeciez kobieta widzi jak ci sie nie podoba to zamykasz i juz,no ale trzeba to pokometowac

Gość gość
Ja nie jestem jakos wybitnie ladna, ale mowie ze jestem :D I czasami sie nabieraja faceci na to, moze tamci tez tak dzialaja ;)

Gość gość
zrozumcie, ze wiekszosc ogloszen jest bez zdjecia - facet pisze ze jest przystojny choc nie jest oklamuje kobiety zwodzi bo potem dochodzi do spotkania np bo dlugim korespondowaniu i jest rozczarowanie i niesmak. faceci tak oklamuja kobiety tylko zeby sie spotkac to jest nieuczciwe

Gość gość
Ci co oklamuja kobiety wychodza na tym dobrze szczerzy faceci sa samotnymi prawiczkami

Gość gość
Facet nawet obiektywnie przystojny nie ma okazji usłyszeć od kobiet że przystojny jest więc sam musi sie dowartościowywać. Kobiety tego nie mają bo faceci komplementują je nawet gdy sami nie uważają ich za ładne. Dzieje sie to tak ponieważ faceci mają większy popęd seksualny. To dlatego faceci skaczą z kwiatka na kwiatek. Facet na imprezie wyczai duże cycki, pala zaczyna mu sterczeć więc zaczyna wyrywać a po paru dniach wszystko się rozlatuje bo nie może na nią patrzeć. A kobieta w szoku, bo przecież mówił że jestem taka piękna i wgl.

Gość gość
Mi laski nie mówią że jestem przystojny bo to oczywiste i każda zakłada że zdaję sobie z tego sprawę i nie trzeba mim tego mówić. To przeciętniaków czesto sie tak pociesza. Do bardzo przystojnych i bardzo brzydkich tak sie nie mówi.

Gość gość
Mnie zastanawia dlaczego kobiety tak bardzo deprecjonują urodę mężczyzn. Faceci jakoś bardziej potrafią sie jej dopatrzeć u kobiet. Na fotce, sympatii i wszelkiej maści portalach społecznościach chyba z 90% kobiet jest określana mianem pięknych choć w rzeczywistości jest ich moze ze 20% reszta to przecietniary i troche brzydkich. Tak samo jak faceci.

Gość gość
Bo jeśli facet chce z******* to niestety dla niego musi bajere kręcić nawet do paszteta. My kobiety nie musimy.

czytam "jestem przystojny" x gdy czytam "jestem przystojny" zmieniam stronę, bo po co aseksualnej kobiecie kontent dla homoseksualnych mężczyzn?

Gość gość
no jak facet na paszteta musi mieć bajere to jest mężczyzną z klasą, kasą i charakterem ehehe mało takich znam ale wszyscy mie bajerują ciekawe paczemu pewnie na złość chani z wąseM nie chaniu ? ehehe

Gość gość
Ale zauważcie ze faceci oceniając urodę kobiet również mają tendencję do jej przeceniania. Poprostu maja znacznie niższy próg postrzegania tego co ładne niż kobiety. One przeginają w druga stronę. Wg kobiet tylko pare procent facetow i kobiet jest urodziwych, reszta to przeciętniactwo i brzydale. One same zresztą rowniez lubią sie deprecjonować

Gość gość
To prawda. Niektórzy uważają za piękne bardzo przeciętne kobiety. Nawet tutaj byle karyna i już zachwyty.