Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mógłbym uprawiać seksu z kobietą, która ma blade cycki i dupe. Jak świnia

Polecane posty

Gość gość

Serio, ze świnią mi się takie kojarzą :D dlatego wole dziewczyny o naturalnie ciemnej karnacji, seksowne brunetki, latynoski, mulatki ;)

Gość gość
pełno solarów w naszym pieknym kraju wiekszosc to sztynki i brunetki o śniadej karnacji a ze na siłe farbuja sie na tandetny blond zamiast podkreslic farba swój naturalny kolor to juz inna sprawa nie masz kłopotu autorze solarów co dostatek zaraz bedziemy zrzucac zimowe wdzianka i same pieknosci wylegna na ulice solarów do wyboru do koloru

Gość gość
za ciemna tez zle wygląda:p

Gość gość
solar nie brakuje w polsce, wiec masz w czym wybierac

Gość gość
Nie wszystkie swinie są białe, są też czarne, rude, łaciate.Ja lubię kobiety o jasnej skórze i koniecznie muszą być blondynkami i mieć niebieskie oczy. Kobiety o ciemnych włosach i oczach są dla mnie aseksualne

ja tez uwazam ze kobieta powinna miec jasna karnacje. delikatną i czystą. jak chcesz ciapate to jedz do jakiejs rumunii, ale pozniej małych brudnych dzieci nie przywoz do polski, wystarczająco nam tych ciemnych

Gość gość
Hehe. Blondyny do gazu

Gość gość
No a ty autorze masz swoje okłaczone wielkie dupsko opalone oczywiście, skąd wiesz że ktoś chciałyby uprawiać seks z takim knurem, na dodatek przygłupem? :D

Gość gość
Oj tylko jaśniutkie, jak pomyśle, ze ta się znów opali to uuuu cienko, a myśli ze jest taka super. Mówiłem ze lubię jasna karnację to się zawsze zjara jak glupia, bosze