Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie potrafię dogadać się z ludźmi

Polecane posty

Gość gość

Nie potrafię ostatnio dogadać się z nikim. Kiedyś taka nie byłam, teraz wszystko musi być tak jak chcę, unoszę się honorem i np. przestaję odzywać. Coraz częściej widzę w ludziach tylko ich wady. Szczególnie po tym jak ostatnio osoby które uważałam za przyjaciół zawiodły mnie.

Gość gość
Wpóczuję ci ,ja mam mnóstwo znajomych.Widocznie nie zasługiwali na twoją przyjaż .Nie przejmuj się. W gronie mich znajomych też jest DUZO FAŁSZYWYCH PRZYJACIÓŁ,ale udaję ,że tego nie zauważam .Ludzie tacy są i powinnaś to zaakceptowć.

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego zmieniają się gdy wchodzą w związki. Zapominają o mnie wtedy, traktują jak kogoś drugiej kategorii bo jestem sama. Kiedyś usłyszałam że nie ma o czym ze mną rozmawiać właśnie dlatego że nie mam rodziny i dzieci.

Gość gość
ludzie sa nudni, ile można walkowac temat związku czy dziecka, porzygac się można. poszukaj kogos kto ma podobne zainteresowania do Ciebie, znajdźcie cos wspólnego i będzie git :P

Gość gość
Badania pokazują, że wchodząc w związek ludzie tracą jednego lub dwóch przyjaciół, widocznie wypadło na ciebie.

Gość gość
ciekawe dokad ida ci ludzie jak maz/zona okaze sie nie byc takim idealem. A przyjaciol juz wtedy nie ma....

Gość gość
A musisz?

To normalne, że gdy angażujemy się w związek zaczyna nam brakować czasu na przyjaźnie. Często też w udanym związku facet/dziewczyna staje się naszym najlepszym przyjacielem. Nie mówię, że to do końca dobrze, bo trzeba dbać o przyjaciół. I nie uważam, że nie mając jeszcze dzieci i męża jest kimś mniej interesującym. Wręcz przeciwnie. Ale piszesz, że widzisz problem w sobie- w tym jak odnosisz się do innych. To pierwszy krok. Nie ma idealnych ludzi. Chodzi o to, by umieć dostrzec w nich dobre cechy.