Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w co zainwestować 80 tyś

Polecane posty

Gość sebo999
Według mnie najlepsza forma inwestycji to wykupienie udziału w konkretnej spółce i zapewnienie sobie prawa dziedziczenia. Z moich analiz wynika, że stopa zwrotu w elektrowniach wiatrowych waha się mniej więcej od 10 do 20%. Ja akurat uzyskuję mniej więcej 15% z tej oferty www.ekologicznaelektrownia.pl . Mają niskie koszty wejścia do spółki. Przynajmniej wiem, że udziały się nie zmarnują. Spotkałem się normalnie z prezesem i licznymi inwestorami. Bardzo wiarygodna oferta.

Gość gość
Kupiłem działke 3 lata temu. Teraz są o 30% tańsze. :( Kupiłem 5 lat temu akcje konkretnej spółki - teraz są o 50% tańsze.:( Ale wy też próbujta :D

Gość gość
dokładnie! mieszkania i działki tanieją z roku na rok, bo coraz mniej ludzi chce i może je kupować zainwestuj w wyjazd za granicę!

Gość gość
Zainwestowałam w wyjazd za granicę. Przez rok nie znalazłam pracy. Właśnie się pakuję :( Ale wy też próbujta :D

Gość gość
Zainwestowałam w wyjazd za granicę. Przez rok nie znalazłam pracy. Właśnie się pakuję xxx zagranica nie dla ćwoków bez języka i bez ikry!

Gość gość
Język za granicą przydaje się do lizania rowów starym niemcom. Powodzenia :D

Gość gość
owszem, ale tylko w twoim przypadku

Gość gość
jedną z bardziej opłacalnych inwestycji jest zakup złota, można na tym bardzo dobrze wyjść, ja kupuję złoto u http://powiernik.net/

Gość arekii
W Sunex dużo rzeczy się zmienia ostatnio i moim zdaniem to są dobre zmiany. Lepsze niż te w rządzie :P Myślę, że sobie właściciele przekalkulowali co było nie tak i teraz rzeczywiście to naprawiają. Poza tym ja dość mocno śledzę branżę i też nie mieli w ubiegłym roku łatwych warunków na rynku.

Gość Zuzzika
no ja nie wiedziałam w co zainwestować gotówkę ale trafiłam na pana Piotra Bralczyka i okazało sie, że doskonale doradza i podpowiada co można zrobic z pieniedzmi!

Gość Aliva
no zdecydowanie - mi powiedział zeby broń boże nie inwestować w obligacje korporacyjne. I teraz, po tym co się dzieje jestem mu baardzo wdzięczna za tą radę!

Gość Serij
no te obligacje korporacyjne to jak widać mocny niewypał! dobrze ze Taki ktoś jak Piotr Bralczyk jest - przynajmniej odwiedzie od dziwnych i niepożądanych pomysłów!

Gość gość
Złoto najwyższej próby w monetach, czy sztabkach znajdziesz na mennica24.pl. Wszystko płynne. Nigdy nie miałem problemów ze sprzedażą. Normalny środek wymiany handlowej. Właściwie w dowolnym momencie możesz wyjść z inwestycji w razie czego, więc dla mnie podobnie do handlu na GPW.

Gość gość
130tys 13 milioner mitoman z kowbojek, mozecie przestac odpowiadac temu psycholowi zyjacemu na utrzymaniu starej schorowanej matki