Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rozstalismy sie w gniewie, chce zabrac mu wszystkie prezenty.

Polecane posty

Gość gość
Prosi sie o zwrot i zwraca TYLKO PIERSCIONEK ZARĘCZYNOWY :) Autorko jesteś prostaczką i bez klasy

Gość gość
Po co mu zabierać. Ja bym je pocięła i zostawiła w jego szafie. Jest nawet taka scena w Białym Oleandrze, kiedy Michelle tnie ciuchy eks sprężynowcem ;)

Gość gość
Czego sie spodziewać po potomkach chamów i biedoty . Brak klasy zawsze i wszędzie . Trzeba kilka pokoleń bo w ciagu jednego chamstwa sie nie wypleni :(

Gość gość
Czy ta Michelle z " Białego Oleandra " to przykład klasy ? Kobieta wdała sie w romans z nieodpowiednim człowiekiem , skazala własna córkę na poniewierke i biedę :o

Gość gość
Moja znajoma jak jej facet kiedyś nie wrócił przez 2 dni do domu pocięła mu dosłownie wszystkie ciuchy i się wyprowadziła :)

Gość gość
A co to jest klasa w twoim odczuciu? Nadstawianie drugiego policzka, udawanie że deszcz pada, gdy ktoś pluje ci w twarz? Wtedy chodzisz z podniesionym czołem, tak? "Napluli na mnie, ale i tak mam swój honor" :D Jakież to szlachetne. I co, i wtedy ma się poczucie godności i klasę? No faktycznie :D Jak ja uwielbiam te teksty, że kobieta to ma być ta grzeczna, ta z "klasą", milczeć gdy ktoś wyzywa i poniża, ukrywać frustrację i gniew, bo dziewczynce to nie wypada, bo mamusia tak zawsze mówiła. A przecież kiedy wchodzi się między wrony... W tym wypadku to ten facet okazał brak klasy, a że autorka nie otworzyła oczu wcześniej cóż ... Teraz chce jedynie na odchodnym zabawić się na jego poziomie i ma do tego prawo. Poza tym "na miarę wzniesienia jest upadek; wystrzegaj się przeto wysokiej godności" ;)

Gość gość
weź mu wszystko zniszcz, pomaluj spreyem, potnij, częściowo spal i zostaw mu w szafie, pokazesz mu ile jest dla ciebie wart, a tych frajerów co mówia zebys odwróciłą sie na pięcie i wyszła to nie słuchaj, sami pewnie by odebrali każdą złotówke a sie wymądrzają na forume hahaha

Gość gość
Kobieta z klasą nie zadaje sie z BARACHŁEM :o

Gość gość
gość z 19:35 dobrze piszesz. Wszedzie dookola same poprawne manekiny, bo tak nie wolno, nie wypada, a gowno nieraz trzeba sie na kims konkrenie odegrac jak zasuzyl.

Gość Gagagah
A ja uważam że autorka ma prawo robić co chce :) Popełniła błąd ale teraz przejrzała na oczy

Gość gość
Jak ja zerwałam z facetem, to ten kazał mi oddać patelnię, którą mi kupił w prezencie na gwiazdkę, bo jego mamusi się przyda. Początkowo zrobiło mi się przykro i byłam zła. Postanowiłam zachować się z klasą, w przeciwieństwie do niego, i oddałam mu tę nieszczęsną patelnię, razem z resztą prezentów, które mi dał. Wszystkich. Oczywiście jego nie poprosiłam o zwrot tego, co dostał ode mnie. I tak spakowałam mu rzeczy te, które omyłkowo wcześniej nie zostały spakowane, wrzuciłam prezenciki do tej samej torby. Umówiłam się w neutralnym miejscu i z uśmiechem na twarzy mu to oddałam. Po jakiś dwóch dniach zadzwonił do mnie wściekły. Telefon odebrałam. I jedyne zdanie jakie ode mnie usłyszał brzmiało "Czego się spodziewałeś? Chciałeś by oddać Ci prezent, to oddalam Ci wszystko co mi dałeś" Z telefonu go nie usunęłam, bo chce wiedzieć jak zadzwoni, że to on, chociażby po to by nie odebrać. Za to edytowałam kontakt i mam go teraz zapisanego PATELNIA:) Zachowanie z klasą? Tu nie chodzi o to by dać pluć sobie w twarz, ale o to by nie dać się sprowokować. Autorko, chamsko się odezwał, więc jeśli tak czujesz zostaw go, wywal z życia i na koniec życz mu szczęścia. Pewnie wróci jak bumerang, i wtedy powtórz mu, że ......i co tam chcesz, ale bez chamstwa. Uwierz mi to właśnie go zastanowi i zrani, a nie furiatka, którą chcesz na końcu być:)

