Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Porzucona przez hindusa

Zostawil mnie hindus

Polecane posty

Go艣膰 Porzucon przez hindusa
:-( jak go nienawidze tego ciapata smieciarza. Wiem ze sama jestem sobie winna, ale naprawde za taka wyrachowana podlosc go nienawidze.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Porzucon przez hindusa
a dzis zadzwonil i sie kajal ze on sie nie chce zenic tylko MUSI i ze jesli go kocham to powinnam to zaakceptowac i sie zgodzic na zycie w trojkacie. Przeciez to chore :-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
teraz pewnie jakby nigdy nic b臋dziesz szuka艂a porz膮dnego bia艂ego faceta, kt贸ry w 艂eb sobie strzeli, kiedy si臋 dowie o twojej przesz艂osci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wzburzony prawiczek
zabi艂a艣 dziecko, co by cie z艂ego nie spotka艂o to by mi nie by艂o wcale 偶al, szpanowa艂a艣 hinduskiem, a hindusek mia艂 bia艂膮 prostytutk臋 za darmo LOL

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
艁o matko! to do porzucenia a偶 musia艂a艣 szuka膰 hindusa? nie mog艂a艣 sobie wzi膮艣膰 normalnego? ... rodaka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ci kolorowi s膮 przecie偶 tacy wspaniali, tyle na tym forum by艂o kobiecych zachwyt贸w nad nimi, a je艣li kto艣 wypowiedzia艂 si臋 krytycznie, by艂 wyzywany od prymityw贸w i rasist贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szkoda gada膰, jak mo偶na si臋 wi膮za膰 z ciapaym...to jest jaka艣 masakra. Taka dziewczyna musi by膰 albo brzydka i nikt jej nie chce albo strasznie glupia. 呕ycz臋 Ci 偶eby zaden polak nie okaza艂 Ci zainteresowania. Lec膮 do UK takie brzydkie, nikt ich nie chce. To ku rozpaczy wal膮 si臋 z brudasami. Jak mo偶na mie膰 wg z takim dziecko.....K****. ludzie to wo艂a o pomst臋 do nieba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no nie macie racji ludzie.... ja nikogo nie szukalam, wcale nie chcialam z nim sie spotykac i nie zyje w UK. On sie przypaletal jak pies za mna lazil i to bardzo dlugo. Wkoncu sie zaczelismy spotykac. to nie moja wina ze trafilam na takiego wsiarza. troche zrozumienia ludzie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Porzucona przez hindusa - przykre, ale sama sobie jeste艣 winna. Zawsze powtarzam, 偶e jak kto艣 chce wchodzi膰 w zwi膮zek z osob膮 z innej kultury, to najpierw musi dobrze pozna膰 jego/jej kultur臋. On Ci臋 nie oszuka艂 ze swojego punktu widzenia, bo dla nich to normalne, to tradycja. I niewiele mog膮 na to poradzi膰, nie potrafi膮 te偶 sprzeciwi膰 si臋 woli rodziny. Gdyby艣 zna艂a ich kultur臋, nie by艂aby艣 teraz zaskoczona. I 偶eby nie by艂o: nie mam niczego przeciw zwi膮zkom mieszanym, o ile wchodzi si臋 w nie z g艂ow膮, jak to napisa艂am na wst臋pie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"go艣膰 ci kolorowi s膮 przecie偶 tacy wspaniali, tyle na tym forum by艂o kobiecych zachwyt贸w nad nimi, a je艣li kto艣 wypowiedzia艂 si臋 krytycznie, by艂 wyzywany od prymityw贸w i rasist贸w". Tak, bo nie wszyscy s膮 藕li, tylko inni. Maj膮 inne zasady i tradycje. Z punktu widzenia swojej kultury zachowa艂 si臋 prawid艂owo - zaakceptowa艂 wol臋 swojej rodziny. ------------ "go艣膰 Szkoda gada膰, jak mo偶na si臋 wi膮za膰 z ciapaym...to jest jaka艣 masakra. Taka dziewczyna musi by膰 albo brzydka i nikt jej nie chce albo strasznie glupia. 呕ycz臋 Ci 偶eby zaden polak nie okaza艂 Ci zainteresowania. Lec膮 do UK takie brzydkie, nikt ich nie chce. To ku rozpaczy wal膮 si臋 z brudasami. Jak mo偶na mie膰 wg z takim dziecko.....K****. ludzie to wo艂a o pomst臋 do nieba". Bzdura. Mo偶na by膰 najpi臋kniejszym i si臋 w kim艣 zakocha膰 do szale艅stwa, nawet je艣li nale偶y do ca艂kiem innej kultury. Ale trzeba t臋 kultur臋 pozna膰. Poza tym to Ty nie wykazujesz si臋 inteligencj膮, skoro dla Ciebie wyznacznikiem warto艣ci cz艂owieka jest tylko uroda i nic wi臋cej. Ale nie b臋d臋 tego rozwija膰, bo i tak nie zrozumiesz. Do tego masz typowo rasistowskie pogl膮dy, wstyd za takiego rodaka. To z Tob膮 wstydzi艂abym si臋 mie膰 dziecko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zmie艅 numer tel.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie martw si臋 z czasem b贸l minie. To mog艂o przytrafi膰 si臋 kazdemu. Ma艂o to w polsce mamu艣 ktore synkom znajduj膮 zony

