Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w co zainwestować 80 tyś

Polecane posty

Gość gość

złotych

Gość gość
we mnie :classic_cool:

Gość gość
w 240.000 rolek papieru toaletowego z makulatury dzieci i pewnie nawet wnuki skorzystają . inwestycja na lata :)

Gość gość
pytam poważnie mieszkanie mam samochód tez

Gość gość
15 tysięcy litrów benzyny/ON Paliwa cały czas drożeją, więc zaoszczędzisz więcej niż na loakcie

Gość gość
ponawiam pytanie mam dom mieszkanie nie wiem co mozna kupic aby nie stracić a jakos ulokować ciezko zarobione pieniadze

Gość gość
kawałek lasu

Gość Izkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dozbieraj kase kup drugie mieszkanie i wynajmij, bedziesz miała zabezpieczenie do konca zycia

Gość jhfgr65
grylinski cycu to ty?

Gość gość
a ja mam pomysl.mam 56 lat i przydala by mi sie operacja plastyczna ...moze pomozesz lub dasz,lub pozyczysz starszej pani!

Gość gość
Ziemia jest droga,na kawalerkę trochę brakuje.Zakop w ogrudku.Ciułaj dalej.

Gość gość
juz jedno mieszkanie mam które wynajmuję, boje sie że jak kupie drugie to sie pogubie wtych wynajmach tymbardziej ze nie mieszkam w tym miescie gdzie mam mieszkanie, moze jakąs działkę kupię

Gość gość
ja zainwestowałam w działkę nad jeziorem. Przez 5 lat zarobilam 100%

Gość balabina
a te 80 tys. to dla ciebie tak duze pieniadze ze musisz zainwestowac?? wg mnie az tak bardzo nie:) ja trzymam po prostu na lokacie, jakies odestki mam z tego i juz, a jak wieksze wydatki to biore z tego (równiez mam dom, samochód itd itp.)

Gość gość
haha lokata- dobre. Pieniądze muszą pracować, a nie leżeć

Gość gość
80 no dla mnie duże moze jeszcze cos dojdzie i będe miała 100 tys lokata nie wiem czy sie az tak opałaca a jak bank upadnie narazie trzymam na lokacie ale czy ja wiem

Gość balabina
no wiec pracują, n alokacie lecą odsetki 80 tys. to za mało na nieruchomosc, dobra ziemie w dobrej lokalizacji, bez pzresady

Gość gość
Jacy ludzie są zacofani. Nabijają za kilka procent kasę bankom, potem zapłacą podatek. Wyjdą praktycznie na zero i cieszą się jaki to mają szósty zmysł do biznesu. Ale jakby nie było tylu naiwniaków to nie mielibyśmy aż tuku banków i różnych instytucji rzekomo finansowych.

Gość gość
beznyna, olej napedowy po roku tracą własciwosci inwestycja do doopy

Gość gość
a ty , jesli jestes taki niezacofany jak inni - powiedz w co zainwestowac tak 'zawrtotna' :P kwote jak 80tys. ?? ha?

Gość karcia 233
W piękną dzialke :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) Hihi a poznkej malutki do me k

Gość gość
no śmiej sie śmiej z mojej zawrotnej kwoty, jest to kwota ciężko zapracowana i dlatego nie chce tego tak sobie przepuścic wiem ze ty milioner dysponujesz kwotami nie takimi i wiesz co mozna sobie kupic za takie pieniadze

Gość gość
o t chodzi że dom juz mam chyba nie chce udowac drugiego ale działke kupic a potem sprzedac kiedys moze bym tak chciała

Gość gość
Kobieto może dla ciebie to jest zawrotna kwota, dla mnie to jest dopiero zaczątek do zawrotnej sumy. Trzeba kupować ziemię, w lokalizacjach na razie nie atrakcyjnych, za grosze. Fakt wymaga to trochę wiedzy i zaangażowania, ale jest oplacalne. Granice miast cały czas się rozrastają. Wiele terenów ma w planach zagospodarowania przeznaczenie turystyczne. Trzeba trochę poszukać, pokombinować.

Gość karcia 233
Piekna dzialka to super pomysl , latem jezdzc i odpoczywac na niej a najlepsze to ze jak kupisz dzialeczke to to jest twoj kaealek ziemi , i tylko twoj mozesz robic na nim co ci sie tylko podoba:***<3 fajna sprawa dzialeczka

Gość gość
80 tys. i działka??? chyba zart, i do tego dom? chyba dla kota...:D

Gość karcia 233
Dzialka tak a domek juz pozniej jak dzialka bedzie uzadzona :-) :-) :-)

Gość gość
Tak jak ci wyżej pisałam, kupiłam działkę letniskową. Po 5 latach przebitka 100%. Postawiłam domek letniskowy , który wynajmuję od wiosny do jesieni. Żadna lokata ci tego nie da. Nie wspomnę, że sama mam gdzie pojechać i odpocząć

Gość gość
chyba dobry pomysł z tą działką jak tam pozbieram wszystkie pieniadze to wydjzie mi ze 130 tys zl

Gość gość
szukaj w miejscach, które dopiero zaczynają się rozwijać. Bieszczady, roztocze. Działkę kupisz już po 5 tyś za ar. Spokojnie taka kwota wystarczy na grunt i domek.