Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ploom

Doradźcie mi.

Polecane posty

Gość ploom

Hej dziewczyny,słuchajcie...Mam w sumie takie pytanie,wczoraj pierwszy raz chciałam aby mój chłopak we mnie wszedł,ale tak na chwilkę dosłownie bez zabezpieczenia,był preejakulat,ale zanim chciał wejść poszedł go umyć w wodzie i mydle,no więc nie ma ryzyka ciąży,ale zastanawia mnie czy aby na pewno,dodam,iż w końcu nie wszedł we mnie ponieważ jestem zbyt ciasna,i tylko się tam otarł.Ale od takich rzeczy przecież nie zachodzi się w ciążę,prawda?Dodam iż jestem w 14stym dniu cyklu i był taki śluz jak na dni płodne.

Gość gość
Ja pierd.olę. Jakim cudem znacie konsystencję swoich śluzów, znacie dzień swojego cyklu (ja przyznam, że nigdy nie macam swojej szyjki, nie oglądam majtek pod katem wydzielin itp., bo biorę tabletki), a nie wiecie, że każde wejście penisa do pochwy może zaowocować ciążą? Woda z mydłem? Naprawdę?

Gość martucha020
Trochę czytania ze zrozumieniem. Autorka napisała że w ostateczności w nią nie wszedł wiec nie było penetrcji. Nie nie bedziesz w ciąży. Powtarzam to po raz kolejny: zajść w ciąże nie jest tak łatwo... ;)

Gość ploom
Ale on nie wszedł we mnie,z czym zmył preejakulat zanim chciał we mnie wejść mydłem i wodą,więc jest możliwość zajścia w ciążę?

Gość gość
Niby racja, też uważam, że zaliczenie wpadki to pech nad pechami, bo o dziecko pary muszą się dziś naprawdę postarać. Ale mimo wszystko, woda z mydłem, brzmi jak porada prababki.

Gość ploom
Czyli woda z mydłem mogła nie zmyć preejakulatu?Bo serio nie wiem już sama co mam o tym myśleć :(

Gość ploom
???? :(

Gość gość
a co to jest preejakulat

Gość ploom
preejakulat to płyn wydzielający się z penisa przy dużym podnieceniu,może zawierać w sobie plemniki zdatne do zapłodnienia kobiety,ale różnie z tym bywa :)

Gość ploom
Proszę Was dziewczyny?!Mogę przez to być w ciąż?!Jutro idę do ginekologa po tabletkę po....

Gość gość
aaaaa to oczywiście ze możesz byc w ciąży

Gość ploom
Ale On we mnie nie wszedł?Więc jest ryzyko????

Gość gość
NIE

Gość gość
Po co masz pizzę.Lepiej opraw ją w ramki.

Gość ploom
Dziewczyny,jesteście tu jeszcze? :( Strasznie się denerwuję :( Nie wiem co o tym sądzić....

Gość gość
ploom ile masz lat?

Gość ploom
18ście

Gość gość
mam bardzo podobny problem, co o tym sądzicie, pomóżcie :/

Gość ploom
podobno zdania są podzielone,ale wierzę staraczkom,że w ciąże nie jest łatwo zajść...tylko to mnie jedynie teraz ratuje :( ale sama nie wiem co mam o tym myśleć i sądzić...Niby zmył ten preejakulat i we mnie nie wszedł,ale przecież jest śluz i przez ten śluz mogło powędrować dalej...

Gość gość
ploom - miałam ostatnio taką samą sytuację, ale byłm 1 dzień po okresie, te nie wiem co robić, mam jakieś dziwne kłucia tam na dole trochę z lewej strony, trudno to opisać le wydaje się że to na zewnątrz gdy przyłoże coś zimnego to przestaje

Gość gość
ja rozmawiałam w tej sytuacji z chopakiem on zapewnia mnie że ciąża nie jest możliwa, ale ja jak zwykle swoje :(

Gość ploom
a teraz w jakim jesteś dniu cyklu?Ja się strasznie boję bo to było w 14stym dniu cyklu...i jest ten śluz płodny...Boże strasznie się denerwuję :( W sumie to nie masz powodu do niepokoju,bo po okresie ma się dni niepłodne,ale w sumie u mnie zaraz po okresie pojawił się śluz tak jak na dni płodne,więc może się u mnie wszystko poprzestawiało...sama nie wiem :(

Gość gość
ja czytałam że niby dni płodne mogą jakoś zachodzić na te dni co ma się okres, ale nie wiem jakim cudem i jak to się dzieje, zbyt to skomplikowane, teraz okres skończył mi się 5 dni temu a ja do dzisiaj mam przed południem jakiś brązowawy śluz czy co to jest. :/

Gość ploom
Mój chłopak mówi to samo,ale ja też wkręcam sobie te głupie schizy...Przynajmniej wiem,że nie jestem sama z takim problemem...

Gość gość
dokładnie :) jesteśmy w tej samej sytuacji, a masz może taki brązowy śluz po okresie czy co to jest? :/ niepokoi mnie to... i jeszcze mam wdęte podbrzuszhe ale to chyba od tej całej pizzy -.-

Gość ploom
może to są pozostałości po miesiączce? Albo masz jakąś infekcję dróg moczowych/rodnych bo na pewno na objaw ciąży jest za wcześnie.

Gość gość
dziękuje za odpowiedz, obyś miała rację

Gość ploom
Jeśli Cię to niepokoi to zawsze możesz iść do ginekologa,On sprawdzi co się dzieje,ale jeśli jesteś młoda to takie zjawiska mogą występować,ja np.zawsze miałam obfite miesiączki i regularne,a ostatnia przyszła o 5 dni za wcześnie i była skąpa,a w ciąży nie jestem bo nie współżyję ani nic z tych rzeczy,więc serio różne rzeczy się zdarzają,a ten brązowy śluz u Ciebie na pewno nie jest objawem ciąży :)

Gość gość
o rany Niby chciałabym mieć 18 lat ale jak sobie przypomnę te rozterki, te problemy- to mi się odechciewa i wolę być stara.

Gość ploom
Widzę,że jest tu doświadczona kobieta :) słuchaj możesz mi jakoś doradzić?Jest szansa,na ciążę w moim przypadku??? :(