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie martw si臋 z czasem b贸l minie. To mog艂o przytrafi膰 si臋 kazdemu. Ma艂o to w polsce mamu艣 ktore synkom znajduj膮 zony

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niezla dzifka z Ciebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Niekt贸rym naprawd臋 brak kultury

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"go艣膰 Nie martw si臋 z czasem b贸l minie. To mog艂o przytrafi膰 si臋 kazdemu. Ma艂o to w polsce mamu艣 ktore synkom znajduj膮 zony". No nie przesadzaj. Takie przypadki mo偶e si臋 zdarzaj膮, ale nie s膮 u nas tradycj膮, w dodatku wielowiekow膮. Gdyby zna艂a jego kultur臋, to by go o to dobrze wypyta艂a, a na pewno by艂aby przygotowana na to, 偶e co艣 takiego mo偶e si臋 sta膰. Znam ludzi z Indii i Pakistanu i wiem, jak bardzo jest to dla nich normalne i jak bardzo nie s膮 w stanie postawi膰 w takiej sytuacji na swoim. Ten Hindus m贸g艂 nie traktowa膰 tej dziewczyny powa偶nie, ale mog艂o mu te偶 na niej zale偶e膰, ale nie wyobra偶a艂 sobie przeciwstawi膰 si臋 rodzinie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no wszystko prawda ze maja taka kulture. ale skoro przed rokiem o tym rozmawialismy i cala jego rodzina wiedziala ze jestesmy razem, ba nawet przez telefon z nimi rozmawialam... i wkolko slyszalam ze on sie nie ozeni w indiach i rodzina sie bedzie cieszyla jak razem przyjedziemy to nie bralam pod uwage takiego scenariusza. Czuje sie oszukana i juz. I dodam moze nieskromnie ze pasztetem nie jestem, nie mierze ludzi miara urody ale nie naleze do brzydkich kobiet ale to nie ma znaczenia. On sie niestety nie wykazal dobrym charakterem i moze to w sumie dla mnie lepiej bo tych roznic kulturowych bylo duzo ale jednak jest mi przykro bo najzwyczajniej w swiecie zostalam oszukana. I postawil mnie przed faktem, zebym zaakceptowala ten uklad. a ja nie zaakceptuje i mamy oboje zlamane serca:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mnie sie wydaje ze gdyby od poczatku powiedzial ok to wiedz o tym ze nasze tradycje sa takie i bede sie musial ozenic w indiach to moze bysmy inaczej rozwiazali ta sprawe na poczatku. ale on ewidentnie KLAMAL. To on chcial dziecko, to on bez przerwy mowil o wspolnym zyciu, o tym zebym za niego wyszla za maz. I w tym czasie doskonale wiedzial ze przyjdzie dzien w ktorym mnie zostawi i wyjedzie. a poza tym niestety troche to bezczelne bo pewnie myslal ze ja nie bede miala innego wyjscia i po prostu to zaakceptuje. a moja duma jest mimo wszystko niestety silniejsza. Nie wyobrazam sobie co roku 2-3 miesiace czekac jak on pojedzie tam, zrobi zonie kolejne dziecko i wroci zyc ze mna. to podle i krzywdzace:-(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 merryia
dla nich slub to uklad, on nigdy nie bedzie swojej zonie mowil, ze jest piekna, on nigdy nie bedzie dla niej gotowal czy tak zartowal jak z toba...jego rodzina cos wymienila, cos sklecila dzieki temu slubowi...byc moze on samego siebie ,do ostatniego dnia z toba, oszukiwal, ze nie bedzie slubu...nam w europie trudno jest zrozumiec ta kulture...ale tam czesto mlodzi ludzie nie maja wyoboru...albo zmuszani sie fizycznie, albo psychicznie do poslubienia kogos kogo nie znaja....bys moze gdyby jej nie poszlubi, jego mama, tata albo siostra zapadlyby na tajemnicza smiertelna chorobe, ktora pewnie po jego slubie ustapilaby...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
planowa艂 slub z dziewica wiec musia艂 ,,z艂apac'' troche praktyki z jakas szmata z Europy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
