Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

groźba męża

Polecane posty

Gość gość

Kurna mąż zagroźił mi że jeśli nie schudnę to przestanie ze mną sypiać kurna ważę 85 kg i oprócz tego że mam brzuchol nad którym pracuję dość długo to aż tak gruba niejestem przeczytałam już wiele artykułów i fora o tabletkach i odchudzaniu ale sama niewiem co dobre co mogłoby mi pomóc poradźcie coś co pomoże mi z tym brzuchem acha za diety MŻ z góry dziękuje

Gość gość
Kopni chłopa w duuppee najlepszy sposób

Gość gość
Za tą rade dziękuje ! Urodziłam dwójkę dzieci jestem po leczeniu sterydami i tak mi przybyło ale jestem na diecię ćwiczę jem 5 posiłków dziennie ale nie jest mi łatwo gubić te kg nawet dietetyk zapewnia mnie że to długo potrwa sterydy zrobiły swoje brałam je 9 miesięcy i tak bym chciała schudnąć trochę szybciej może jakieś tabletki mi pomogą szybciej to zgubić?????

Gość kilomaniaczka90
Witam jest wiele tabletek które pomagają zgubić kg na tym forum jest ich mnustwo ale ja też niewiem które wybrać jest ich zaduzo a wiele z nich to są reklamowane przez sprzedawców akie kmam nadzieję że znajdziesz takie które ci pomogą powodzenia

a ja przepraszam za swoją wypowiedź, ale rozumiem Twojego męża, że chciałby mieć zgrabną i atrakcyjną żonę. Potraktuj to tak, że on daje Ci szansę, wierzy w Ciebie i dlatego Ci to mówi- może drastycznie, ale szczerze. Myślę, że bardziej byłabyś załamana gdyby powiedział Ci, że ma młoda, zgrabną kochankę. Wtedy obwiniałabyś siebie, że wyglądasz tak a nie inaczej. Czy to nie jest więc dobry moment, aby zadbać o siebie, swoje samopoczucie i zdrowie? Sama mam problem z wagą, mój mąż mówi o tym wyraźnie, że chce mnie sprzed +15kg, a ja to szanuję. Wiem, że ma prawo wyrazić swoje zdanie i jeżeli nie robi tego w sposób chamski to to doceniam. Jeżeli mogę coś polecić- to posprawdzaj dokładnie tabletki na spalanie tkanki tłuszczowej dla kulturystów. Wiem, że takie są najskuteczniejsze, jednak troszkę też kosztują. Sama mam plan je kupić, ale dopiero po wypłacie :) pozdrawiam

Gość gość
O których tabletkach mówisz? Też myślę o zakupie ale nie wiem które?

Gość gość
Dziękuje ci gosciu za twe słowa nieuraziłaś mnie swoją wypowiedzią rozumiem twoje słowa a ja chcę przypomnieć to co napisałam wcześniej że ja jestem na diecie i walczę ze zgubieniem kg ćwiczę i tak dalej ale to niejest ekspresowe odchudzanie a chciałabym wspomóc się jakimiś tabletkami które wspomogą moją dietę i ćwiczenia jeśli znacie takie to proszę napiszcie ich nazwę cenę oraz gdzie mogę je kupić pozdrawiam

Gość Jamnik w kieliszku
szybkie tracenie nz wadze skutkuje potem szbkim powrotem do punktu wyjścia. Farmaceutyki moim zdaniem to pójście na pozorną łatwiznę bo co z tego, że się chudnie jak jednocześnie rozwala się wątrobę.

Gość Jamnik w kieliszku
Mslę, że sama dieta to mała trzeba zmienić nawyki żywieniowe i to nie na czas odchudzania ale na zawsze.

