Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boję się wojny

Polecane posty

Gość gość

jest jeszcze ktoś kto się boi ?

Gość gość
jutro o 13:21 czasu warszawskiego, ilość miejsc ograniczona, spóźnialscy nie będą wpuszczani!

Gość gość
boję się , w 1936 roku tez była olimpiada i jak Niemiec zdobył medal to robił gest haj , teraz też olimpiada I NIEDŁUGO WOJNA ,boje się :(

Gość gość
Putin puści myśliwce na nasze niebo , boję sie :(, może nie teraz ale pózniej np po wakacjach na pewno napuści

Gość gość
a skad to wiecie? gadaliscie z nim?

Gość gość
gdaly z nim na naszej klasie

Gość stara modelka bez związku
Wojny będą eskalować, aż wypowiedziana zostanie Wielka Wojna" ..O.r.ę.d.zi.a..O.s.t.r.z.e.ż.e.n.i.a.. wtorek, 4 marca 2014, godz. 17.00 Moja wielce umiłowana córko, jest ważne, żeby ludzie na całym świecie się w tym czasie do Mnie zwrócili i Mnie poprosili o ochronę przed udręką wojny. Wojny będą eskalować, aż wypowiedziana zostanie Wielka Wojna, i wówczas największy wróg — a jest nim komunizm — wywoła wielkie zamieszanie wśród wszystkich narodów. Władza i głód władzy rodzą się z egoizmu. Ale ci, którzy dążą do władzy — kiedy staną przede Mną — żadnej władzy mieć nie będą. Ci zaś, którzy prześladują słabych i bezbronnych, będą cierpieli swoje własne prześladowanie — trzy razy gorsze niż to, które zadali innym. Wojny te zakończą się chaosem. Wielu utraci życie, ale wtedy wojna na wschodzie wywoła jeszcze większą wojnę. W czasie tej wojny zginą miliony. I kiedy wszystko będzie się wydawało beznadziejne, pojawi się człowiek pokoju, i wtedy nastąpi początek końca. M.o.j.e..I.s.t.n.i.e.n.i.e..—..M.o.j.a..O.b.e.c.n.o.ś.ć..— sprawi, że nadzieja, miłość i..m.o.d.l.i.t.w.a przetrwają, aby w tym czasie złagodzić udrękę..d.z.i.e.c.i..B.o.ż.y.c.h. Wszystkie wojny, o tym was zapewniam, będą krótkie. Krótko więc będą trwały te wszystkie budzące postrach wydarzenia; ale wiedzcie, że kiedy się wydarzą, to one wszystkie nastąpią w takim czasie, w jakim muszą się wydarzyć, gdyż „timing” (koordynacja czasowa) leży w..R.ę.k.a.c.h..M.o.j.e.g.o..O.j.c.a. ..W.a.s.z..J.e.z.u.s..

Gość gość
a jak Kozakiewicz zrobil gest to nie było wojny czy oznacza to ze jestesmy dyskryminowani

Gość gość
żałosne jest to ze ludzie ciemni myslą że wojna ich nie dosięgnie bo na pewno nic sie nie stanie i będa se zawsze siedziec przed kompami a sytuacja jest powazna , nie widzicie że putin jest piertolniety ? on juz statki wysyła na inne regiony ukrainy ,nie tylko krym

Gość stara modelka bez związku
Tekst orginalny pochodzi ze str. ostrzezenia.net To są objawienia ostrzezenia. To jest...N.a.j.w.i.ę.k.s.z.y...A.k.t...B.o.ż.e.g.o...M.i.ł.o.s.i.e.r.d.z.i.a...

