Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALANx

Nie wie ..

Polecane posty

Gość ALANx

Poznałem pewną dziewczyna na początku roku, sama do mnie napisała i tak się wszystko zaczęło. Ona ma 17 lat ja mam 18. Już na pierwszym spotkaniu z nią się pocałowaliśmy (powiedziała mi że byłem jej pierwszym chłopakiem którego pocałowała). Zaczęliśmy się co weekend spotykać, w tygodniu to słabo bo ona ciągle mówi że musi się uczyć itd. po jakimś 3 czy 4 spotkaniu palnąłem do niej że ją kocham, wiem teraz że napewno to było zauroczenie, a człowiek zauroczony potrafi dużo rzeczy powiedzieć .. Teraz się coś niestety psuje, nie jestem z nią oficjalnie. Ona jest bardzo nie śmiała , mówi że dla niej to wszystko jest nowe, nie może się oswoić. Powiedziała żebym się tyle nie aangażował, bo ona nie jest pewna swoich uczuć a nie chciała by mnie zranic, tez fakt ze jej brat jest bardzo nadopiekunczy i niechcialby zeby sie jeszcze z nikim nie spotykala . Chce podkreślić że prawie jej sporo komplementów, wiem że robie źle ale poprostu nad tym nie panuje :) Takze spotykam się zn ią od blisko dwóch miesięcy. I ostatnio tak jakby unikała ze mną spotkań , oczywiscie jak pierwszy do niej napisze to ona odpisze, ale jak do niej nie napisze to ona nie napisze. Powiedziala że jeszcze z nikim sie jej tak nie pisalo i w ogole, ale dla niej jest to wszystko nowe itp. Czyli co poprostu musze jej dac czas ? zmienic cos w tym ze daje jej za duzo komplementow ? Prosze o jakas rade . Pozdrawiam

Gość ALANx
Jak myślicie, poprzez za szybkie powiedzienie Kocham Cię i komplementy mogłem ją jakoś przestraszyc badz odtracic odemnie ? W koncu sama do mnie napisala i sama zaproponowala czy sie spotkamy. Jezeli tak to co teraz mialbym zrobixc ?

Gość ALANx
??