Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widzialem jak jakis facet przywalil dziewczynie

Polecane posty

Gość gość

Stali przed pubem i dwóch facetow palilo tak jak i ja który bylem odrobine oddalony. Po chwili podeszla do jednego z nich dziewczyna i powiedziala doslownie cos takiego "stracilam do Ciebie w 100% szacunek, dla mnie jestes zerem" i wtedy on jej tak przywalil ze laska upadla. Aż mnie zatkalo, kolege tego dresa tez. On (ten kolega) zaczal podnosić te dziewczyne i opieprzac tego drugiego ktora rwniez w szoku ale z taka duma pozbierala,rzeczy które jej wypadly z torebki i odeszla mówiąc cos w stylu "pozalujesz tego". Dziwie sie ze sie nie wsciekla. Ladna byla, taka szczupla blondynka. Noe wiem o co. Im poszlo bo slyszalem tylko ten fragment ale generalnie niecodzienna sytuacja. Bylem w takim szoku, ze nie wiedzialem jak zareagować. Co byscie zrobili na moim miejscu?

Gość gość
przygladales sie patologii spolecznej.

Gość gość
Nie wyzywaj mnie. Nie chcialem sie mieszac. Ta dziewczyna sobie ewidentnie poradzila. W sumie trochę mi zaimponowala: mimo upokorzenia zachowala klase. Wstala i tylko powiedziala ostro "pozalujesz tego". I odeszla ale widać ze byla zdenerwowana. Tamten drugi koles zaczal go opieprzac ale nie przysluchiwalem sie

Gość gość
Ja kiedyś widziałam jak babka nawalała faceta. Ona go nie uderzyła raz czy dwa, tylko cały czas biła pięścią po twarzy. Co gorsza facet miał na rękach dziecko, a babka była najprawdopodobniej mocno pijana. Jakiś koleś podleciał i odepchnął ją tak mocno, że upadła... Masakrycznie to wszystko wyglądało.

Gość gość
Chora baba, dobrze zw ktoś go obronil

Gość a boczek
bo baba jak sie wnerwi to klękajcie narody

Gość gość
:P