Gość gość
9:34 brawo , tak postępuje dama . To go bardziej dotknie niż płacze , niszczenie ubrań itp

Gość gość
nie mozna nie ma na to sposbpw mow ze to nie ty i tyle :) www.youtube.com/watch?v=G4uoOwny5Uo

Gość gwoli wyjasnienia
Eleene, dziekuje za info! Pozdrawiam

Gość gość
9:34 to ma byc klasa? hahaha raczej zalosne zachowanie kretynki co to chciala udawac, ze ma "klase", tania gierka, bo w rzeczywistosci kichy jej sie skrecaly ze zlosci, plebs tak ma,ze zamiast zachowac sie adekwatnie do sytuacji, to siedzi godzinami i rozmysla jak by tu sie zachwac, zeby "wyjsc z klasa" hahah kogo ta "klasa" w ogole obchodzi, a ta wypowiedz jest jakos glupkowato napisana i nic z niej nie wynika, koles zadzwonil 2 dni pozniej zly, zly o co? A do tego ta peka z dumy, ze z "usmiechem" oddala mu reklamowke hahah, w d**e sobie wsadz swoj sztuczny usmiech, zachowanie pod publiczke, zeby ludziom pokazac ze masz klase, kobieta z klasa w ogole unika takich gierek, a nie siedzi jeszcze potem na forum i wychwala sie pod niebiosa

Gość gość
Prosi sie o zwrot i zwraca TYLKO PIERSCIONEK ZARĘCZYNOWY usmiech.gif Autorko jesteś prostaczką i bez klasy xxx damo z klasa, a gdzie tak napisali, w bravo girl? :D:D:D

Gość gość
W takich sytuacjach zawsze zastanawia mnie, dlaczego kobiety porzucone odchodza bez szemrania, jak porzucone nieme lalki, zabawki cisniete w kat, ktorym najwieksza radoche daje chyba pokazanie, ze ich to nie rusza. Kiedys te niewyartykulowane emocje wyjda wam rakiem. Facet bezkarnie wykorzystuje jedna za druga w zwiazku, a te bez mrugniecia odchodza "z klasą", moze jeszcze dziekujac i klaniajac sie w pas jasnie panu za zmarnowany na niego czas :D Gdyby takiemu facetowi nie uchodzilo wszystko, nie postepowalby tak perfidnie i egoistycznie z kazda kolejna, traktujac jak zuzyta scierke. Dzieki wam, "lalki z klasa" wie, ze nic mu nie grozi, nie uczy sie zadnej odpowiedzialnosci za swoje zachowanie, moze kopnac w zadek kiedy mu sie podoba i szlajac sie dalej. A wy uczycie tych chlopow jak wami pomiatac i tak, na pewno to swiadczy o waszej klasie. Zal i wy sie jeszcze ludzicie, ze facet po waszym "odejsciu z klasa" zaluje, zastanawia sie, bo tak mu pokazalyscie jakie to jestescie dumne... ech durne baby. A moze jest tak, ze chcecie odejsc z "klasa", zeby nie palic mostow, he? Bezpieczna furteczka uchylona dla wielmoznego eksa, ktory zapamieta was jako bezproblemowe i wroci? ;) Pytania retoryczne..:)

