Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zagubiona222

nie wiem czy on chce seksu czy powaznego zwiazku czy podejmuje dobra decyzje ?

Polecane posty

spotykam sie z chlopakiem juz od dwuch lat kochalismy sie bardzo wykazywal on zainteresowanie ze chce czegos wiecej niz zwiazku wkoncu ja poczulam ze to ten jedyny czekam ciagle az sie oswiadczy wie ze tego chce nie ma za duzo pieniedzy wiedz to moze byc powodem braku oswiadczyn ostanio poczulam sie wykorzystywana nie jestem pewna juz czy jest ze mna bo mnie kocha czy chce tylko seksu moze slowa ktore szeptal mi do ucha byly zucana na wiatr stwierdzilam ze przestaniemy uprawiac stosunki a on sam nie wie jak to bedzie bo jego rodzina jest przeciwko naszemu zwizku powiedzialam mu ze jezeli chce byc zemna fizycznie musi pokazac ze zalezy mu na mnie mam na mysli oswadczyny .. zdenerwowalam sie mysli ze to jakis zart co powinnam zrobic w takiej sytuacji stresuje mnie to bardzo go kocham ale wiem ze jezeli bede mu ulegac nic z tego nie bedzie bo to go nie zmobilizuje do dalszego dzialania wsumie jezeli mnie kocha nie powinien wysmiac mnie kiedy mu powiedzialam ze kiedy sie zdecyduje bedzi emogl mnie miec co jezeli mu chodzilo tylko o seks

Gość gość
Mysle ze predzej cie zostawi niz sie oswiadczy, to co robisz to sie nazywa szantaz i jest glupie. Jesli ktos nie odczuwa checi slubu to zmuszanie go jest bez sensu. Jesli ci na nim zalezy to powinnas sie zadowolic nawet konkubinatem. Chyba ze uwazasz ze znajdziesz kogos kto sie z tobą ożeni, ja nie byl bym tego taki pewny.

Gość gość
Taka osoba jak Ty powinna w pierwszej kolejności nauczyć się ortografii a dopiero potem myśleć o seksie i związkach.

dlaczego szantazem poprostu nie chce czuc sie wykozystywana czuje sie z tym zle facet musi podjac jakas decyzje wkoncu

tym bardziej ze w krauj z ktorego pochodzi mezczyzni robia to z kobietami dopiero po slubie najczesciej kobieta jest dziewica wychodzac za mezczyzne dlatego nie widze tu szantazu bo jezeli inni mogli to on tez tym bardziej ze ja bardzo poswiecam sie dla tego zwiazku