Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Były koleżanki

Polecane posty

Gość gość

Mam problem a dokładnie chodzi o to ,że moja koleżanka chodziła z takim chłopakiem no ale tylko tydzień ,bo jej coś nie pasowało wiem o tym wszystko ,bo się trzymamy i ona mi się zwierzała a teraz ja piszę z tym chłopakiem ,bo spotkaliśmy się na imprezie no i nie wiem co robić koleżanka jest na mnie wkurzona ,bo to jej były (nie doszło do niczego miedzy nimi w pewnym sensie ją rozumiem) i nie wiem co robić podoba mi się no ale jak bym miała wybierać to wybrałabym ją ! Na razie nie piszemy ,bo ja nie chcę co byście zrobili na moim miejscu ? Dodam ,że czuje się z tym bardzo zle :(

Gość linkaaaaaaa
jak dla mnie sprawa jest jasna kolezance nie wyszlo sama tak wybrala nie widze powodu do rezygnowania z tego chlopaka powinna to twoja kumpela akceptowac a nie zachowywac sie jak pies ogrodnika

Gość gość
Szczerze mam poczucie winy wobec koleżanki ale też wobec tego chłopaka ,bo on piszę a ja mu nie odpisuje ani nic nie wiem co mam robić :(

Gość gość
Ja sama nie patrzyłabym na koleżanke

Gość gość
Ja zostawiłabym chłopaka

Gość gość
Z tego co napisałaś to jesteś niezła prostaczka a takim jak ty wszystko jedno. Odpisz mu, niech się chłopak dowartościuje :D

Gość gość
Nie dam sobie spokój przestanie pisać ! Ważniejsza jest dla mnie koleżanka chłopaków może być jeszcze dużo a takiej koleżanki nie znajdę :) Nie jestem prostaczką wiem co ona może czuć ale nie ma obaw nie będę z nim pisać