Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piekny dzien a chore dziecko

Polecane posty

Gość gość

moj synek ma ostry kaszel i troszeczke katarku czy w taka pogode jak dzis wychodzicie po mimo tego na spacerki ?

Gość gość
jak nie ma gorączki i dobrze się czuje , to wychodzę. Świeże powietrze świetnie inhaluje i odtyka nosek

Gość gość
czyli kaszel nie przeszkadza ?

Gość gość
u nas jak wyjdziesz z chorym dzieckiem na dwor to cie ludzie objada :) a ja wychodze mozna wtedy przewietrzyc dom ;)

Gość gość
nie, ale sama musisz to ocenić.jeżeli uważasz,że czuje się dobrze, nie marudzi i wszystko inne jest jak zwykle, tylko ten kaszel, to spokojnie można wyjść. ale jeżeli uważasz,że kaszel go męczy i ogólnie jest rozdrażniony, to lepiej przeczekać.

Gość gość
rozdrazniony nie jest ale tu wszyscy mowia ze bedzie jeszcze bardziej chory itd. wiec ja juz sama nie wiem.. nie chce go bardziej 'zaltwic' i dzisiaj nie bylismy ale szkoda caly tydz byc w domu

Gość gość
ja dzisiaj byłam z córką, która kaszle i ma lekki katarek, ale jakby była bardziej chora to bym nie wyszła

Gość gość
co to znaczy bardziej ?

Gość gość
Ty jestes matką i to ty widzisz jak dziecko sie zachowuje. jeśli jest pogodne nie ma gorączki to w taką pogode można wyjść.

Gość gość
ja bym nie szla :) mozesz go calkiem zalatwic :) ;)

Gość gość
to znaczy, że jakby miała stan podgorączkowy czy wyższą temperaturę to bym z dzieckiem nie wyszła

Gość gość
widze ale to pierwsze dziecko wiec nie mam doswiadczenia

Gość gość
to dziś już nie idź chłodniej się już robi szkoda,że w południe nie wyszłaś choć na 20 minut,ja ze swoją zawsze wychodzę jeśli nie ma gorączki,chatę wywietrzę pościel wywalę na podwórko pilnuję żeby mała się nie upociła i jej nie przewiało,nigdy nawet antybiotyku nie potrzebowała,kaszel czy katar 5-7dni w mróz też wychodzimy tylko w deszcz rezygnuję.

Gość gość
moj synek ma katar i kaszel i antybiotyk chyba oskrzela ( maz z nim byl i on sie nigdy nie wypyta ) i ja nie wyszla bym na dwor