Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sprzedam buty po synku nike converse w suuuuper cenie

Polecane posty

Gość gość
pierdool sie

Gość gość
jak ja nienawidzę takich aukcji gdzie ludzie tak zdzierają za wysyłkę. 25 zł paczka??? ja przed chwilą wysłałam zestaw ubrań 35 sztuk, duży karton i zapłaciłam 13 zł!

Gość gość
Chce sie dorobic chociaz na przesylce?

Gość gość
żałosna jesteś! patrzyłam na inne twoje aukcje, coś kosztuje 9,99 a przesyłka 8,01 postanowiłaś odzyskać swojego grosza... żebyś sie nie wzbogaciła. jak to paskudnie wygląda, od razu widać że taka kombinatorka z ciebie, obniżyła cenę przedmiotu a dobiła w przesyłce. nawet jakbym coś bardzo chciała to dla zasady u takich ludzi nie kupuję.

Gość gość
O matko, stare schodzone klumpy za 60 ziko o.O Puknij się w łeb.

Gość gość
30 zł mogę dać za ten komplet i przesyłka w normalnej, uczciwej cenie tj 12-13 zł paczka ekonomiczna.

Gość gość
a cena kup teraz to już w ogóle kosmos plus przesyłka wychodzi ponad 150 zł! miałabym za to trzy pary nowych butów.

Gość mamuslka
ja ostatnio dostalam paczke 13kilo przesylka kosztowala 12 zl.

Gość gość
Przecież te buty są zniszczone a do tego nawet ich nie wyprałaś przed wystawieniem na aukcję.Myślisz,że ktoś się skusi bo firmówki?Takie nike w moim mieście są za 99 zł więc wybacz ale każdy normalny człowiek woli dołożyć parę złotych i mieć nowe niż używane za taką cenę jaką ty proponujesz:O

Gość gość
hahaha 13 kilo za 12 zl:d buahahha Andersen normalnie jestes

Gość gość
przecież napisała że dostała paczkę a nie wysyłała ,więc sprzedający mógł nawet za darmo ją wysłać a ustalił cenę 12zł,bo ja rozumieniem ze o to chodzi że to kwota jaką sprzedającemu wysłał kupujący a na pewno cena na kwicie jest inna wyższa albo paczka lżejsza .

Gość gość
Z tymi przesyłkami jest różnie.Ja wysyłałam plastikową butelkę do mleka i za przesyłkę zawołałam 8 zł priorytetem a na poczcie zapłaciłam niecałe 9,40 Od tego roku przesyłki podrożały

Gość gość
no juz nie przesadzajcie brudne nie są ale szału nie ma jeśli chodzi o fason, mi się jedynie podobają te trampki fioletowe. reszta tych bialych mało praktyczna dla chłopca, zaraz bedą brudne.

Gość gość
Ja wysyłam kurierem 15 zł z wczesniejsza wpłata na konto i 18 zł za pobraniem nie zarabiam na tym, poczcie polskiej nie wierze. I co z tego ze cos kosztuje 9 zł, wysyłka 15 zl i tyle, bez przesady nie bede ze swoich dokładać. Ludzie chcielbyscie wszystko za darmo! Moze jeszcze z dopłatą?

Gość gość
18:00 jak one nie są brudne to chyba masz wadę wzroku:o

Gość gość
Ja ostatnio wysyłałam paczkę, która miała prawie 10 kg i zapłaciłam za nią dokładnie 22,50 zł (było w niej mnóstwo ubranek i dwie pary butów). Więc chyba jednak za trzy pary butów (jakby nie patrzeć w stanie tragicznym jak na taką cenę) 25 zł to trochę za dużo. Jak na 59 komentarzy to szybko złapałaś, autorko, neutralny i negatyw:P

Gość gość
I te sweterki na innej jej aukcji też śmiech na sali.Wszystkie jak leci z lumpeksu i na allegro,niech debile kupują może nikt się nie skapnie:D

Gość gość
bo pewnie wysłałaś te butelkę priorytetem i stąd ta cena. Przesyłka ekonomiczna jest sporo tańsza a idzie dokładnie tyle samo. Sprawdziłam Priorytet to ściema! a poza tym gdybyś wysyłała 5 butelek zapłaciłabyś tyle samo, wagę danej przesyłki liczy się do. Do kg 9,50 do 2 kg 12 zł itd autorka grubo przesadza z wysyłką. ja często wysyłam z allegro, pojedyncze rzeczy i zestawy i góra 15 zł płacę.

Gość gość
No, te sweterki są przej****e:D hahahahaha:D kupiłabym, do mycia podłogi:D

Gość gość
Ja wysyłam kurierem 15 zł z wczesniejsza wpłata na konto i 18 zł za pobraniem nie zarabiam na tym, poczcie polskiej nie wierze. I co z tego ze cos kosztuje 9 zł, wysyłka 15 zl i tyle, bez przesady nie bede ze swoich dokładać. Ludzie chcielbyscie wszystko za darmo! Moze jeszcze z dopłatą? x nie chodzi o to żeby dokładać ale aby też nie zarabiać a wiesz mi ze są tacy. jestem przekonana że te buty można wysłać paczką ekonomiczną za 12 zł. priorytet pewnie kosztuje już 16 zł

Gość gość
wcale nie idzie tyle samo! przesyłkę priorytetową wysłaną przed godziną spedycji dostaję na drugi dzień. ekonomiczne idą wieczność.

Gość gość
weźmy przykład chcemy wysłać pojedynczy sweter jak wyślesz go listem ekonomicznym, zapakujesz w jakiś mały darmowy karton ze sklepu zapłacisz za to 7 zł. ale jak ten sam sweter wyślesz priorytetem, kupisz kopertę bezbelkową bedzie to kosztowało 12-13 zł. chodzi o to aby szanowac też pieniądze kupującego i wykazac odbrobinę dobrej woli.

Gość gość
zapewniam cie że się mylisz. wysłałam kiedyś dwie paczki, specjalnie, w ramach sprawdzenia, do rodziców. jedną posłałam priorytetem, drugą ekonomiczną. z tym aby nie budzić podejrzeń jedną na jednej poczcie, drugą na drugiej. Mamy dwie na osiedlu. Były to godziny dopołudniowe. na drugi dzień obydwie paczki razem dotarły do rodziców. przesyłka: Kraków- Nowy Targ

Gość gość
ja też dostałam paczkę ekonomiczną na drugi dzień od wysłania, z tym że paczka musi być do godz 15 tej wysłana.

Gość gość
Dobra koniec gadania o cenach paczek bo temat jest o butach,którym daleko do takiej ceny jaką podaje ta naciągaczka

Gość gość
Kurtka w stanie idealnym z opisu okazała się być w stanie tragicznym! Skóra zdarta w każdym możliwym miejscu! Takie ubrania nadają się do kosza a nie na sprzedaż!!! Zero kontaktu! Allegro zapewniło pomoc więc to jeszcze nie koniec! NIE POLECAM!! x taki komentarz dostała autorka kiedyś nie wstyd ci tak ludzi oszukiwać? pewnie buty też z wadami ukrytymi.

Gość gość
Huehuehuehuehuehue idź z tym szmateksem pod most:D nie wstyd ci takiego ś****wa sprzedawać?

Gość gość
a gdzie ty te buty ustawiłaś? na blacie kuchennym? używane buty, dziecko moze po g***ach chodziło a ona je na blacie stawia gdzie jedzenie robi.

Gość gość
fuj... ale fleja