Gość Arizona2017c
Zdecydowanie stawiam na zmianę męża. Facet który jest aż tak bezmyślny nie jest wart, żeby mieć żonę i dzieci. Zamiast szukać tabletek na odchudzanie powinnaś szukać dobrego adwokata. Jeśli emocjonalnie się nie zgadzasz z tym co pisze to niestety ale wypierasz fakty. Jeśli ktoś Cię terroryzuje, że jeśli nie zrobisz XYZ, to nie będzie z Tobą miał sexu - nie kocha Cię, nie szanuje Cię i myśli penisem. Kobietom czasami zdarza się wychodzić za mąż ze złych powodów ale zawsze przychodzi chwila prawdy i to jest taki moment. Masz w domu terrorystę i wroga.

Gość Arizona2017c
Do gościa. Jeśli ktoś się pobiera dla wyglądu popełnia błąd. Jeśli ktoś ma problem z tym, ze kobieta po urodzeniu dzieci i po tabletkach ma wahania wagi jest niedojrzałym głupcem. x Każda kobieta by chciała mieć męża milionera, uprzejmego, szarmanckiego z idealnym ciałem ale nie terroryzujemy swoich partnerów nie wymuszamy na nich, żeby biegali na siłownie i redukowali wagę. Kobieta która odmawia sexu bo facet ma nadwagę została by nazwana głupią. x Lecicie na podwójnych standardach. Jeśli wy

Gość Arizona2017c
Do gościa. Jeśli ktoś się pobiera dla wyglądu popełnia błąd. Jeśli ktoś ma problem z tym, ze kobieta po urodzeniu dzieci i po tabletkach ma wahania wagi jest niedojrzałym głupcem. x Każda kobieta by chciała mieć męża milionera, uprzejmego, szarmanckiego z idealnym ciałem ale nie terroryzujemy swoich partnerów nie wymuszamy na nich, żeby biegali na siłownie i redukowali wagę. Kobieta która odmawia sexu bo facet ma nadwagę została by nazwana głupią egoistką. Lecicie na podwójnych standardach. Odmowa sexu z argumentacją " nie pociągasz mnie bo masz za grubą d...., zrob coś z tym" = TOTALNA NIEDOJRZAŁOŚĆ EMOCJONALNA. Taki ktoś powinien zbudować swoje życie w oparciu o kontakt z d******** bo tylko w tej profesji można wymagać wyglądu.

Gość gość
Dieta mniej żryj, ale sama musisz tego chcieć. Faceta kopnij w d**ę.

Gość gość
Dziękuje wam za rady i porady niektóre są lepsze inne gorsze ale ja i tak i tak miałam zamiar zgubić kg mi samej ciąży nadbagaż po drugiej ciąży i zrobie to nietylko dla męża którego crdzo kocham i razem przeszliśmy wiele naprawdę wiele ale schudnę dla siebie a jeśli mogę to jakoś przyśpieszyć to dlaczego z tego nieskożystać????

Gość fhfgh
Ja tak nieśmiało bąknę, że jestem bardzo szczupła a po ciąży wróciłam bez diety do wyjściowej masy, ale nie wyobrażam sobie jeść 5 razy dziennie. (Teraz naukowcy wyważyli otwarte drzwi stwierdzając że te mniejsze posiłki a częściej to bzdura). Zawsze jadłam dwa, maksymalnie trzy razy. Nie mdli cię gdy musisz coś wrzucać na ruszt po raz piąty??

Gość gościówka 33333333333
Droga koleżanko masz rację że chcesz schudnąć sama dla siebie i popieram cię w 100 proc jeśli chodzi o pomoc w tabletkach odchudza nieznam nazw takich tabletek ale trzymam za ciebie kciuki a panienką które radzą ch kopnąą męża w d**e dziękujemy niech same zajmą się swoim życiem mężem i figurą bo pieprzą głupoty że one takiego męża by w d**e kopneły a same są zakąpleksione i napewno zdradzane tylko jeszcze o tym niewiedzą

