Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak to jest z oświadczynami

Kiedy facet się oświadcza

Polecane posty

Chciałabym się dowiedzieć jak to jest z oświadczynami. Czy facet od razu czuję to, że chcę się oświadczyć?? Czy jeżeli tą decyzję odkłada na potem na jakiś wymyślony przed siebie termin to znaczy, że to nie ta dziewczyna i dalej szuka??

nie chodzi o seks tylko o to czy facet czuję to, że ma przy sobie kobietę życia i oświadcza się jej a nie czeka i wymyśla że oświadczy się jej jak stopnieją śniegi, albo inne pierdoły

Gość gość
Facet oświadcza się wtedy gdy wie że lepszej od Ciebie już nie znajdzie i gdy jest pewny tego że to z Tobą chce być już na zawsze..takie moje zdanie

Czyli jak odkłada decyzje, np oświadczy się po 30 bo tak sobie wymyślił to znaczy, że nie jest pewien i szuka lepszej ?

Gość gość
a ja mam inne pytanie: czy sa jeszcze pary w ktorych oswiadczyny to zaskoczenie? wszyscy ktorych znam planowali sobie slub od jakiegos czasu a ten pierscionek lub zwykle zapytanie bez pierscionka to byla tylko romantyczna formalnosc.

Gość gość
Na pewno mądrzejszej, dawno nie widziałam tak durnego topiku. Skąd użytkownicy mają wiedzieć dlaczego konkretny facet ma takie założenie w życiu? Głupia jesteś jak but autorko.

Gość gość
jesli czekasz bezskutecznie na oswiadczyny wez sprawe w swoje rece i sama sie oswiadcz. padanie na kolana to obciach zarowno dla kobiety jak i mezczyzny, wystarczy ze zapytasz czy wezmie z Toba slub. proste?

Gość gość
no przeciez to tak zawsze jest no my to wiemy ale jest na to i rozwiazanie :) www.youtube.com/watch?v=GcQLwI_5Z4I

Gość ojjjjj
dajcie spokój dziewczynie ona chce się dowiedzieć jak to jest w innych parach. Spieszę z odpowiedzią jeśli facet czeka nie wiadomo na co to nie jest pewny. Przemyśl swój związek

Gość gość
nie chce ciebie