Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stanelam wczoraj w obronie kolegi i tez dostalam w twarz

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem jak tak mozna sie zachowywać. Jestem dla i upokorzona:( Bylismy na imprezie i w pewnym momencie wywiazala sie klotnia pomiędzy moimi znajomymi. Jakieś obce dresy zaczely to nagrywać. Moj kolega kazal im przestac natychmiast. Ja sie w ogóle do tego nie wtracalam, bo ani konflikt mnie nie dotyczyl ani mnie nie nagrywano ale jak zobaczylam ze ten dres zaczal bic z piesci mojego kolegę i nikt nie reagowal to podbieglam i zaczelam odcagac tego agresora i wtedy on tez mnie uderzyl tak w twarz ze upadlam! Po chwili zjawili sie ochroniarze i rozdzielili wszystkich:( Co w takiej sytuacji? Pisze tutaj bo nie mogę sie po tym pozbierać:(

Gość gość
Trzeba żyć dalej i zmienić znajomych z peezd na facetów.

gratuluję odwagi. Wstyd powinno być tym co na to patrzyli i nie reagowali. Może zgłoś to?

Gość gość
Zayebista ta ochrona. Pewnie jakieś wsioki z lokalnego klubu zapasów co mają pojęcie o bramce jak przeciętny gimbuz o polityce.

Gość gość
No raczej nic nie zrobisz teraz bo tylko uderzył cie w twarz ale nie masz żadnych siniaków czy innych znaków pobicia chyba że wiesz jak ten koles się nazywa i masz świadków co zeznają że widzieli co zrobił to możesz zgłosić sprawę na policję bo nie miał prawa cie uderzyć

Gość gość
masz pecha, obracasz się w patologicznym towarzystwie więc teraz rób okłady z rumianku na mordce

Gość gość
nie miał prawa? ONA PIERWSZA GO UDERZYŁA

Gość gość
Tez jestem w szoku, ze wszyscy stali i sie albo glupio gapili alb byli zaangażowani w ten konflikt który nagrywano. Wiem, ze brzmie jak totalna patologia i strasznie źle sie z tym czuje:( Nie w glowie mi zadne bojki a znalazlam sie w jej środku:( Jestem drobnej postury(50kg i 165) wiec chcialam tego agresora powstrzymac, bo inaczej mogl mu zrobić straszna krzywdę. Uderzal z piesci w twarz!!! Nie wiedzialam jak zareagować i pierwsze co mi przyszlo do glowy to go odciągnąć a oberwalam tak, ze sie wywalilam:( Nie znam tego faceta, który zresztą byl z grupa podobnych sobie. Jak ochrona wyszla przed klub szybko sie zmyli. Odechcialo mi se juz jakichkolwiek imprez:( Poza tym czuje trochę rozzalenie do moich znajomych którzy nie reagowali jak bito mojego kolege! przepraszam za chaos w wypowiedzi ale jestem zdenerwowana

Gość gość
ja zasze lubilam sie bic na imprezie :P ale nigdy nie dostalam po za tym zgloszenie nic nieda nie udowodni sie

Gość gość
Prawidlowo koles ci w******** pamietajcie meskie grono -ze nic tak nie ponizy faceta jak doj****ie mu zdrowia w obecnosci jego kobiety i jej tez doj**** z otwartej w czule miejsca zeby sladow nie bylo i swiadkow.

Gdziekolwiek byliście - nigdy więcej tam nie idź. Nie czuj się jak "patologia" - to agresorzy się do niej zaliczają. Takie rzeczy przydarzyć mogą się każdemu jeżeli ochrona nie wykonuje dobrze swojej pracy.

Gość gość
Nie uderzylam go w ogóle! Skąd taki pomyśl? Moj kolega kazal mu przestac nagrywać i chcial mu wyrwać telefon. Nie slyszalam co dokładnie mówil ale zobaczylam jak ten dres PIERWSZY go uderzyl i potem bil dalej po twarzy wiec podbieglam i chcialam odciągnąć i nieco zaslonic twarz mojego kolegi. To byl impuls. Pewnie mace racje, ze nie pozostalo mi noc innego jak wyżalić sie i wyciagnac wnioski na przyszłość! Pozdrawiam Was

Szczerze mówiąc to kolega zaczął - oczywiście tamten facet nie powinien go uderzyć, ale nie można komuś wyrywać telefonu z ręki! Nigdy! Wiem, że chciałaś dobrze, ale następnym razem nie próbuj być bohaterem - od tego jest ochrona (nawet jak kiepsko działająca), a Twój kolega ma nauczkę żeby nie wyrywać innym ich własności.

Gość gość
Do goscia przed Moorland-to nie jest mój chlopak a zwykly kolega.

Gość gość
Fajna ochrona widzę.

Gość gosc29lat
Jakby mi jakiś frajer chciał zabrać telefon to bym też mu naklepal po mordzie

Gość szef mafii mojego psa
U nas jest taka patologia, że nie można chodzić do klubów, bo wszędzie pełno agresywnych, szukających zaczepki dresów. Bronić też się nie wolno, bo pójdziesz siedzieć. Nikt nie robi z tym porządku, a 90% społeczeństwa to tępe dresy i tępe dzidy. Gdybym rządził w tym kraju to kazałbym rozstrzelać wszystkich z iq poniżej 100, a dresy poszłyby na pierwszy ogień.

Gość gość
Sluchaj, ja nie wnikam w powod tej klotni. Pewnie tez nieco to sprowokowal ale powiedz mi jak mozna bic kogoś z,piesci w twarz! Przecież to moglo dojsc do wstrząsu!

I właśnie dlatego Twój kolega w ogóle nie powinien zaczynać - przecież po takich widać od razu, że to półgłówki i mogą zrobić krzywdę. Szkoda, że tamtego dresa nie zaraportowaliście od razu.

Gość gość
Dobrze ze mu wpieprzyli! Jak mozna komus wyrywać telefon. Po co sie mieszalas. Dobrze ze Ci przywalil

Gość gość
Jeszcze lepszy przyklad kurtuazji masz teraz na Ukrainie, osoby co maja tylko mięśnie zamiast głowy nie znają kurtuazji, dla nich jest obojetne kto i co tyle by oni osiągnęli cel.Nieco inny efekt tworza politycy, tam masz tylko słuchać i akceptować a nie robić wymowki

Gość gość
Glupio powinno byc Twojemu koledze p*****e

Gość gość
Dobrze ci tak i pewnie nie raz jeszcze oberwiesz w p**de. :-D

Gość gość
a ten frajer co dostal na przyszlosc nie bedzie wychylal lap po nie swoj telefon. :-D

Gość gość
nigdy nie uderzyłem kobiety mimo że dostalem od nich po ryju. patologia w tym przypadku jest jedna, że cwel cie uderzyl, reszta to normalka, na drugi raz sie nie wtracaj bo to nie twoja sprawa

Gość gość
Tez. Bym ci przywalil. Nie miesza sie w sprawy facetow

Gość gość
nic ci sie nie stalo w twarz? nie zlamal ci zęba ani szczęki? i tak mialas szczescie, nie martw sie

Gość gość
HAERTT

Gość gość
Facet

Gość gość
normalny odr********as. duzo Ł/a/j/z stalo i niepomoglo. ja tez tak robilam mam 164cm i waze 50kg a jezeli ktos by mi oddal to bym poszla na obdukcję wgl jak moze chlopak udezyc dziewczyne