Gość paraparaparasolka
A może spróbuj poszukać tabletek na stronach dla kulturystów tam napewno coś znajdziesz ja brałam LIPO 6 z firmy NUTREX i powiem że jestem bardzo zadowolona a waga jest taka sama od 3 lat powodzenia

Gość gość
poszukaj dobrego adwokata zamiast tabletek. Dzisiaj powodem do braku seksu są kilogramy a za kilka lat np zmarszczki, Bez sensu taki niedojrzały facet

Gość paraparaparasolka
A może spróbuj poszukać tabletek na stronach dla kulturystów tam napewno coś znajdziesz ja brałam LIPO 6 z firmy NUTREX i powiem że jestem bardzo zadowolona a waga jest taka sama od 3 lat powodzenia

Gość samotna odchudzona
Oj koleżanko niechcę cię martwić ale będzie ci ciężko schudnąć wiem co mówię bo ja również brałam sterydy i było mi chhhholernie ciężko to zgubić tysiące złotych wydanych na dietetyka tabletki koktajle cherbatki masaże i efekty nijakie pomogła mi dopiero opaska na żołądek i wiesz co schudłam szybko ale to wszystko niebyło warte psychika mi siadła i to strasznie jeśli mogłabym czas cńfnąć to wróciłabym do czasów tysiąca diet teraz niemam przyjaciół niemam faceta a życie jest do d**y ale trzymam za ciebię kciuki niech ci się uda

Gość Liesel
No ale nie rozumiem... Związał się ze szczuplejszą kobietą, która była dla niego atrakcyjna. W obecnej wadze nie jesteś dla niego atrakcyjna, to co? Ma się zmuszać? Jak sama nie wpadłaś, że czas o siebie zadbać to mąż powiedział dosadnie co o tym myśli. Wiem, że dla kobiet waga to drażliwy temat no ale jakim prawem wymagacie żeby ktoś podniecał się widokiem Waszego zaniedbanego ciała?

Gość gość
Mój mąż niema innej kobiety coś chyba nietak zrozumiałaś

Gość gość
Ej halo laski dziewczyna prosi o nazwy skutecznych tabletek które przyśpieszą jej proces odchudzania a wy wypisujecie głupoty że ma go w d**e kopnąć że on ma inną itp no ja pierdziele albo wy czytać nieumiecie albo same niekumate blondyny na tym forum przebywają ŻENADA DZIEWCZYNY

Gość samotna odchudzona
No to żeś dała czadu tą wypowiedzią ale co racja to racja

Gość gość
Therma speed albo ocet jabłkowy polecam mi to pomogło

Grozba? Niezle cie ustawil :D A nie chcialabys miec faceta, ktory cie kocha, szanuje i wspiera nawet kiedy masz nadwage? Polecam 🖐️

Gość Liesel
Tabletek skutecznych na odchudzanie NIE MA. To długa, żmudna, trudna droga - ćwiczenia, zbilansowana dieta (rozsądna a nie 1300kcal) i duuużo wyrzeczeń. Nie ma drogi na skróty.

Niech zgadne, te przejscia to pewnie kilka malo znaczacych skokow w bok twojego meza, ktore tylko umocnily zwiazek? Dwie ciazy, choroby, sterydy, a on do ciebie z troska i miloscia 'zrzuc to sadlo bo cie kijem nie tkne'.

Gość gość
Te przejscia to nie skoki w bok ale choroba dziecka moje poronienie i moja choroba wypadek samochodowy utrata pracy i kłopoty rodzinne co jeszcze ci napisać źmebyś zrozumiała pojęci przejscia ja tu szukam pomocy rady a nie głupot i krytyki

Gość gość
Do autorki tego tematu krytyka przychodzi polką łatwiej niż przyznanie się do włargnej głupoty bo moim zdaniem glupotą jest wypisywanie o tym że twój mąż cię zdradza itp jak się nierozumie o co tobie chodzi ja ze swojej strony życzę ci powodymenia a tym zakąpleksionym babsztylom życzę rozumu i taktu