Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhfffhhhfffhhh

Boli mnie ze moj maz

Polecane posty

Gość gość
Hahaha, wylacznie zgrabne kobiety nosza szpilki i sukienki, akurat! Nieraz widze mlode dziewczyny w mini ledwie zakrywajacym tylek, a nogi jak na beczce prostowane, uda zasadzone, z cellulitem, ale im sie widocznie wydaje, ze mlodosc ma swoje prawa i wszystko jej ujdzie. To samo z pannicami w biodrowkach, a nad paskiem oponka wisi, ale mus to mus, bo taka moda.

Gość gość
widuje takie super modeleczki u mnie w miescie na ulicach-bazarowy styl i juz mysla, ze maja klase.

Gość gość
Ja p*****le autorka chciała sobie samoocenę podnieść, że młodo wygląda, że szczupła, że wielki biust, że cesarka i że mąż zazdrosny. A wy zamiast olać głupi temat to się spieracie co jest eleganckie, a co nie.

Gość gość
to zycze milego podziwiania halluksów jak tak dzień w dzień od 12 roku życia z**********z w szpilach :D

Gość gość
Ależ mi nie przeszkadza w co się ubieracie, baa, ja nawet lubię popatrzeć na takie pokemony w byle łachach, przynajmniej jest się z czego pośmiać. wiem co o tym myślą mężczyźni i jak to komentują. Ja chodzę na obcasach ponad 20 lat, mama ponad 40, tak samo babcie i jakoś żadnej z nas nic nie dolega z tego powodu. Moi znajomi chirurdzy (ortopedia i traumatologia) twierdzą, że wszystko to genetyka i nic mi nie grozi.

Gość gość
no pochwal sie kogo masz jeszcze za znajomych :D moze facetow z NASA co? :D

Gość gość
Nawet na normalnym temacie spory troli. I zazdroszcza, a jak by dziewczyna napisala, ze ma nadwage albo staro wyglada i chce to zmienic to by sie wszystkie nabijaly, ze pasztet z niej. Ja tam juz wole moje sportowe ciuchy niz najnowsza mode w miescie, czyli kolorowe legginsy, do tego buciory na wielkim koturnie i krotka puchowa kurtaszka, najlepiej w zarzystym kolorze.

Gość hhhfffhhhfffhhh
Do tej wyzej, co pisze, ze sie chwale. A Ty myslisz, ze to takie fajne, gdy wszyscy na samo dzien dobry traktuja Cie z gory, bo mysla, ze ledwo szkole skonczylas? Naprawde mam sie czym chwalic. A to, ze mimo ciazy i porodu zachowalam figure to chyba na tym forum ewenement, skoro taka zawisc budzi i glupie komentarze o przechwalkach. A dla mnie to normalne, ze dbam o cialo a nie tlumacze nadprogramowe kilogramy ciaza. zresztaa ta pani od "wiadraa" pokazala swoj poziom i klase.

Gość gość
Zacznij się ubierać jak kobieta, a nie jak jakaś dziewucha.

Gość gość
Autorko, nie daj sobie wmówić, że coś musisz. Zobacz, trafiły się na Twoim temacie osoby, które głoszą stereotypowe hasła o tym, co to niby kobieta powinna zakładać, a same od klasy są o milion lat świetlnych, ponieważ człowiek z klasą nie narzuca swojego zdania innym, cieszy się z własnych wyborów (także dotyczących wyglądu) i u także u innych koncentruje się na tym, co u nich ładne. A one - cóż... Myślę, że Ty ze swoją figurą i młodzieżowym stylem ubierania się możesz budzić niejaką zazdrość u tych pań w Twpim przedziale wiekowym, które stały się niewolnicami mody i nakazów modowych (jak te tutaj na kafe), ale jednak czują i widzą, że Tobie nie dorównują. Bo nie szata i nie buty na obcasie zdobią człowieka i świadczą o ich prawdziwej atrakcyjności. Postaraj się cieszyć tym, na co Cię stać, myśl o tym, jak zgrabnie, młodo w tym wyglądasz - a tym, co myślą inni, nie zaprzątaj sobie głowy, to ich problem. Z mężem jednak porozmawiaj, uświadom mu, że obowiązkiem mężczyzny jest dbać o kobietę - pod każdym względem, także emocjonalnym. Jeśli kiedyś będzie Was stać na większe wydatki, zmienisz sposób ubierania się - o ile będziesz czuła taką potrzebę. Na razie jako Twój mąż powinien doceniać to, że nawet w skromnych ciuszkach i obuwiu wyglądasz schludnie, ładnie. Szanuj siebie i wymagaj szacunku ze strony męża, nie pozwól mu na traktowanie Cię w sposób stereotypowy, bo od tego zależy Twoje i Wasze szczęście w związku. Pozdrowienia :)