Gość gość
Dlaczego Putin jest p*****lnięty? Może dlatego ,że broni swojego kraju ? Jeśli zachód "przejmie "Ukrainę będzie to zachwianie równowagi militarnej na świecie. Czego boi się Putin ,a tego , że zachód może ustawić rakiety na Ukrainie wycelowane w Moskwę .Te rakiety w 9 minut mogą obrócić Moskwę w pył wraz jej ludnością i tego się boi. Tylko debile tego nie widzą albo nie chcą zobaczyć. Ciekawe jakby USA się zachowywało gdyby Ruscy chcieli ustawić swoje rakiety w Meksyku. Zapewniam was , że USA w imię pokoju światowego najechało by Meksyk. Każdy normalny kraj dba o swoje bezpieczeństwo czego nie mogę powiedzieć o naszym -Polsce. Jestem Polakiem i chcę pokoju a nie wojny. t

Gość gość
boję się , III wojna jest nieunikniona, Putin nie ustąpi, pozostaje tylko regularna bitwa z wojskami NATO masakra :( boję się dzis miałam wizję i widziałam jak ruskie mysliwce bombardują nasze regiony, samoloty latały nisko i był ryk :( chyba nie zasnę

Gość gość
nie było dawno wojny i ludzi jest w Europie za dużo przez to zmowa UE ,Ameryki i Rosji by wytłuc trochę ludności n.p.w Europie środkowej i podpuścili głupoli rządzącymi polaczkami ,Ukrainą by zaognić sytuacje z Rosja ,a za cichym przyzwoleniem USA i UE Rosjanie wytłuką nadwyżkę ludzi w Europie środkowej ,widać to całkiem wyraźnie Mądrze ktoś pisze. Teraz ode mnie. Zanim rosjanie wkroczą do Polski to najpierw przypuszczą zmasowany atak rakietowy , żeby oczyścić przedpole. Dobra salwa z OTR-21 Toczka i Iskanderów i śmiało można wchodzić . ".... To nowa broń. Wciąż niewiele o niej wiadomo. Nie jest np. znany dokładnie jej maksymalny zasięg – mówi Wróbel, zaznaczając jednak, że szacunki dla bardziej zaawansowanego modelu Iskander-M mówią o ok. 500 km. Co to oznacza? Że jeśli wyrzutnie stoją w obwodzie kaliningradzkim, w ich zasięgu jest całe terytorium Polski, a nawet przedmieścia Berlina. A eksperci podkreślają, że Polska nie jest gotowa, by odeprzeć zmasowany atak rakietowy." "Czy w razie hipotetycznego konfliktu zbrojnego Polska jest w stanie obronić się przed Iskanderami i innymi pociskami z rosyjskiego arsenału rakietowego? Mariusz Cielma twierdzi, że najnowsze informacje o rosyjskich działaniach nie zmieniają wiele w ogólnej, strategicznej sytuacji: nigdy nie mieliśmy się czym bronić. – Od lat w Kaliningradzie i okolicach obecne są np. Toczki, których niewielki zasięg stanowi mimo wszystko potencjalne zagrożenie dla Trójmiasta czy Olsztyna. To wystarczy, by trzymać nas w szachu – zauważa ekspert. Dodaje też, że w razie konieczności Kreml w ciagu kilkudziesięciu godzin rozmieści Iskandery na Białorusi." Nic dodać. pozdrawiam t.

Gość gość
k****, nie p********e! ja mieszkam 50 km od granicy i juz sram w gacie. s******le z rodzina w razie co do uk.

Gość gość
ale trzeba zrozumiec że Putin NIGDY nie ustapi, jesli ktos wierzy że nic nie będzie to sory ale jest debilem Putin będzie napiertalał , to chory psychol KTÓRY UDAJE NORMALNEGO CZŁOWIEKA Putin to P S Y C H O L najlepiej uciekać , moi znajomi pracują w Danii i w razie czego wszyscy spitalają

Gość gość
ciekawe czy zobaczę F16 amerykańskie

Najnowsze wiadomości ze świata: W związku z wkroczeniem wojsk rosyjskich na Krym Francja ogłosiła kapitulację.