Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniuela

Co byście zrobili?

Polecane posty

Gość aniuela

W Dzień Kobiet chłopak zaprosił mnie do siebie. Gdy siedzieliśmy u niego, zadzwonił telefon - mój tata do niego dzwonił z prośbą alby odebrał kwiaty z kwiaciarni bo rano zamówił dla mojej mamy a praca mu sie przełuży i nie zdąży odebrać przed zamknięciem. No ok, pojechalismy. Ok 20 podjechał mój tata a raczej wiozła go naszym autem podpitego baba u ktorej mial zlecenie, dość aktrakcyjna. Dałam mu kwiatki i bez słowa obróciłam sie na piecie, bo tak sie wkurw****. Zaraz zadzwonilam do mamy zeby mi zadzwonila kiedy tata wroci do domu. Wtedy mi mówiła ze od jakichś kilku minut auto kolo nas stoi i jak sie potem okazalo to na ta babe czekal jej ojciec. Nie mowilam jej o calej sytuacji. Od mojego chlopaka do mojego domu jedzie sie ok 5 min, moj tata jechal pol godz, tak wyszlo z tego co sobie obliczylam. Najlepsze bo przyszedl do domu, dal kwiatki mojemu 5 letniemu bratu zeby dal mojej mamie a sam poszedl na górę i usnął. Wszystko i tak wyszlo na jaw a moja mama mysli ze on coś z nia....co b yscie zrobilily na jej miejscu?

Gość aniuela
kur*a, niedoje*om dziekuje za durnowate pisanie! wara od tego tematu szczery do bólu!