o jej ci co pisza o tym ze jestem szmata darujcie sobie . i tak sie wlasnie tak czuje wiec naprawde dajcie sobie spokoj z dokopywaniem mi jeszcze. No wlasnie mowil ze cala rodzina stosuje szantaz emocjonalny , ze jak sie nie ozeni z hinduska to cos tam ale nie wiem dokladnie co. ze nawet wujkowie i ciotki wywieraja presje na jego rodzicach zeby sie ozenil z hinduska. pewnie tak faktycznie jest. I pewnie z tego wlasnie powodu nie chcial rezygnowac ze mnie bo wie ze jego zycie z zona to bedzie cos zupelnie innego. ale coz, mnie juz i tak serce peklo, wiec co za roznica.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
autorko, w austrii go poznalas ? tam tego smiecia skolko ugodno kazda dziewczyna wie ze te ciapactwo jesli sie zeni z europejka to tylko dla papierow na pobyt staly, po czasie karencji jak juz dostanie staly pobyt, bierze rozwod z europejka, sciaga dziewice z Indii i sie z nia zeni, dajac tym samym jej tez stala wize a europejka czesto zostaje z 2,3 dzieci sama do konca zycia, bo po ciapaku i z garstka ciemnych dzieci ma marne szanse na nowego partnera. wiec ciesz sie ze tak sie to skonczylo, moglo duzo gorzej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja "partnerka" jest z drugiego konca Polski i jakie "roznice kulturowe". Naprawde. Ale mozna przezyc i sie dogadac. Wyobrazam sobie jak to moze byc z partnerem z innego kraju. Ale juz z innego kontynentu ? To trzeba by bylo sie naprawde zastanowic. Chyba ze sie jest bezmozgowym burakiem z Ciemnogrodu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ano poznalam go w austrii. nie mialam wczesniej ZADNEGO kontaktu z ta kultura, z tymi ludzmi, z ta mentalnoscia. i nie wiedzialam ze oni tak kombinuja. Jak sie sprawa wydala to sie troche rozejrzalam do konca i rzeczywiscie kilku jego kolesi narobilo dzieci bialym dziewczynom a jak dostali wize to sie pozenili ze swoimi (im nawet nie przeszkadza sie ozenic w europie i u siebie w indiach!!!). Wiec jakas totalna kaszana. No jakby nie patrzec okrutnie mnie ten czlowiek oszukal:-( Nie wiem po co do mnie wydzwania jak skonczony debil, ale to juz nie ma znaczenia. JA i tak okazalam sie wiekszym debilem od niego :-( skonczmy ten temat juz:-( dzieki wszystkim za komentarze i te przykre i te normalne. Nauczka od zycia.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam nadzieje, ze inne wezma to sobie do SERCA !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i ja bo naprawde przestrzegam. Zebym mogla to calemu swiatu bym powiedziala zeby uwazaly takie naiwne normalne dziewczyny co daja drugiemu czlowiekowi serce na dloni. bo jak sie trafi na takiego ``czlowieka`` to mozna na lekach skonczyc. tak jak ja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ten hindus ma staly pobyt w austrii ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie ma. Ale ``zalatwil`` sobie z innego kraju. Kupil po prostu. Czasem sobie mysle, ze powinnam sie zabic, to by byla dla niego kara. Zabic sie nie dlatego ze musielismy sie rozstac, ale dlatego zeby poniosl kare za to co ze mna zrobil.... Pewnie bylby to jedyny sposob zeby go wpakowac do wiezienia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ty popelnisz samobojstwo a on pojdzie za to siedziec, tak ? hast du nicht alle tassen im schrank ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kiedys byl taki Austriak z wasem ktory wlasnie robil porzadek z takimi. Niestety nie zdazyl wszystkich przepuscic przez komin ......

Udost臋pnij ten post