Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do facetów???

Polecane posty

Gość gość

Panowie, mam do was pytanie. Jak macie gorący niezapomniany sex. ale taki wiecie z patrzeniem w oczy i mega namiętny a nie jakieś tam zwykłe bzykanko. Czy zostaje wam to w pamięci , czy rozpamiętujecie to. Czy jako faceci zapominacie i nie widzicie różnicy? Nie wiem czy dobrze się wysłowiłam ale bardziej dosadnie nie potrafię.

Gość gość
Kobieta pozostaje nam w pamięci, a sam seks to już tak nie bardzo, bo za dużo byłoby tego do zapamiętania ;)

Gość gość
Seks pozostaje w pamięci , jeśli jest jakiś nietypowy , perwersyjny i partnerka także jest wtedy długo niezapomniana ...jeśli czasami uda nam się przeżyć zwykłą przygodę , gdzie wszystko się odbyło byle jak czy zwyczajnie po Bożemu to raczej się zapomina zwłaszcza gdy to była przelotna znajomość , miałem kidyś dziewczynę , która starała się mnie mocno zdominować i pomalutku stosując system kija i kiełbasy dopuszczała mnie do swoich wdzięków , mnie to odpowiadało i nasz związek trwał ładnych kilka lat dam przykład jak się do tego zabierała , pierwszy raz chciałem pocałować ją w usta , nie zgodziła się na to i najpierw pozwoliła się pocałować w rękę , potem w kolano , potem się smiała i powiedziała że co najwyżej pozwoli mi się pocałować w te najmniesze usteczka , nie wiedziałem z poczatku które , wiec g***townie się wypięła zsunęła figi i masz moja pupa jest słodsza i rad nie rad wylizałem jej tę dziurkę i długo całowałem z języczkiem , potem mówi po pupie nie możesz całować moich ust i skończyło się na tym że całowałem jej pachwiny , cipkę , wnetrza ud i brzuszek w międzyczasie zażyczyła sobie abym na jej oczach zrobił sobie dobrze i zrobiłem , niechcący ją pobrudziłem troszkę i musiałem za karę to zlizać , itak wymyślała cuda że wstyd opowiadać , i szkoda że musiała wyjechać z kraju :))) :)))

Gość gość
jakie cuda wymyślała jeszcze?

Gość gość
dzięki panowie. Po prostu chciałam wiedzieć czy macie sentyment do mega udanego i namiętnego sexu. Myślałam że po facetach to ,,spływa,, bez obrazy chłopaki. Mam nadzieję że pamiętacie tak samo:)))

Gość gość
Sentyment kochana to został mi do dziewczyny przy której nawet nie myślałem o seksie, samo jej spojrzenie było dla mnie ekstazą...

Gość Token1
Jest uczucie jest pamięć ! Jest dobrze jest pamięć! Jest fajnie jest pamięć ;)

Gość gość
do N_I_E, jak widać twoje na pewno.

Gość gość
Zapamiętuje się i jest się z tą, z którą się najlepiej bzyka, resztę zawsze można jakoś ogarnąć.

Gość gość
ja tam nie pamientam kij zamoczony krzyzyk odchaczony