Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurde materiału na żone w

Kurde materiału na żone w

Polecane posty

Gość gość
jak to czytam to sie ciesze i jeszcze bardziej zaczne doceniac zone, kurde ale mialem szczescie teafic na "te" kobiete

Gość gość
taa a ona sie pewnie po cichu puszcza

Gość gość
ja sie nie dziwie paniom, ze nie sa takimi materialami jakbys sobie zyczyl. nie te czasy chlopie, ze zona bedzie kolo ciebie skakac jak wierny piesek, prac twoje gacie, sprzatac po tobie a na wieczor padnieta jeszcze ci da tylka, bo to przeciez tez jej 'obowiazek' wzgledem ciebie. zal mi takich facetow. szukacie sprzataczki i kucharki to sobie wynajmijcie kogos do tych prac a jak chcecie miec normalne fajne zonki to traktujcie je po partnersku a nie jak gorszy sort czlowieka, ktory ma wam tylko uslugiwac

Gość gość
to raczej facet musi uslugiwac kobietcie

Gość gość
Facet to świnia! i naprawde trzeba uważać bo mężczyźni są coraz bardziej rozpuszczeni i źli!

Gość gość
haha odezwala sie sfrustrowana cypa

Gość gość
up

Gościu, faceta trzeba sobie wychować. Jak przed ślubem się mu prało i gotowało to jak ma się oczekiwać, że po ślubie on nagle zacznie pomagać w tych sprawach? Od początku trzeba traktować faceta jako partnera to i on będzie cię tak traktował. Oczywiście trafiają się niereformowalne typy, wyjęte żywcem z lat 90tych, ale są i kobiety, które uwielbiają byc strażniczkami domowego ogniska. Ważne, zeby para się dobrze dobrała.

Gość gość
a po co ci zona? mi wystarczy ze mam material do roochania

Gość gość
Gościu, faceta trzeba sobie wychować. Jak przed ślubem się mu prało i gotowało to jak ma się oczekiwać, że po ślubie on nagle zacznie pomagać w tych sprawach? Od początku trzeba traktować faceta jako partnera to i on będzie cię tak traktował. Oczywiście trafiają się niereformowalne typy, wyjęte żywcem z lat 90tych, ale są i kobiety, które uwielbiają byc strażniczkami domowego ogniska. Ważne, zeby para się dobrze dobrała. ;;;;; to raczej dziala na krotka mete albo facet ma w sobie to cos albo nie

Gość gość
kobiety nigdy nie powinny dostac rownouprawnienia

Gość gość
kobiety nie sa niczemu winne po prostu malzenstwo nie jest stworzone dla ludzi jako gatunku

Gość gość
up

Gość gość
tez tak sądze, jestem zwolenniczką wolnych związków

Gość auttor
up