Gość gość
Zabieranie prezentów jest głupie, danie nauczki słuszne po wsze czasy. Swojemu byłemu, kiedy spytał czy chciałabym wrócić, odparłam, że jego czas minął.Jego mina bezcenna, chwila błogosławiona :D Rzucanie się z łapami, niszczenie rzeczy, odbieranie prezentów, to jeszcze jeden chwyt zbyteczny. No, chyba, że chcecie go kiedyś przeprosić i wrócić do niego. Nie trzeba wrzeszczeć, bić czy kopać, żeby mieć satysfakcję.

Gość gość
Autorka i niektórzy jej poplecznicy są jak dzieci w przedszkolu, jak inne dziecko zniszczy mu zabawkę, to w zamian zniszczy też jemu. Przedszkole. I prostacka zemsta. Ulży ci tylko na chwilę, potem zostanie wstyd. Lepiej pożegnać faceta bez słowa, tak, żeby się zdziwił. I zacząć żyć od nowa, przeszłość zostawić za sobą. Takiego niszczenie ciuchów to jest dobre dla jakiejś kuchty albo dresiary.

Gość gość
Zabierz mu te ciuchy i podgryź gardło :D

Gość gość
ja bym zabrała, jak już jest takim wsiurem

Gość gość
autorko jesteś p******* w dekiel do tego mega idiotka, to, że bylas sponsorka to już twoja sprawa myslalas, ze kupując mu prezenty i dając d**y go zatrzymasz? nie udało się, wiec teraz prezenty trzeba zabrać, ale tego, ze d**y mu dawalas już nie odbierzesz a to, ze zaproponowal zebys zrobila mu loda za kase, coz szmate wcześniej wyczul

Gość gość
do autora puszczaj się dalej i kupuj uczucie kasa. Zycze powodzenia w następnym związku, będzie szczęśliwy. PS. musisz być strasznie zakompleksiona baba. gos powyżej, dobrze napisane

Gość gość
AUTOTKO!!!!!! p*****lnij głową w ścianę tylko nie zapomnij wsiąść wcześniej rozbieg. Do kogo masz pretensję, do niego? Dałaś się tak traktować, bo jesteś niewiele warta. I mówi Ci to facet. Pusta, tempa laska, i nic więcej. Chociaż pewnie nie laska, bo te chociaż ładne są.

Gość gość
Każ mu jeszcze zapłacić za sex. Brawo glupia barbi.

Gość gość
bardzo dobrze robisz taki cieć powinien mieć nauczke nie mozna wozić się niczym plastikowa blachara na plecach kobiety , jesli zostawisz to on dalej będzie beszczelnym gnojem który finansowo wykorzystuje kobiety , dlaczego związałas się ze smieciem , przecież sam powiedział jaki jest gdy wykorzystywał kase poprzedniej laski ? śmierdzące pasożyty !

glupie porady... ludzie sie schodza i rozchodza. nie ma co przywiazywac do tego jakiejs szczegolnej wagi. cos sie konczy, cos zaczyna i pewnego razu trafia sie cos na stale.

Gość gość
Śmieszna jestes autorko. Twój facet to zigolak, płaciłas ma za to, żeby z toba był. Facet zarobił, a ty mu to chcesz teraz zniszczyć.

Gość gość
Ależ Ty jesteś pusta. Kazał Ci kupować te prezenty? Nie, sama to robiłaś, więc pretensje możesz mieć tylko do siebie. Tak to jest, pewnie oprócz kasy nie miałaś nic do zaoferowania. Ja bym takiej jak Ty nawet kijem od szczotki nie dotknął. Wypisując tutaj swoje zamiary ośmieszasz się. Nie widzisz tego?