Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent dla przyjaciółki!

Polecane posty

Gość gość

Witajcie! Moja przyjaciółka dostała pierwszą poważną pracę :) Jestem z niej taka dumna :) I chciałabym z tej okazji kupić jej jakiś drobiazg :) Muszę wykombinować coś szybko bo pracę zaczyna za tydzień a mieszkamy w różnych miastach ;) Jakieś pomysły? :)

Gość gość
up!

Gość gość
jeśli pracować będzie przy kompie to taki podgrzewacz na kubek do kawy zasilana ta grzałka jest przez kabel usb.Albo zwyczajnie śliczną filiżankę ze spodkiem.

Gość gość
No ale filiżanka może transportu nie przetrwać ;) Poza tym przyjaciółka mocno nowoczesna jest, filiżanki raczej nie są w jej stylu ;) A podgrzewacz... pomysł fajny tylko tam chyba będę komputery stacjonarne (czyli usb pod biurkiem) a poza tym nie w każdej firmie mile jest widziane trzymanie picia przy biurku z komputerem ;) Ale dzięki!

Gość gość
skoro to praca biurowa to jakiś długopis,oczywiście markowej firmy.Na metalowej skuwce mozna dac cos wygrawerowac.

Gość gość
no to składaną szczoteczkę do zębów jeść musi a czasem coś się na zębach powiesi:) taka składana do torebki wielkości zapalniczki dyskretnie mozna zabrać ze sobą do łazienki,to akurat ja kupiłam mężowi jest mega zadowolony bo lubi drożdżówki te z makiem też:)