Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DALAM MU SZANSE

Polecane posty

Gość gość

Jednak w dalszym ciagu mam watpliwosci on wczesniej mnie nie szanowal, bywal chamski , darl ryja i rzucal sie do mnie z lapskami, wykorzystywal finansowo, wmawial rozne rzeczy przekrecajac czasem przy tym fakty, zostawilam go ,jednak po jakims czasie on blagal mnie o ostatnia szanse, spotykamy sie, niby jest lepiej niz bylo,ale w dalszym ciagu jest porywczy, chcialby mnie miec dla siebie 24h na dobe, ma wspaniale zalety ale tez niektore wady mnie od niego odpychaja wrecz.. nie jestesmy juz mlodzi, boje sie tez ze nikogo juz nie bede miala, a jesli tak to bede porownywac bylego do innych.. nie wiem co mam robic :(

Gość gość
czemu to takie pogmatwane... ;(

Gość gość
po co Ci takie byle co?Tacy ludzie się nie zmieniają. Przy takim charakterze można co najwyżej udawać, na bank nie ma wspaniałych zalet, chyba znam ten typ

Gość gość
Ja też dałam szansę takiej osobie,szybko tego pożałowalam :(

Gość gość
on sie zmienil bo to widac, a z kolei ile mozna udawac ?? od kilku miesiecy jest juz lepiej jednak czasem ta przeszlosc do mnie wraca.. on mowi ze kocha mnie nad zycie, zreszta woli spedzac czas ze mna niz z kumplami, okazuje mi uczucie, ale no czasem w klotni padnie za duzo slow i mam po prostu zal do niego ze tyle zlego sie wydarzylo..

Gość gość
a co ci zrobil ze zalowalas swojej decyzji ?? x ten moj facet zrozumial swoje bledy i sam sie chce zmienic na lepsze, moze trzeba dac mu czas i wierzyc ze faktycznie chce sie zmienic

Gość gość
mam nadzieje ze zmadrzal w koncu..

Gość gość
Też już mam swoje lata,dużo pisania,podam przykład,miał głupie teksty i obrażał mnie, podczas rozmowy i nigdy nie przeprosił,po czasie przytulal jak gdyby nic,zawsze twierdził,że ma rację,wiele sytuacji było,że poszłam do kina z koleżanką,nie mówiąc mu,tak mnie złapał za rękę,że sina miałam długi czas,też nie przeprosił,tylko powiedział, że już to się nie powtórzy.

czemu piszesz , ze boisz sie ze zostaniesz sama? No chyba nie jestes 70+ ?, Bedac w sanatorium mialam za wspollokatorke pania lat 72 i jeszcze rozgladala sie za jakims przystojniakiem w jej wieku :-P.Wiec chyba wiec nie dgrywa zadnej roli ?

Gość gość
jestes kretynką, totalna głupota wychodzi z każdego twojego słowa. Jezu, jak ja się wstydzę czasem za inne kobiety. Nawet jak nikogo nie znajdziesz, no to co? Lepsze *ujowe życie z kimś, niż całkowicie wolne i swobodne samemu?

Gość gość
a zresztą, co ci będę. Piszesz, że JUŻ MU DAŁAŚ SZANSĘ, czego od nas chcesz? potwierdzenia, że dobrze zrobiłaś? Nie, moja droga, zrobiłaś do d**y.

Gość gość
to sie okaze :) znam pare przypadkow gdzie zostala dana druga szansa i okazalo sie ze to bylo dobre posuniecie.. moj mnie przeprasza nawet jak nie zawinil :D i stara sie wiec musze to docenic

Gość gość
Napiszę tylko jedno: masz nierówno pod sufitem, że dałaś damskiemu bokserowi szansę. Rozumu też Ci brak, skoro twierdzisz, że się zmienił. Ale szybko się dowiesz, bo niebawem zamieni Cię w worek treningowy. Widziałam takich par i małżeństw na pęczki, kobiety były tak samo naiwne jak Ty.

Gość gość
chyba d**y...

Gość gość
ty masz nierowno pod sufitem ,on nie jest zadnym damskim bokserem

Gość gość
ile razy mu dałaś tę szansę? :D

Gość gość
teraz ostatnia, sam powiedzial ze jak nawali to odejdzie..