Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

malezyjski samolot porwało UFO

Polecane posty

Gość gość

wszystko na to wskazuje

Gość gość
tak,na pewno

Gość gość
jak o tym pisalam wczoraj to nikt nie wierzyl, oczywiscie, ze ufo, ale zaden rzad sie nie przyzna, bo kazdy chce udawac,ze ma kontrole nad wszystkim

Gość gość
i co ONI teraz tam z nimi robią?

Gość gość
na pewno lepiej im tam niż tu, a tak poważnie to zależy, na samolocie mogła być tylko 1 wybitna jednostka, która zainteresowała "Obcych" wtedy mogą się pozbyć reszty czyli ponad 200 osób, ale to nigdy nie wiadomo albo ich zdematerializują albo nie

Gość gość
Ja od pięciu dni jestem tego pewien. Innego wytłumaczenia nie ma.

Gość gość
Chińskie UFO

Gość gość
a ja jestem pewien, ze i tak nie pojmujecie co sie dzieje na swiecie :) bo to co widzicie i wydaje sie wam ze wiecie to nijak ma sie do tego, co jest prawda :P

Gość gość
tez mi po glowie chodzi ufo zreszta ta cala sytuacja jest jakas podejzana wg to niemozliwe zeby zgubil sie taki wielki samolot

Gość biZ00n
'Wietnam się wycofał, Indie wysłały satelitę Wietnamskie władze poinformowały, że po czterech dniach poszukiwań mają "dość" współpracy z Malezją, bo ta "nie potrafi dostarczyć żadnych ważnych informacji" pomagających w zlokalizowaniu zaginionych. Jednostki wietnamskiej marynarki wojennej i straży przybrzeżnej nie będą pływały po tak różnych wodach i w tylu miejscach na raz - przekazały władze tego kraju.' Prawdopodobnie ten B777 'nigdy' nie wystartował , wymyślono teatrzyk 'zielona gęś' dla pelikanów , podstawiono zapłakanych aktorów aby płakali 'za konkretnie' pieniądze a do małej Cesny z jednym pilotem można zamontować transponder od B777 aby przesyłała sygnały do radaru , wszystko zostało wymyślone aby 'hAmerykańskie samoloty typu AVACS' spokojnie śledziły ruchy wojsk rosyjskich z powietrza

Gość maupkaa
ten samolot wpadł w tzw. czarną dziurę