Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kurde materiału na żone w

Kurde materiału na żone w

Polecane posty

Gość Kurde materiału na żone w

pobliżu i dalszym pobliżu brak, więc daruje sobie tzw małżeństwo. Uprzedzając pytania, wszystko co wydawało się dobrym materiałęm, tylko wydawało się. I co do pojęcia materiału że kobieta to nie materiał też nie chce mi się dyskutować. Panowie bardzo uważajcie im wpadniecie w sidła tzw miłości często kobiety udają kogoś innego by wyjść za mąż. BARDZO BARDZO UWAZAJCIE

Gość gość
zadne odkrycie, dawno na to wpadlem

Gość gość
bo DZISIEJSZE kobiety to k****ace sie szaciska!

Gość gość
W 100% się zgadzam i mówię to jako kobieta. Smutne, ale prawdziwe!

Gość gość
W 100% się zgadzam i mówię to jako kobieta. Smutne, ale prawdziwe! ==== czyli ty też zaliczasz się go tego grona?

Gość gość
tak, niestety tak :(

Gość gość
jak nie ma w pobliżu to szuka dalej :D

Gość gość
materiału do ******** sporo ale na żonę prawie w ogóle nie ma!

Gość gość
Mnóstwo jest fajnych dziewczyn! To my możemy mówić że nie ma kogo wziać na męża! Bo wszędzie tylko s*******e

Gość kolorowa tecza
macie dwie opcje do wyboru ( zazwyczaj lapiecie pierwsza z nich ) : dziewczyne , ktora z***biscie nadaje sie na wyjscia - ale nie bardzo na zone i to jest typ zony " moja ale dla wszystkich " i dziewczune , ktora z***biscie nadaje sie na zone , ale nie koniecznie na wyjscia i to jest typ tylko dla meza !!! to oczywiscie nie jest wyjatek !!

Gość gość
poszukaj w kosciele

Gość kolorowa tecza
nie chodzi oto zeby bylas cnotka , bo to zaden matrial na nic !!! zadaj sobie pytanie czego szukasz i gdzie to mozesz znalezc

Gość gość
Jak to nie ma? tutaj jestem, zagubiłam się:)

Gość gość
Jest duzo fajnych dziewczyn, ale faceci ich zazwyczaj nie zauważają:P Biorą sobie jakieś lampucery a potem sie dziwią

Gość gość
i po tym zonk... i kurde widzisz... i atrakcyjna, zadbana, lubi aktywny wypoczynek, jest pracowita, wesoła, serdeczna, zyczliwa, ma włąsne zdanie, potrafi zadbać o dom, o potencjalnego męża, dzieci, pracuje, jest niezależna, ma dobre serce i co? jestem sama, bo trafiam na imbecylów, albo nie wiem za mało się staram?

Gość gość
ohh

Gość gość
bo mylisz pojęcia: ty jesteś świetna, aktywny wypoczynek itp itd, i właśnie pojawia się na twojej drodze taki jak autor tematu- cyzli szukający na żonę, i cię olewa bo nie chcesz sprzątać za niego, prać i siedzieć w domu; on narzeka że nie ma już materiału na żonę, a ty że trafiłaś na głupka. proste

Gość gość
noo

Gość gość
to fakt kobiety sie zmienily

Gość gość
heh to dobrze,ze kilka lat temu sie ozenilem skoro takie laski teraz:-D:-D

Gość gość
bardzo sie zmienily

Gość gość
kazda kobieta d******py na p i l szmacą się i kroovią bezbożne szmaciska

Gość gość
myśle że Panowie moga miec racje, coraz wiecej nieelegancji wsrod kobiet, ale to co ja czasem widze wsrod przedstawicieli ich plci tez pozostawia wiele do zyczenia

Gość gość
A to niby żona, to służąca? mylisz pojęcia... Związek , to także partnerstwo. Już nie te czasy kiedy to żonka siedziała w domu, gotowała obiadki itp. , itd i czekała na pensje męża... Teraz pracuje i maż i zona,żeby starczyło,żeby móc godnie żyć i się wzajemnie wspierać. Ja nie mam problemu ze sprzątaniem, gotowaniem itd, a le z pracy nie zrezygnuję , bo to czysty egoizm. Tak samo nie zrezygnuje z własnych zainteresowań, bo każdy potrzebuje mieć chwilę tylko dla siebie... tyle:)

Gość gość
ale nikt nie każe kobiecie być służacą, ona ma mieć po prostu w głowie jakieś bardziej praktyczne umiejętnosci niż malowanie pazurków solarium i kokietowanie facetów czytaj puszczanie się na lewo i prawo

Gość gość
To ja nie wiem z kim Ty się zadajesz:P an solarium nie chodzę, na pazurki też nie, bo robię sobie sama, tak samo farbuje włosy. Lubie dobrze wygladać, ale nie podążam za modą, aa i nie cierpie zakupów:D

Gość gość
moze jestes z pokolenia ktore dziś ma 30plus, ale popieram powyzsza odpowiedz zdecydowana wiekszosc pokolenia 20plus ma wglowie same glupoty

Gość gość
Kobiety nie nadają się na żony

Gość gość
jesli szukasz kobiety mądrej inteligentnej, otwartej i prawdziwej, to sam sie taki stań...jesli nawet taką nie znajdziesz bedziesz żył tak jakbyś taką spotkał :classic_cool:🖐️ Problem nie lezy w braku kobiet tylko w tym kogo Ty wybierasz:P

Gość gość
Panie bardzo uważajcie im wpadniecie w sidła tzw miłości często faceci udają kogoś innego by się ozenic.