Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy po tym co zrobiłem on mi to wybaczy

Polecane posty

Gość gość

Heeeej. Zastanawiam się co powiedzieć swojej byłej dziewczynie. Wiem, że obecnie jest sama. Szczerze to trochę się interesowałem tym co u niej. Źle ją potraktowałem, obiecywałem spotkania a potem zawalałem.. jakoś tak wyszło. Generalnie nie okazywałem jej zainteresowania i uczuć.. nie kochałem jej wtedy ale byłem zauroczony.. Był super laską. Nie tylko bardzo mi się podobała ale miała dobrze w głowie, pilnowała nauki, pracy, nie piła, nie szwędała się, była dla mnie bardzo dobra i chyba mnie kochała a ja no cóż... Bardzo zawaliłem bo po jednej z kłótni poszedłem po bandzie i ostro ją zbluzgałem.. Co jej powiedzieć, jak to odkręcić?

Gość gość
ona * ktoś pomoże?

Gość gość
D**ek z ciebie. Daj jej spokój i tyle.

Gość gość
A moim zdaniem powinien napisac maila lub esa z przeprosinami i wyrazami szczerego zalu. Lecz bez namawiania na kontynuacje zwiazku, niech dziewczyna widzi, ze jego przeprosiny sa bezinteresowne. I potem sie zobaczy, jak to sie potoczy - jesli autor ma glebokie postanowienie poprawy, moze z tego jeszcze cos byc. Ale nic na sile, poniewaz to ona jest pokrzywdzona i nie mozna jej cisnac.

Gość gość
wiem, że zawaliłem i ją cholernie skrzywdziłem. Mam mega poczucie że sumienie mnie gryzie. Przegiąłem na maksa zwłaszcza na końcu kiedy po niej tak pojechałem i dawałem jej chamsko do zrozumienia że wszystko inne jest ważniejsze. Nie wiem czy pisać czy nie.. on pewnie zaraz kogoś też znajdzie i ten ktoś będzie wielkim szczęściarzem że ma taką świetną, piękną i mądrą kobietę..

Gość gość
to mam nie pisać..? bo jestem d**ek? bo mnie po prostu poniosło..? od dzi*ek jej nie wyzwałem więc może to odkręcę..?

Gość gość
a co jej chcesz powiedzieć co?

Gość gość
sms? mail? to chyba żarty.. jak chcesz aby na ciebie w ogóle spojrzała po tym co zrobiłeś to bierz kwiaty w zęby i na kolana drogi chłopcze.