Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

RANY NARESZCIE SUPER PROGRAM W TELEWIZJI JESTEM W SZOKU ZOBACZCIE

Polecane posty

Gość StylistkaNieGwiazd
byłoby super, jakby niepodpisywali kto to śpiewa i widzowie albo jury musieliby zgadnąć :D :P ale fakt, program bardzo fajny i wcielenie też , jak ona zrobiła ten kolor skóry i usta?

Gość gość
najlepsza byla julka pietr**** jako ten koreanczyk....szok..myslalam ze to on... a program nazywa sie twoja twarz brzmi znajomo...na polsacie o 22 w soboty. nie moge sie doczekac nastepnego odcinka..tez w fajne postaci sie wciela..hehe

Gość StylistkaNieGwiazd
p.s ciekawe co by Tina na to powiedziała :P

Gość StylistkaNieGwiazd
ej ten drugi link nie działa :( szkoda,że przegapiłam pierwszy odcinek, a są powtórki? Julia Pietru,,, jako Koreańczyk hahah dobre :P byłam pewna widząc zapowiedzi,że to będzie jakiś facet

Gość gość
jezus jaka agnieszka wlodarczyk jest wychudzona,, ale jej dowalila ta spiewaczka w jury ze do cher musi jeszcze przytyc....slyszeliscie??hehehhe ale fakt aga jest jak anorektyczka d**y nie miala tylko same kosci jak w tych stringach sie kręcila....szok

Gość gość
na youtubie sobie wpiszcie przeciez twoja twarz brzmi znajomo i agnieszka wlodraczyk i dziala pietr**** to bylo cos...szok..myslalam ze to tez od tanca konia tak podobne to bylo...

Gość StylistkaNieGwiazd
oni tam śpiewają czy to z playbacku leci? bo już zgłupiałam :P

Gość gość
Fakt, program świetny ;)

Gość gość
myślałem, że to będzie wielki kicz, ale chyba jednak się pomyliłem podoba mi się, że nie ma wyciągania kasy poprzez smsy, za to jest pomoc różnym organizacjom w ramach zabawy

Gość gość
spiewaja absolutnie na żywo co bylo slychac niestety bo falszowali bardzo...niektórzy..hehhe ale skrzynka fantastycznie spiewala i wlodarczyk tez

Gość gość
aha program jest na żywo ale nie ma glosowania i na smsy nagabywania tylko kto wygra i dostanie najwiecej punktow przekazuje nagrode na dobroczynny cel julia wygrala ostatni odcinek i przekazala na schronisko dla piesków..i super..

Gość gość
Kurcze jak ja dawno nie ogladałam Polsatu ,dzieki za link ,z przyjemnoscia zobaczę nastepny odcinek . Kiedy to leci ?

Gość StylistkaNieGwiazd
naprawde extra rozrywka, kocham polsat :)

Gość StylistkaNieGwiazd
jej przekazała na schronisko to super :) nie tylko piękna, ale i dobra z niej dziewczyna, a miała chyba najtrudniejsze zadanie, bo śpiewać po koreańsku, a pytałam czy to nie leci z playbacku, bo zastanowił mnie wystep Bilguuna jako Krzysztofa Krawczyka, on tak dobrze zna polski?

Gość gość
no super spiewal bilgun jako krawczyk chwalili go za jezyk polski...spiewal super po polsku... a julka oddala kase na schronisko.. proram jest na zywo w sobote o 22 ale wczesniej zapowiedzi jak oni siedza na fotelach z dowborem maciejem to bylo juz nagrane wczesniej a potem oni wystepuja juz na zywo ucharakteryzowani..

Gość gość
Program dla idiotów w sam raz. Fakt.

Gość gość
Każdego dnia przekonuje się coraz bardziej do tego iż populacja człowieka stanowi w zdecydowanej większości osobniki o obłej umysłowości...podniecające się byle goownianym show. Wyżej mamy właśnie tego dowód.

Gość gość
Dobrze,że chociaż cel dobroczynny tego programu. To akurat należy pochwalić.

Gość gość
11:35 , 11:38, 11:43 wypad malkontencie :O nie widzisz,że to temat bez narzekania i zawiści? czyli nie dla ciebie idź jęczeć gdzieś indziej

Gość gość
Bilgun wychowywal sie w Polsce i mowi po polsku idealnie. Jak czasami udawal ze ma akcent to byla gra pod publike, sciema.

Gość gość
no ogladalam i szok skrzynecka wymiatala ale wlodarczyk wychudzona ze boje sie ze chora jest na cos

Gość gość
fajny show