Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lojalnajolaa

Jak minął wasz dzień kobiet?

Polecane posty

Gość lojalnajolaa

Dziewczyny, kobiety.. Któraś z was również zawiodła się na kimś w dniu wczorajszym? Jak wam minął ten Nasz Dzień? Jak wasi mężczyźni(mężowe, kawalerzy, bracia, ojcowie, dziadkowie..), pamiętali o was? bo ja osobiście przepłakałam noc, może to głupie ale zwracam uwagę na takie daty i jest bardzo przykro gdy ktoś "zapomni"..

Gość gość
bardzo fajnie minal

Gość gość
Sypały się tulipany, a od taty jeszcze dostałam kupon lotka (nie wiem czy zostałam milionerką) :)

Gość lojalnajolaa
I o mnie pamiętali mężczyźni w rodzinie, ale jeden niestety olał mnie po prostu :/ Z tego powodu ubolewam i obrażam się śmiertelnie. Niemożliwe że zapomniał o dniu kobiet, więc zapomniał o moim istnieniu. bardzo miło :(

Gość gość
Od męża buzi, od brata życzenia. :-(

Gość lojalnajolaa
przynajmniej pamiętali ;)

Gość gość
moj maz mi nawet zyczen nie zlozyl, caly dzien byl w pracy, wieczorem powiedzialm cos kasliwie to szybko powiedzial ze chcial zlozyc zyczenia ale bylam sfochowana hahahaha, wiem dobrzez ze zapomnial ma skleroze, a takie sciemnianie ze chcial ale cos tam wkurza mnie jeszcze bardzeij

Gość gość
Witam!! Ja miałam wspaniały Dzień Kobiet!! Wczoraj mój dobry Przyjaciel zabrał mnie do jednego z śląskich Spa z saunami i wspaniałymi seansami oraz zabiegami. W życiu żaden facet z którym byłam nie zafundował mi tak wspaniałego wypoczynku i zabawy. Wspólne kąpiele masaże pilingi na ciało, oraz wiele ciekawych atrakcji tylko dla pań. Taki miałam wspaniały wczoraj dzień.

Gość Kamilka12345
Moj malzonek zapomnial, ale skoro jest super przez caly rok to nie bede mu robic awantury o jednego kwiatka

Gość gość
moj maz zapomnial wiec nic nie dostalam ale wieczorem bylam na wspanialym standup"ie Cezarego Pazury i ubawilam sie do lez

Gość gość
No ja też bardzo miło spędziłam wczorajszy Dzień Kobiet. W świątyni zdrowia i energii spędziłam wczoraj z moim facetem prawie cały dzień. Naprawdę polecam taki wypoczynek, czy relaks dla ciała i ducha.

Gość lojalnajolaa
Widze że wiele nas "poszkodowanych" jak i wiele tych szczęśliwych..

w porządku, byliśmy na spacerze i na kawie. Bardzo miło spędzony dzień :)

Gość gość
"Wspólne kąpiele masaże pilingi na ciało,"- a to pilingi mogą być na coś inne niż ciało? Może pilinguje się też duszę albo ubrania? :D

Gość CoolkaMK
Moj minał świetnie bo dostałam kwiatek od synka. niesamowite uczucie jak próbował zrobić tak, żebym nie zauważyła ;) Ale dużo osób bardzo niekonwencjonalnie podeszło do dnia kobiet co jest świetne. Jak Polski robot rozdający w Tokio kwiatki no boskie. Lubicie takie akcje? http://www.youtube.com/watch?v=aCjlM1uEd3g#t=0

Gość gość
Piling to zabieg na pozbycie się martwego naskórka z ciała. A przy okazji nawilża się ciało poprawia krążenie pozbywa toksyn z organizmu no poprawia samopoczucie. Może ty gościu najzwyczajniej pomyliłeś Piling z Pudingiem ??!! A dla informacji taki piling robi się tylko nago.

Gość gość
Ktoś tu nie zrozumiał mojej ironii, "piling na ciało" to masło maślane, bo to chyba oczywiste czym jest piling? A jak ktos nie wie, to mamy wszechwładną wikipedię, z której a jakże, większość umie korzystać... Ale nie dziwię się że nie zrozumiałaś, poziom intelektualny przecietnej kafeterianki jednak nie poraża:)

Gość gość
no przeciez to mozna sobie z tym poradzic tylko wiedziec jak no i wtedy fajnie :) www.youtube.com/watch?v=GcQLwI_5Z4I

Gość MKkk
ja dostalam od chlopaka bukiet roz rozowych zlozyl zyczenia i polecial na pizze z kolegami

Gość gość
narębałem się za wszystkie czasy

Gość gość
mój mi kupił piękny bukiet róż, póżniej wyszliśmy do znajomych na drinka posiedzieliśy z nimi wrócilismy do domku zjedliśmy pizzę i poszliśy spać miy dizeń całkiem

Gość gość
przepłakałam,tak jak i walentynki. Dziś jest mi wszystko jedno już.

Gość kama kama niezalogowana
a ja przezylam rozstanie z moim facetem ....

Gość gość
smutno ,wróciły wspomnienia o mamie

Gość gość
byłam w kinie z koleżanką tyle pozytywow widziałam wszedzie dziewczyny i kobiety z kwiatkami,ze swoimi chłopakami smutno mi że ja tego nie miałam i nie wiem kiedy sie doczekam

Gość lojalnajolaa
Skoro o nas zapomnieli, to i my dzisiaj "zapomnijmy", dziewczyny ;)